• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nihayet Bu Sabah Gidiyorum Peki Neden Bu Kadar Kötüyüm

Amin. Çok çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur. Ben de muhatap olmak istemiyorum ama elimde değil, öfkeleniyorum.
Kadın çocukları uzak olmasın diye yapmadığı kalmamış ama kendi oğlunu evladından ayırmış , me büyük veballere girmiş , senşn yılların Emeklerin , inşallah çok çok çoookk ferah mutlu yaşarsın bundna sonra , yazıl ettiler , eşin bin pişman olacak , evliliğin süresince yeterince sinirlenip üzüldün , yeter artık rahat ol.... değmez ... açmasınlar onların telefonlarını , utanmaz kp in de asıl şimdi görsün torun görememek neymiş, birbirlerini yiyip dururlar artık

Kadın çocukları uzak olmasın diye yapmadığı kalmamış ama kendi oğlunu evladından ayırmış , me büyük veballere girmiş , senşn yılların Emeklerin , inşallah çok çok çoookk ferah mutlu yaşarsın bundna sonra , yazıl ettiler , eşin bin pişman olacak , evliliğin süresince yeterince sinirlenip üzüldün , yeter artık rahat ol.... değmez ... açmasınlar onların telefonlarını , utanmaz kp in de asıl şimdi görsün torun görememek neymiş, birbirlerini yiyip dururlar artık
Çok teşekkür ederim prensescan, nefret ediyorum hepsinden, pisliklerinde boğulsunlar. Onlardan uzağım ya, o kadar iyiyim ki. Onlar da istediklerini söylesinler, yalancılar.

Eşin çok pişman olacak göreceksin
Dönecek yalvaracak hatta sana
Ama sen bu beklentiyle yaşama önüne bak
Etrafımda gördüğüm kadarıyla iflah olmuyor öyle kayınvalideler kayınpederler

Sen şimdi üzülüp sonra güleceksin
Ki son gülen iyi gülermiş

Ama ya onlar?
Allah affetsin ne diyeyim mübarek gün !

Eşin çok pişman olacak göreceksin
Dönecek yalvaracak hatta sana
Ama sen bu beklentiyle yaşama önüne bak
Etrafımda gördüğüm kadarıyla iflah olmuyor öyle kayınvalideler kayınpederler

Sen şimdi üzülüp sonra güleceksin
Ki son gülen iyi gülermiş

Ama ya onlar?
Allah affetsin ne diyeyim mübarek gün !

Benden uzak dursunlar inanın başka bir şey istemiyorum. Şükür ben de iyiyim artık. Daha da iyi olacağım.

Çok teşekkür ederim, çok iyiydim ki biraz önce dedem aradı kayınpederim onu aramış ve utanmaz adam demiş ki, torunumuzu bize göstermek istemiyor, bizi oğlumuzdan ayırmak istiyor.

Çıldırdım ya, resmen çıldırdım. Ben ki kp severim diye, her aradığında telefonunu açar ve mutlaka her gün yarım saat de olsa aşağı indirir çocuğu onunla görüştürürdüm. Görüştürmezsem eşim her akşam alır götürürdü.

Tek derdim dengeydi. Ölçüydü. Öküzlerin hepsine de açık açık, detaylı, örnekli anlattım. Yine istediği tarafa çekmişler. Ne yalancılar, ne pislikler, ne nankörler ya.

Söyledim dedeme de artık kimsenin telefonlarını açmayın diye. Boşuna laflarını duydukça asabım bozuluyor. Arayıp koca bozuntusuna ağzıma geleni saymak istiyorum.

Bence akrabalarınızın telefonlarından direkt engelleyin telefonlarını. Laftan anlamaz adaletsiz insanlar.

Bence akrabalarınızın telefonlarından direkt engelleyin telefonlarını. Laftan anlamaz adaletsiz insanlar.
Kesinlikle öyle yapacağım. Zaten dedem kendileri anlaşamıyorsa bizim yapacağımız bir şey yok deyip kestirip atmış.

Artık sinirim de kisa sürede geçiyor. İstediklerini söylesinler; ben mutluyum, oğlum yanımda, onlar ise hiç hazmedemeyecekler.

Kesinlikle öyle yapacağım. Zaten dedem kendileri anlaşamıyorsa bizim yapacağımız bir şey yok deyip kestirip atmış.

Artık sinirim de kisa sürede geçiyor. İstediklerini söylesinler; ben mutluyum, oğlum yanımda, onlar ise hiç hazmedemeyecekler.
Cocugunuzu onlara göstermek zorunda değilsiniz.
Gorusturmeyin de zaten, cildirsinlar.
Babası görsün kafi.

Zaten şu saatten sonra tırnağını göremezler. Hepsinin canı cehenneme. Torun göstermemek nasıl olurmuş görecekler.
Aynen keyfini çıkart artık , laftan anlamayanlarla ne çok uğraştın ...., hasretin dibini yaşayacaklar şimdi , onların asıl derdinin sırf torun olduğunu düşünmüyorum ya neyse , maksat dürtüklemek , rahatsız etmek huzur bozmak , ego tatmini vs vs , hepsi birbirine düşecek izle gör , görmesen bile emin ol ki bu Böyle olacak , sarıp sarıl dururlar artık , eşin onlara kin besleyecek ömrü boyunca

Aynen keyfini çıkart artık , laftan anlamayanlarla ne çok uğraştın ...., hasretin dibini yaşayacaklar şimdi , onların asıl derdinin sırf torun olduğunu düşünmüyorum ya neyse , maksat dürtüklemek , rahatsız etmek huzur bozmak , ego tatmini vs vs , hepsi birbirine düşecek izle gör , görmesen bile emin ol ki bu Böyle olacak , sarıp sarıl dururlar artık , eşin onlara kin besleyecek ömrü boyunca

Artık ne halleri varsa görsünler. Eminim bu bencillikleriyle bir halt olmazlar.

Kimse ayrılmak için evlenmiyor bi beklenti içine giriyorsun mutlu olmak istiyorsun kadınız işte yuvamızı cabuk benimseyip sahipleniyoruz.. bitmesini istesende bu sebepler üzülmem için yeterli bence. Ama inşallah kısa sürer

Kimse ayrılmak için evlenmiyor bi beklenti içine giriyorsun mutlu olmak istiyorsun kadınız işte yuvamızı cabuk benimseyip sahipleniyoruz.. bitmesini istesende bu sebepler üzülmem için yeterli bence. Ama inşallah kısa sürer

Geçmeye başladı bile. Çok teşekkür ederim, olmayacağını anlamıştım zaten, eninde sonunda boşanacağımı biliyordum da, her yolu denedim yine. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Nasılsın arkadasim ?

Teşekkür ederim çok çok iyiyim. Hiçbir mutsuzluk, pişmanlık kırıntısı bile yok.

Dava işlerini düşünmeye başladım. Hazır sizi bulmuşken de -bir fikriniz varsa tabi- sorayım.

Ben takılarımın bir kısmını kv-kp’e vermiştim, boşanma davasında takıları, eşimden değil de, onlardan isteyebiliyor muyum? Avukata danışacağım mutlaka ama kaç gündür aklıma takıldı. Emsal bir karar varmış, ben bilmiyorum ama annem duymuş, kadının birisi takıları kv verdiği için ona dava açmış ve kazanmış galiba.

Bu mümkün müdür ?

Teşekkür ederim çok çok iyiyim. Hiçbir mutsuzluk, pişmanlık kırıntısı bile yok.

Dava işlerini düşünmeye başladım. Hazır sizi bulmuşken de -bir fikriniz varsa tabi- sorayım.

Ben takılarımın bir kısmını kv-kp’e vermiştim, boşanma davasında takıları, eşimden değil de, onlardan isteyebiliyor muyum? Avukata danışacağım mutlaka ama kaç gündür aklıma takıldı. Emsal bir karar varmış, ben bilmiyorum ama annem duymuş, kadının birisi takıları kv verdiği için ona dava açmış ve kazanmış galiba.

Bu mümkün müdür ?
Inan bilmiyorum ama tek bildigim bir sey varsa hakkını sonuna kadar araman.
Unutma bu olayda masum tek kişi sen ve çocuğun.
Peki hala karşı taraf sacmaliklarina devam ediyor mu?
Eşinin tutumu nedir, hayatını rahat rahat idame ettiriyor mu ?

Inan bilmiyorum ama tek bildigim bir sey varsa hakkını sonuna kadar araman.
Unutma bu olayda masum tek kişi sen ve çocuğun.
Peki hala karşı taraf sacmaliklarina devam ediyor mu?
Eşinin tutumu nedir, hayatını rahat rahat idame ettiriyor mu ?

Karşı taraf geri döneceğimden emin gibi, dedemi arayıp bizi oğlumuzdan ayırmaya çalışıyor diye sikayetleniyorlar halen.

Eşimden pek haberim yok, ailesiyle devam ediyor sanırım hayatına ama hemen her gün çocukla konuşuyor ve birkaç kelime ediyor. O beni mağdur etmeyeceğini, cocuğun nafakasını filan düzenli ve kazancına orantılı olarak göndereceğini söyledi.

Fakat ben ailesine 50-60 bin civarı altın vermiştim. Benim elimde ise sadece 20 bin liralık bir şey kalmıştı. Ilk önce almayı düşünmüyordum, bir an önce kurtulayım da baska bir şey istemem diyordum. Iki gün önce annem, neden altınlarını almayı düşünmüyorsun, onlar senin ve oğlunun hakkı, iki gün sonra atandığında evini alırsın oğlunla kimseye muhtaç olmazsınız deyince ben de düşünmeye başladım.

Biraz kafamı toparlayıp kendime gelince, ilk isim bir avukatla görüşmek olacak ve sanırım takılarımı talep edeceğim.

Karşı taraf geri döneceğimden emin gibi, dedemi arayıp bizi oğlumuzdan ayırmaya çalışıyor diye sikayetleniyorlar halen.

Eşimden pek haberim yok, ailesiyle devam ediyor sanırım hayatına ama hemen her gün çocukla konuşuyor ve birkaç kelime ediyor. O beni mağdur etmeyeceğini, cocuğun nafakasını filan düzenli ve kazancına orantılı olarak göndereceğini söyledi.

Fakat ben ailesine 50-60 bin civarı altın vermiştim. Benim elimde ise sadece 20 bin liralık bir şey kalmıştı. Ilk önce almayı düşünmüyordum, bir an önce kurtulayım da baska bir şey istemem diyordum. Iki gün önce annem, neden altınlarını almayı düşünmüyorsun, onlar senin ve oğlunun hakkı, iki gün sonra atandığında evini alırsın oğlunla kimseye muhtaç olmazsınız deyince ben de düşünmeye başladım.

Biraz kafamı toparlayıp kendime gelince, ilk isim bir avukatla görüşmek olacak ve sanırım takılarımı talep edeceğim.
Et lütfen.
Annenin dediği gibi hakkın.
Eşine bu durumu desen tepkisi ne olur sence ?
Talep ettiğin için geri verme ihtimali var mı ?

Et lütfen.
Annenin dediği gibi hakkın.
Eşine bu durumu desen tepkisi ne olur sence ?
Talep ettiğin için geri verme ihtimali var mı ?

Eşim babasının korkusuyla sesini bile çıkaramaz, değil ki hakkımı alıp vermek.

Biz kp evinde oturuyoruz ya, kira payı sayalım derdi verirken, onlar zaten geri alacaklarına söz vermişlerdi. O zaman eşime de söyledim, o evi bana hayrına vermediler, oğullarına verdiler. Kaldı ki karşılığında dört yıldır fazlasıyla sömürdüler. Bir ses çıkarmamda da yüzlerini gösterdiler.

Bu yüzden bu konuyu eşime açmayacağım bile.

Eşim babasının korkusuyla sesini bile çıkaramaz, değil ki hakkımı alıp vermek.

Biz kp evinde oturuyoruz ya, kira payı sayalım derdi verirken, onlar zaten geri alacaklarına söz vermişlerdi. O zaman eşime de söyledim, o evi bana hayrına vermediler, oğullarına verdiler. Kaldı ki karşılığında dört yıldır fazlasıyla sömürdüler. Bir ses çıkarmamda da yüzlerini gösterdiler.

Bu yüzden bu konuyu eşime açmayacağım bile.

Nasılsınız? Avukatla görüştünüz mü? Adli tatil Temmuz ortası gibi başlayıp, Eylül’e kadar sürüyor sanırım.

Eşiniz sizi sıkıntıya düşürmeyeceğini, çocuğun nafakasını vereceğini söylemişti. İlgileniyor mu, gönderiyor mu? Bir de takılarınızı geri verseler çok iyi olurdu. Onlar sizin kanuni hakkınız. Avukatınız da söyler zaten.

Umarım negatif insanlardan uzakta, oğlunuzla güzel vakit geçiriyorsunuzdur.

Nasılsınız? Avukatla görüştünüz mü? Adli tatil Temmuz ortası gibi başlayıp, Eylül’e kadar sürüyor sanırım.

Eşiniz sizi sıkıntıya düşürmeyeceğini, çocuğun nafakasını vereceğini söylemişti. İlgileniyor mu, gönderiyor mu? Bir de takılarınızı geri verseler çok iyi olurdu. Onlar sizin kanuni hakkınız. Avukatınız da söyler zaten.

Umarım negatif insanlardan uzakta, oğlunuzla güzel vakit geçiriyorsunuzdur.

Merhaba,

Çok teşekkür ederim, inanın çok çok iyiyim. Zaman zaman bir gerginlik, tahammülsüzlük oluyor ama genel olarak iyiyim.

Şimdilik avukatla filan hiç görüşmedim. Biraz kafam rahat, keyfim kaçmasın diye biraz da ev bulma taşınma işleriyle uğraşıyoruz, bu kadar işin içinde modum düşmesin diye.

Eşim çocukla ilgili, geçen hafta bir miktar para göndermişti çocuğun ihtiyaçları için.

Takı mevzusunda beni çok zorlayacaklar, çok çirkefleşip canımı sıkacaklar, sanırım dava işini ertelememin en önemli nedeni bu. Henüz kalan takıları alıp almama konusunda emin değilim. Bir yanım elimde kalanla yetineyim diyor; diğer yanım 4 yıl sömürüldün resmen, yanlarına bırakma diyor. Fakat takıları istemem demek, seslerini-sözlerini daha fazla duyacağım demek.

Çok kararsızım.

Back
X