Nihayet Bu Sabah Gidiyorum Peki Neden Bu Kadar Kötüyüm

Psikolojin nasıl canım , sinirli misin mutlu Muş’un ? Umutlu musun ya da karamsar mısın? Nasılsın

Genel olarak mutlu ve umutluyum. İnsan yeniden müzik dinlemeye, hayal kurmaya, plan yapmaya başlıyor. En azından ben uzun zamandır bunları yapmadığımı fark ettim.

Zaman zaman gergin ve oğlumun bazı soru ve taleplerinden dolayı mutsuz oluyorum ama neyse ki kisa sürüyor.

Sevgili prensescan, senin sıkıntılarını da biliyorum. İnan hiç o kadar sıkıntıyı, stresi çekmeye değmiyormuş. Daha önce de yazdım, tüm o ağır üzüntü hali uçağa binene dek sürdü. Uçağa bindiğim an hafiflemeyi hissettim ve ailemin yakınan gelince “oh be” dedim. Eğer sende de durumlar değişmiyorsa hiç yorma kendini.

Bazi bosanan kadinlar sirf kendileri bosandigi icin baskarinin bosanmasi icin tesvik etmesi sasirtici hayat o kadar kolay degil gercekten kurtulacak bir yuva varsa tesvik edilmeli

Bazi bosanan kadinlar sirf kendileri bosandigi icin baskarinin bosanmasi icin tesvik etmesi sasirtici hayat o kadar kolay degil gercekten kurtulacak bir yuva varsa tesvik edilmeli
Esra Haanım, Prensescanın hem eski konularını biliyorum hem de kendisiyle özelden yazışıp, dertleşip konuşmuşluğumuz var. Eşlerimizin memleketleri, kültürü, bakış açısı ve aile yapısı neredeyse aynıydı. Yaşadığımız sorunlar benzerdi ve arkadaşımız da çok sıkıntılı, zor zamanlar yaşıyordu. Üstelik çocukları da yoktu. Yanlış hatırlamıyorsam 5-7 yıl civarı da evlilikleri vardı. Yani size göre teşvik, bana göre tavsiye-m yanlış ya da yersiz değildi.

Bizimki gibi evliliklerde bu süre bazı şeylerin değişip değişmeyeceğini anlamamız için yeterli bir süre bence. Kaldı ki son cümlemde sende de durumlar DEĞİŞMİYORSA diye belirtmişim ve sözümün arkasındayım. Eş dediğim kişi 5 senedir benim huzurumu, evimi yuvamı düşünmüyorsa, bunu tek başına kadının yapması büyük saçmalık ve haksızlık.

Bu yüzden yine söylüyorum, eğer ümit görmüyorsa o sıkıntıyı, stresi çekmeye hiç değmiyor. Bakın ben de bunu tecrübe eden binlerce kadından birisiyim.

Ya böyle adamlar niye evleniyor ki :KK12:

Kendilerini ailece mükemmel, asilzade, ağa, paşa zannettikleri için evleneceği her kişinin kendilerine bir ömür biat edeceğine, kendilerinin karşılarındaki kadına lütuf olduklarına inanıyorlar sanırım.

Kendilerini ailece mükemmel, asilzade, ağa, paşa zannettikleri için evleneceği her kişinin kendilerine bir ömür biat edeceğine, kendilerinin karşılarındaki kadına lütuf olduklarına inanıyorlar sanırım.
Halbuki etrafinda ne kadar gelin damat varsa kaciyor .... hic mi dank yapmaz insanin kafasinda. Acaba herkesin dediginde bir gerceklik payi varmi diye? Ki bence aptal ayagina yatiyor bunlar. Sorunun ney oldugunu ve kimde oldugunu gayet iyi biliyorlar. Kasitli yapiyorlar ... neyse sizin iyi olmaniza cok sevindim :) cok mutlu olun insallah :)

Halbuki etrafinda ne kadar gelin damat varsa kaciyor .... hic mi dank yapmaz insanin kafasinda. Acaba herkesin dediginde bir gerceklik payi varmi diye? Ki bence aptal ayagina yatiyor bunlar. Sorunun ney oldugunu ve kimde oldugunu gayet iyi biliyorlar. Kasitli yapiyorlar ... neyse sizin iyi olmaniza cok sevindim :) cok mutlu olun insallah :)

Çok çok teşekkür ederim desteğiniz ve güzel dilekleriniz için.

Bilmiyor gibi davranıyorlar, onlara göre kime fazla değer veriyorlarsa o şımarıyor. Oysa defalarca söyledim, değer vermeyin, rahat bırakın yeter diye. Böyle bencil insanlar kendinde asla kusur bumuyor ne yazık ki. Tüm sorunlu insanlar kendilerine denk geliyor kafasındalar.

Çok çok teşekkür ederim desteğiniz ve güzel dilekleriniz için.

Bilmiyor gibi davranıyorlar, onlara göre kime fazla değer veriyorlarsa o şımarıyor. Oysa defalarca söyledim, değer vermeyin, rahat bırakın yeter diye. Böyle bencil insanlar kendinde asla kusur bumuyor ne yazık ki. Tüm sorunlu insanlar kendilerine denk geliyor kafasındalar.
ben sizi cidden tebrik ediyorum çok sabırlıymışsınız...
Rabbim tecrübe edinmenizi sağladı atanın paranızı kazanın muhakkak. O özgüven paradan kaynaklanıyordur. Benim eskisi de anneci ve şart koymama rağmen annesi ile oturmak istedi evliliğimin 3. Gününde.
Boşanmak en mantıklı seçenekli sizin icin. Sizin icon herşey yeni başladı.

ben sizi cidden tebrik ediyorum çok sabırlıymışsınız...
Rabbim tecrübe edinmenizi sağladı atanın paranızı kazanın muhakkak. O özgüven paradan kaynaklanıyordur. Benim eskisi de anneci ve şart koymama rağmen annesi ile oturmak istedi evliliğimin 3. Gününde.
Boşanmak en mantıklı seçenekli sizin icin. Sizin icon herşey yeni başladı.

Çok çok teşekkür ederim. Eskisi dediğinize göre siz de kurtulmuşsunuz. İnşallah sizin hayatınızda da her şey yolundadır şimdi.

Darısı da başıma olsun. Umarım ben de en kısa sürede kendime yeni bir yol çizebilirim.

Bu forumda en çok " boşan" yazan sensin , neden şaşırıyorsun ?

Ciddi misiniz? Ben arkadaşın yorumlarına pek denk gelmiyorum ya da hatırlayamadım, bu yüzden bilmiyordum. Modum da düşmüştü açıkçası, dışarıdan böyle mi görünüyorum diye.

Yorumunuzu görünce sevindim diyebilirim.

Ciddi misiniz? Ben arkadaşın yorumlarına pek denk gelmiyorum ya da hatırlayamadım, bu yüzden bilmiyordum. Modum da düşmüştü açıkçası, dışarıdan böyle mi görünüyorum diye.

Yorumunuzu görünce sevindim diyebilirim.

Ben çok denk geliyorum. Tek kelime " bosan "mesajlarıyla dolu profili.

Bağırmak boşanma nedenidir , bosan , bekarlık sultanliktir v.s
..

Sizin eski konuları çok net hatırlamıyorum. Anladığım kadarıyla aile odaklı. Eşinizle sorunlarınızı okumadan yorum yapmak istemedim.

Ancak eş ile ilgili ciddi problem yoksa evlilik kurtarilabilir. Bu ciddi problem içinde aileye bagimlilikta var ama.

Bağlılık çok başka bağımlılık tedavi gerektiren bir durum.

Eğer olurda eş pişman olursa ki olacak yeniden başlamak isterse , sözlerle " başlamayın.
Olmasını isteyipte olmayan herseyi yaptıktan sonra yolunuza devam edin ve mutlaka bir kaç seansta olsa eş terapisi isteyin.

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Çok çok teşekkür ederim. Eskisi dediğinize göre siz de kurtulmuşsunuz. İnşallah sizin hayatınızda da her şey yolundadır şimdi.

Darısı da başıma olsun. Umarım ben de en kısa sürede kendime yeni bir yol çizebilirim.
Resmi olarak kurtulamadım ama kafa ve duygu olarak bitti. Son çırpınışları haklı olmama rağmen anlaşma da teklif ediyorum ki kurtulayım, ama olmuyor.
Tam olarak kurtulayım kutlama yapacagim.
Bu tip adamlar hem ailesi tarafından ezilip kullanılıyor hem de kendini mukeemmel ötesi sanıyor. Siz sesinizi geç çıkarmışsınız ben hemen çıkardığım icin ayrılma kararı alındı. Ben birlikte oldum ve evlendim diye ne kendi değerlerimden ne hayallerinden ne de kendimden vazgeçemem. Bu paracı ve kibirli insanlar istiyor ki sen onun uydusu ol. İnsanın soğuduğu sevmediği biriyle olmasındansa yalnız olup mutlu olması hatta çift olarak da mutlu olacağı birini bulmak için sans vermesi kendine daha önemli. Kocan değişse diycem ama çok zor insanlar kolay kolay değişmez.
Siz kendiniz icin uğraşın.en büyük güzelliklerinden biri nasip olmuş anne olmussunuz, eski esiniz de iyi bir baba olursa sıkıntı kalmaz.
Siz de yavaş yavas daha huzurlu yeniden doğmuş gibi olacaksınız...

Ben çok denk geliyorum. Tek kelime " bosan "mesajlarıyla dolu profili.

Bağırmak boşanma nedenidir , bosan , bekarlık sultanliktir v.s
..

Sizin eski konuları çok net hatırlamıyorum. Anladığım kadarıyla aile odaklı. Eşinizle sorunlarınızı okumadan yorum yapmak istemedim.

Ancak eş ile ilgili ciddi problem yoksa evlilik kurtarilabilir. Bu ciddi problem içinde aileye bagimlilikta var ama.

Bağlılık çok başka bağımlılık tedavi gerektiren bir durum.

Eğer olurda eş pişman olursa ki olacak yeniden başlamak isterse , sözlerle " başlamayın.
Olmasını isteyipte olmayan herseyi yaptıktan sonra yolunuza devam edin ve mutlaka bir kaç seansta olsa eş terapisi isteyin.

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ben 2 yıl önce de benzer sıkıntılar yaşadım ve tekrar bir araya geldiğimizde de aile terapisti de dahil her şeyi denedik. Hiçbiri işe yaramadı, eşim ailesine gerekli sınırları çizemediği gibi, kendi haklılığına da inanıyor ya da inanıyormuş gibi davranmak zorunda hissediyor.

Yani sonuç olarak bir kez denedim ve tekrar ne şartta olursa olsun denenmişi denemeyi kesinlikle düşünmüyorum.

Resmi olarak kurtulamadım ama kafa ve duygu olarak bitti. Son çırpınışları haklı olmama rağmen anlaşma da teklif ediyorum ki kurtulayım, ama olmuyor.
Tam olarak kurtulayım kutlama yapacagim.
Bu tip adamlar hem ailesi tarafından ezilip kullanılıyor hem de kendini mukeemmel ötesi sanıyor. Siz sesinizi geç çıkarmışsınız ben hemen çıkardığım icin ayrılma kararı alındı. Ben birlikte oldum ve evlendim diye ne kendi değerlerimden ne hayallerinden ne de kendimden vazgeçemem. Bu paracı ve kibirli insanlar istiyor ki sen onun uydusu ol. İnsanın soğuduğu sevmediği biriyle olmasındansa yalnız olup mutlu olması hatta çift olarak da mutlu olacağı birini bulmak için sans vermesi kendine daha önemli. Kocan değişse diycem ama çok zor insanlar kolay kolay değişmez.
Siz kendiniz icin uğraşın.en büyük güzelliklerinden biri nasip olmuş anne olmussunuz, eski esiniz de iyi bir baba olursa sıkıntı kalmaz.
Siz de yavaş yavas daha huzurlu yeniden doğmuş gibi olacaksınız...

Kesinlikle haklısınız. İnsanlar değişmiyor da evet. Ben hepsini tecrübe ederek de öğrenmiş oldum. Çok teşekkür ederim yorumunuz ve desteğiniz için. Ben de geleceğin, evlilikte geçen zamandan çok daha iyi olacağına inanıyorum. Umarım sizin için de her şey çok çok güzel olur.

En azından sen gittiğinde en ufak sorunda"gelmeseydin" diyen bir ailen yok, bütün gün ahlanıp vahlanmıyorlar. Huzur veriyor yani ailen. Bunu bulamayanlar da var mesela benim gibi.

Merhaba canim konu sahibinin eşine benzer bir esim var benimde ağa da o paşa da kralda,ben hep yaninda kalcam oyle zannediyor. Ama hayat ya bu hicbisey belli olmaz.Ustelik 2yuzluluk de dunya markasi .cokta siyasetci.
Senin dedigin gibi bu tipler sorunun ne olduğunu ve kimde oldugunu bilip kasitli yapanlar
Dün arabada dövüştük.
Dövüştük derken giziksel anlamda degil sözlü kavga
Sen simdi hakli misin dedim?
Bana dedigi aynen şu "Ben sana haklıyım demiyorum ne hakliyim ne haksiz"
Bu defa ukalalik yaptim ben alayci alaycı konustum in arabadan demeye basladi arabayi durdurup.
Gece saat 12 bu arada
Suandada kusum. Bu tipler sessiz firtina.

Merhaba canim konu sahibinin eşine benzer bir esim var benimde ağa da o paşa da kralda,ben hep yaninda kalcam oyle zannediyor. Ama hayat ya bu hicbisey belli olmaz.Ustelik 2yuzluluk de dunya markasi .cokta siyasetci.
Senin dedigin gibi bu tipler sorunun ne olduğunu ve kimde oldugunu bilip kasitli yapanlar
Dün arabada dövüştük.
Bu defa ukalalik yaptim ben alayci alaycı konustum in arabadan demeye basladi arabayi durdurup.
Gece saat 12 bu arada

Allah sabir versin :/ ben sanirim cok sinirli insanim, cok sükür öyle birini karsima cikarmadi rabbim. Bu arabadan atma ne ya baska bir konuda daha okudum. O kadar sinirliyse kendi insin arabadan .... kadin basiniza napicakmisiniz????

Dün arabada dövüştük.
Gece saat 12 bu arada
O arabadan inerdim ve bir daha ne o arabaya binerdim ne de o adamın evine girerdim. Biter benim için her şey. Arabadan in demek nedir ya? Siz de inmediniz öyle mi? Tam da alkışlanacak bir fedakarlık olmuş, evliliğinize sıkıca tutunmuşsunuz, yuvanızı dağıtmamışsınız. Süper!!!:işsiz:

Allah sabir versin :/ ben sanirim cok sinirli insanim, cok sükür öyle birini karsima cikarmadi rabbim. Bu arabadan atma ne ya baska bir konuda daha okudum. O kadar sinirliyse kendi insin arabadan .... kadin basiniza napicakmisiniz????

Canim bende cok sinirli bir insanim sinirden zayifladim yine iyice kendimi yemekten. Konu actim hatta bugun gördüysen
Allah senin karsina boyle pasif görünümlü ama psikolojik siddeti olan tipleri cikarmasin
En tehlikeli erkek tipi.sevecen sessiz sakin gözüküyor disaridan ama oyle degil
Iste napcaksam o saatte kusuz zaten 10 gun de konusmayiz böylece

Back
X