- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Ben bunu fedakarlik olsun diye yapmadim yada evliligime sikica tutunmak acisindan yapmadim oturduğunuz yerden ahkam kesmek kolay oluyor sanirim evli değilsiniz yada evliliginiz mutsuz gidiuorO arabadan inerdim ve bir daha ne o arabaya binerdim ne de o adamın evine girerdim. Biter benim için her şey. Arabadan in demek nedir ya? Siz de inmediniz öyle mi? Tam da alkışlanacak bir fedakarlık olmuş, evliliğinize sıkıca tutunmuşsunuz, yuvanızı dağıtmamışsınız. Süper!!!![]()
Arabadan inip inmedigimi nerden biliyorsunuz?O arabadan inerdim ve bir daha ne o arabaya binerdim ne de o adamın evine girerdim. Biter benim için her şey. Arabadan in demek nedir ya? Siz de inmediniz öyle mi? Tam da alkışlanacak bir fedakarlık olmuş, evliliğinize sıkıca tutunmuşsunuz, yuvanızı dağıtmamışsınız. Süper!!!![]()
Arabadan indim taksi bulmaya çalışıyordum 25 dakika icinde 15 kez aradi mesgule verdim en sonunda kaza yapcam nerdesin dedi bak oyle diyince korktum cunku alkolluydu ve daha once de kaza yapmıştı lutfen boyle kafanizdan biseyler kurupta ahkam kesmeyin
Ben bunu evliligimi kurtarmak ya da yuvama sıkıca sarılmak adina yapmadim
Sanirim evli değilsiniz o yuzden bu sekilde konusuyorsunuz yada mutsuzsunuz evliliginizde