- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Hersey ustuste gelince insan psikolojisinin o sekle girmesi cok cok normal hepimiz iyleyizdir emin ol kendi yuvasi da huzursuz olmus sende sikintilar oldu e ileri geri konusan minassbetsiz heryerde herkeste var ama bunlar gecer .Bosanmak neki gitsin birgun once cocuk onkolojinin koridorunda otursun sonrada yetiskin insanlarin ne sinavlari ne acilari var Her zaman diyorum geri gelmez tek sey saglik o yuzden takilmamak lazim hersey gecer gun gelir ay ne salakmisim sunu sunuda niye takmisimki dersin sadece icinden gecerken zor onun sabrindada Allah yar yardimcin olsun insallah
Senin konunda hep bir samimiyet hep bir savas hep bir sabir sezdim savasinida cok verdin olmadi o yuzden isterimki cok mutlu olasin
Çok teşekkür ederim. Tüm desteğin için. Gerçekten siz ve sizin gibi birkaç üye bana burada gerçek dost gibi oldular. Çok zor durumlarımda destek oldunuz, akıl verdiniz, teselli ettiniz.
Annem de çok bekledi onkoloji koridorunda. Anneannem 4 yılın sonunda şükür bu yıl atlattı kanseri. Amcasını, teyzesini, dayısını kanserden kaybetti. Genetik olabileceği için bu yıl onun için testler yaptık, sağlıkla da sınandık hepsini, her şeyi biliyor.
Sizin dediğiniz gibi, her şey üst üste geldi. Sorguluyor şimdi hepsi bizim başımıza geldi diye ama çok stres yapıyor. O öyle olunca benim de modum düşüyor. Kesinlikle dediğiniz gibi yeter ki can sağlığı olsun. Benim mutlu olduğuma da inanmıyor. Gerçekten mutluyum, canımı zar zor kurtarmış gibi hissediyorum. Öyle rahatım, huzurluyum.
Daha da iyi olacak inşallah. İnanıyorum.
Son düzenleme: