Nihayet Bu Sabah Gidiyorum Peki Neden Bu Kadar Kötüyüm

Hersey ustuste gelince insan psikolojisinin o sekle girmesi cok cok normal hepimiz iyleyizdir emin ol kendi yuvasi da huzursuz olmus sende sikintilar oldu e ileri geri konusan minassbetsiz heryerde herkeste var ama bunlar gecer .Bosanmak neki gitsin birgun once cocuk onkolojinin koridorunda otursun sonrada yetiskin insanlarin ne sinavlari ne acilari var Her zaman diyorum geri gelmez tek sey saglik o yuzden takilmamak lazim hersey gecer gun gelir ay ne salakmisim sunu sunuda niye takmisimki dersin sadece icinden gecerken zor onun sabrindada Allah yar yardimcin olsun insallah
Senin konunda hep bir samimiyet hep bir savas hep bir sabir sezdim savasinida cok verdin olmadi o yuzden isterimki cok mutlu olasin

Çok teşekkür ederim. Tüm desteğin için. Gerçekten siz ve sizin gibi birkaç üye bana burada gerçek dost gibi oldular. Çok zor durumlarımda destek oldunuz, akıl verdiniz, teselli ettiniz.

Annem de çok bekledi onkoloji koridorunda. Anneannem 4 yılın sonunda şükür bu yıl atlattı kanseri. Amcasını, teyzesini, dayısını kanserden kaybetti. Genetik olabileceği için bu yıl onun için testler yaptık, sağlıkla da sınandık hepsini, her şeyi biliyor.

Sizin dediğiniz gibi, her şey üst üste geldi. Sorguluyor şimdi hepsi bizim başımıza geldi diye ama çok stres yapıyor. O öyle olunca benim de modum düşüyor. Kesinlikle dediğiniz gibi yeter ki can sağlığı olsun. Benim mutlu olduğuma da inanmıyor. Gerçekten mutluyum, canımı zar zor kurtarmış gibi hissediyorum. Öyle rahatım, huzurluyum.

Daha da iyi olacak inşallah. İnanıyorum.

Son düzenleme:
Sizi yoran kararsızlık, ileriye dönük ne olacağı konusunda ki belirsizlik, kendine eş çocuğuna baba yaptığın adama güvenememekti. Zor olanı başardınız. Kendinize bir yol çizdiniz. Mümkün olduğunca az muhatap olun. Kendinizi daha fazla üzmeyin. Umarım çocuğunuzla birlikte çok mutlu olursunuz.

İnsanın başına neler geliyor annenizin tavrı işini zorlaştırmaktan başka bir işe yaramayacak ki. Ki birçok acıyla sınanmış zaten. Bugününüzden mutluysanız çok da annenizin söylemlerine takılmayın demek ki onun da başetme yöntemi bu. Benim de 3. Evliliğim bitiyor dava açtım cuma günü. Bazen ümitsizliğe kapıldığım oluyor ama hemen toparlıyorum rabbimin vardır bir hikmeti diyorum. Bugüne bakmak lazım, geçmişin bugünü ve geleceği etkilemesine izin vermemek lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Saçmalıyor işte. Dertleri pislik yapmak.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnanin daha şimdiden biliyorum ki, hayatımda aldığım en doğru karar.

Boşanmak için eşinizin gelmesine gerek yok, açın davanızı ve hayatınıza devam edin. Konularınızı bilmiyorum ama lütfen adamın keyfini beklemeyin. Hem eve gelmesin, hem boşanmaya yanaşmasın.
Şuan maddi gücüm yok avukat için barodan ücretsiz avukatlık içinde evrak isteniyor bebeğim erkem doğdu prematüre şuan onun bazı sağlık sorunları ile ilgileniyorum hayırlısı ile biterse hemen evrak işlerini yapıcam

Esinle bence fazla diyaloğa girme çocuk haricinde.
Yokluğunun onda daha çok yaralar açmasına fırsat vermelisin.
Canı acidikca anne babasına sarsin kafayı.
Ama bence fazla dostane gibi durma derim.
Adamin eşim gittiği yerde rahat sesi de iyi geliyor diye bir vicdan rahatlamasina girmesine müsade etme.
Sen ne akıllı bi kadınsın ya. Yeminle şu dediklerini ben akıl edemezdim

Surekli_Karisik Surekli_Karisik nasılsın canım varmı bir gelisme
Nasılsın Surekli_Karisik Surekli_Karisik arkadaşım.
Daha iyi misin ?
Yolunda mi hersey ?

Merhabalar, çok teşekkür ederim, gayet iyiyim, hiçbir gelişme, değişiklik yok.

Umarım böyle de devam eder. Davamı salı günü açıyorum, bu süreçte başka bir avukatla da görüştüm, bu yüzden uzattım biraz. Eşime dava açacağımı filan hiç söylemedim, zaten ihtarname gidince öğrenir.

Merhabalar, çok teşekkür ederim, gayet iyiyim, hiçbir gelişme, değişiklik yok.

Umarım böyle de devam eder. Davamı salı günü açıyorum, bu süreçte başka bir avukatla da görüştüm, bu yüzden uzattım biraz. Eşime dava açacağımı filan hiç söylemedim, zaten ihtarname gidince öğrenir.
Hakkında hayırlısı olsun.
Celp gitti mi eşine?

Hakkında hayırlısı olsun.
Celp gitti mi eşine?
Grill uzun zamandır yoktun, hoş geldin. Hiçbir şey söylemiyor, celp gitti mi bilmiyorum. E-devletten görünüyor ama. Dün ortağının eşi aradı beni. “X’e çok kızdık, çok konuştuk, çok anlattık.” diye. Kendisi ailemle görüşmüyor, benim gitmeme de engel oluyor demiş bir de pis yalancı.

Bayramda çocuğu görmeye gelmek istediğini söyledi kabul ettim. Davadan haberi yok gibi. Ego da öyle yüksek ki, anlamıyorum nereden geliyor bu özgüven?

Davadan haberdar olması çocuğu görme kararına etki eder mi diye düşünüyorum. Umarım babalık konusunda olumlu davranır.

Yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm.. Istemediğim, huzur bulmadığım, bi cok saygısızlıkla karşı kaldığım evlilikte.. 5 gün önce eşyalarımı kolilerken iki gün yemek yemeyip, uyumadan, ağlayarak perişan olmuştum.. Gerçekten yalnız değilsiniz.. Belki biraz daha ağlıcaz, üzülücez ama arkadaşların da dediği gibi mantıkta bitince o acılarda geçecek inşallah

Grill uzun zamandır yoktun, hoş geldin. Hiçbir şey söylemiyor, celp gitti mi bilmiyorum. E-devletten görünüyor ama. Dün ortağının eşi aradı beni. “X’e çok kızdık, çok konuştuk, çok anlattık.” diye. Kendisi ailemle görüşmüyor, benim gitmeme de engel oluyor demiş bir de pis yalancı.

Bayramda çocuğu görmeye gelmek istediğini söyledi kabul ettim. Davadan haberi yok gibi. Ego da öyle yüksek ki, anlamıyorum nereden geliyor bu özgüven?

Davadan haberdar olması çocuğu görme kararına etki eder mi diye düşünüyorum. Umarım babalık konusunda olumlu davranır.
Hoşbuldum canım.
Arkadaşların dediği gibi acınacak adam değil eşin.
Arkandan daha ne yalanlar söylüyor kimbilir egosunu korumak için.

Tüm haklarını sonuna kadar al, yanlarına bırakma.

Bütün yorumları okudum.Boşanana kadar aklı başına gelmez böylesinin. Sana çok yalvaracak ama iş işten gecmiş olacak gibime geliyor. Çocuģuyla görüşsün konuşsun ama sen o adamdan uzak tut kendini. Sensizliği iyice yaşat o zaman da gelip yalvarmazsa yeni düzen kurmazsa kendi bilir. Zaten o ailesi olduğu ve onlardan uzaklaşmadığı sürece kimse onunla evli kalmaz uzun süre, çekmezler yani.

Ayrıyeten söylemeden geçemeyeceğim, çok uyanıklarmış erkek çocukların üzerinde mal varlığı koymayarak. Altınlarını nafakanı bebeğinin nafakasını gerekirse tazminatını hepsini alman gerekir. Kendilerini uyanık sanıyorlar ya hani karşılarında dimdik durursan bilginle o zaman fıssss diye sönecekler emin ol. Işte o zaman asıl huzurun başlayacak.

Çok komikler gerçekten. Hem esin hemde ailesi. Bir yuva yıkılsin diye ellerinden geleni yapıp şimdi de kendilerini temize çıkarmaya çalışıyorlar.
Ben üzülmustum boşanma kararı almana canım esin duzelmisken kv yüzünden bitmese demiştim ama su yazdıklarını okuyunca çok doğru yapmışsın diyorum. Esin olgun bir adam değil. Daha fazla vakit kaybetmemek en doğrusu.
Herşey gönlünce olsun...

Yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm.. Istemediğim, huzur bulmadığım, bi cok saygısızlıkla karşı kaldığım evlilikte.. 5 gün önce eşyalarımı kolilerken iki gün yemek yemeyip, uyumadan, ağlayarak perişan olmuştum.. Gerçekten yalnız değilsiniz.. Belki biraz daha ağlıcaz, üzülücez ama arkadaşların da dediği gibi mantıkta bitince o acılarda geçecek inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben şimdi çok çok iyiyim, darısı başınıza diyeyim. Umarım siz de en kısa sürede toparlanabilirsiniz. İnanın böyle insanlardan ayrılmak kayıp değil ama insan geçen zamanına, o kadar sıkıntıya sabır gösteril ellerinin boş kalmasına üzülüyor.

Üzülmeyin, hiçbir şey kaybetmedik. Çocuğunuz var mı bilmiyorum, varsa bundan sonra çocuklarımızla daha mutlu, huzurlu olacağız.

Hoşbuldum canım.
Arkadaşların dediği gibi acınacak adam değil eşin.
Arkandan daha ne yalanlar söylüyor kimbilir egosunu korumak için.

Tüm haklarını sonuna kadar al, yanlarına bırakma.

Alacağım grill, bir çöpümü bile bırakmaya niyetim yok. Arsızlıkla, bencillikle dört yılımı yediler, çoçuğumu tek başıma büyütmek zorunda bıraktılar. Elimden geleni yapacağım.

Bütün yorumları okudum.Boşanana kadar aklı başına gelmez böylesinin. Sana çok yalvaracak ama iş işten gecmiş olacak gibime geliyor. Çocuģuyla görüşsün konuşsun ama sen o adamdan uzak tut kendini. Sensizliği iyice yaşat o zaman da gelip yalvarmazsa yeni düzen kurmazsa kendi bilir. Zaten o ailesi olduğu ve onlardan uzaklaşmadığı sürece kimse onunla evli kalmaz uzun süre, çekmezler yani.
Ayrıyeten söylemeden geçemeyeceğim, çok uyanıklarmış erkek çocukların üzerinde mal varlığı koymayarak. Altınlarını nafakanı bebeğinin nafakasını gerekirse tazminatını hepsini alman gerekir. Kendilerini uyanık sanıyorlar ya hani karşılarında dimdik durursan bilginle o zaman fıssss diye sönecekler emin ol. Işte o zaman asıl huzurun başlayacak.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Avukatla görüştüm, eşimin üzerine bir şey yokken yapacağım bir şey yok ama takılarımı ailesine vermiştim ve onları alabilirmişim. Zaten şahit ve fotoğraf var. Sadece takılarım bile yeter bana. Çocuk için de eşim gönderiyor zaten, onları konuşmuştuk ve eşim konuştuğumuz gibi davranıyor, şimdilik pürüz çıkarmıyorum. Umarım davayı açtıktan sonra değişip pürüz çıkarmaz.

Çok komikler gerçekten. Hem esin hemde ailesi. Bir yuva yıkılsin diye ellerinden geleni yapıp şimdi de kendilerini temize çıkarmaya çalışıyorlar.
Ben üzülmustum boşanma kararı almana canım esin duzelmisken kv yüzünden bitmese demiştim ama su yazdıklarını okuyunca çok doğru yapmışsın diyorum. Esin olgun bir adam değil. Daha fazla vakit kaybetmemek en doğrusu.
Herşey gönlünce olsun...

Çok teşekkür ederim. Davamı açtım zaten, bundan sonra tek istediğim süreci kimseyle muhatap olmak zorunda kalmadan atlatmak.

Onlar da ettiklerini bulsunlar inşallah. Pislikler. Hepsinden nefret ediyorum.

Çok teşekkür ederim. Davamı açtım zaten, bundan sonra tek istediğim süreci kimseyle muhatap olmak zorunda kalmadan atlatmak.

Onlar da ettiklerini bulsunlar inşallah. Pislikler. Hepsinden nefret ediyorum.
Psikolojin nasıl canım , sinirli misin mutlu Muş’un ? Umutlu musun ya da karamsar mısın? Nasılsın

Back
X