• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nihayet Bu Sabah Gidiyorum Peki Neden Bu Kadar Kötüyüm

Surekli_Karisik

Kimselerin vakti yok,durup ince şeyleri anlamaya.
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.657
2.413
133
Bu sabah erkenden ailemin evine dönüyorum. İçimdeki her şeyi yuvamı sen yıktın diye başlayıp kv kişisine söyledim. Eş olacak adam da sessiz, içi rahat, haklılığından emin, hatta böyle bir umursamaz neşeli hallerde.

Ben boşanmayı tüm içtenliğimle isterken neden bu kadar üzgünüm. O eşyaları neden ağlaya ağlaya topladım, bunları yazarken neden ağlıyorum, neye ağlıyorum?

Olmadık şeyden yuvamı yıkmama mı? Çözüm çok çok basitken eşimin tüm bu sorunlarını çözemeyişine mi? Hiçbiri değil aslında. Bu ince sızı ne ?

O ince sızı senin çabalarının karşılık bulmaması, hayallerin, senin için savaşmayan adamın sızısı ....
Ama geçecek sabırlı ol... ömür boyu ağlama şimdi ağla yarın ağla sonraki gün... sonra saçını topla makyaj derin nefes al kadın dediğin ağlar ama güçlü durmasını gerektiğini bilir ve yoluna bakar....

O sızı ayrılık yaşayınca herkeste oluyor.Sebebi hayal kırıklığı,çabaların boşuna olduğunu görmek,karşındakine karşı değersizlik hissi..kendine zaman tanı bir söz duymuştum çok ta beğenirim;sevdiğini kaybedince insanın gönlünde 40 mum yanarmış hergeçen gün o mumlardan bir tanesi sönermiş sadece bir tanesi hiç sönmezmiş artık acı vermesede geçmişte yaşadığımız hayal kırıklığının sızısı olarak kalırmış

Canım kolay olmasını bekleme, nasıl kolay olsun ki, için sızlayacak, acıyacak, ağlayacaksın hatta istemsiz hıçkıra hıçkıra ağlamalarında olacak, aylarca gizli gizli yastığını ıslatıp duracaksın, ama geçecek canım inan geçecek... ( bu dönemleri daha yeni yaşadım )
Şuan olması gerektiği gibi acını doyasıya yaşa, fakat bi umut bi gelecek görmüyorsan mantık olarak bu evliliğin yürümeyeceğini anladıysan sakın geri dönüş yapma, çünkü bi zaman sonra gözündeki o perde kalkacak ve iyiki diyeceksin...
Unutma yanlız değilsin...:KK19:

Hepinize teker teker çok teşekkür ederim. Biraz önce baktım eşim de balkonda bir paket sigara bitirmiş, bir yıla yakındır içmiyordu oysa. Sanırım ona da acıyorum. Aramızda annesi dışında bir sorun olmayışı ve onun da bunu çözecek basirete sahip olamayışı da acıtıyor. Her şey acıtıyor ya. Her şey.

Babası sözde derdimi sormaya geldiğinde, kovuyorum sizi evden, çıkın gidin nerede yaşarsanız yaşayın diyor yani. En büyük tehditleri oğullarına eşinden yanaysan bizi ve desteğimizi unut.

Eş kişisi de yine sattı sanki bizi. Kendisi çok mu anlaşır annesiyle, her çağırdıklarında söylene söylene giden adam ağzını bile açamadan bizi uğurlayacak şimdi. Ne acı.

Bu sabah erkenden ailemin evine dönüyorum. İçimdeki her şeyi yuvamı sen yıktın diye başlayıp kv kişisine söyledim. Eş olacak adam da sessiz, içi rahat, haklılığından emin, hatta böyle bir umursamaz neşeli hallerde.

Ben boşanmayı tüm içtenliğimle isterken neden bu kadar üzgünüm. O eşyaları neden ağlaya ağlaya topladım, bunları yazarken neden ağlıyorum, neye ağlıyorum?

Olmadık şeyden yuvamı yıkmama mı? Çözüm çok çok basitken eşimin tüm bu sorunlarını çözemeyişine mi? Hiçbiri değil aslında. Bu ince sızı ne ?
Karşındakinin gamsizligi vurdumduymazlıhi olabilir mi öyle bı his aldım :/

Kolay değil de ondan.
Ortada yillarin emeğini heba eden insanların rahatlıklari incitiyor seni.
En çokta anlasilamayisin.
Sen kurtarmak isterken onların suçunu bile ustlenip kendi kendine daha da sabretseydim belki duzelirdi hezeyanlarin belki de.

2 yl önce ilk ve son şansı verdiğimde de içten içe biliyordum değişmeyeceklerini ama çocuğum var dedim, baş ederim dedim. Yok yapamadım. Sabretseydim semer vurmaya kadar giderdi. Çok bile sabrettim.

Ama ben a derken nasıl b anlarlar ? Çok açık ve net bir cümleyi nasıl anlatamam. Ben buna da çıldırıyorum.

2 yl önce ilk ve son şansı verdiğimde de içten içe biliyordum değişmeyeceklerini ama çocuğum var dedim, baş ederim dedim. Yok yapamadım. Sabretseydim semer vurmaya kadar giderdi. Çok bile sabrettim.

Ama ben a derken nasıl b anlarlar ? Çok açık ve net bir cümleyi nasıl anlatamam. Ben buna da çıldırıyorum.
Anlatmak istediğini açık açık söylesendr bazıları nato kafa nato mermer bende de var öyle bı tane numune

Anlamak istediği yeri anlıyor

Şu an baba evinde misn
Sabah beşte geçeceğim.

Olayı dramatize etmeye de çalışmıyorum. Bana göre boşanmak dünyanın sonu değil, hatta gerekliyse yapılabilecek en doğru şey. Çocuğuma yetebilirim de hatta belki eşimin ailesinin yanında yetişmesindense babasız yetişmesi daha hayırlı olacak ama bu içimdeki kasvet.

Bunu nasıl anlatsam, nasıl atsam.

Bakıyorum adama, daha üç gün önce çözdük biz bu işi deyip gülüşüyorduk.

Şimdi iki yabancı.

Hakkında hayırlısı olsun. Kadınlar ilk anda daha çok acı çeker derler. Erkeklerin her durumda olduğu gibi sonradan jeton düşüyor. Acını yaşa bekle ve gör. Emin ol onların senden daha beter olacakları gün de gelecek.

Hakkinda hayirlisi en azindan savasmadim olurmuydu acaba demeyeceksin denedin sabrettin savastin olmadi
Aci cok normal degilmi insanlar sevgililerinden ayrilirken bile yikiliyor sen evlilik bitiriyorsun kolaymi oyle agla acil sonra kafani dagitabildigin kadar dagit oturup duaunursen daha zor olur
İcimden bir his senin esin inanilmaz pisman olacak biraz zaman gecsin bir yuvayi esi evladi rahatina tercih ettigi icin cok vuracak kafayi duvarlara diyor

Sabah beşte geçeceğim.

Olayı dramatize etmeye de çalışmıyorum. Bana göre boşanmak dünyanın sonu değil, hatta gerekliyse yapılabilecek en doğru şey. Çocuğuma yetebilirim de hatta belki eşimin ailesinin yanında yetişmesindense babasız yetişmesi daha hayırlı olacak ama bu içimdeki kasvet.

Bunu nasıl anlatsam, nasıl atsam.

Bakıyorum adama, daha üç gün önce çözdük biz bu işi deyip gülüşüyorduk.

Şimdi iki yabancı.
peki esin ben gidince ne yapar ne yer falan gibi vicdan yapiyor musun? ailesiyle mutlu değil zaten diye düşünüyor musun?

Back
X