• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nihayet Ev satildi ...(Lutfen bana fikirlerinizi yazin)

http://www.sahibinden.com/ilan/emla...k-mah-satilik-ultra-lux-daire-139962091/detay

canim bak bu varsak da mesela.. sence bu nasil ilan konumuna bir baksan...?
bu baktigim ev mesela havaalanina 30 dakika, denize plaja da 21 dakika diyor arabayla...
bir bakip fikrini yazar misin canim?

varsak köprüsüyle şifa hastanesine yakınsa merkeze giden ana yola yakın demektir, evin içi çok güzel ama iyice araştır canım lara da genellikle elit kesim takılır, soğuksu da orta gelirli temiz aile takılır ama varsakda her türlü aileye rastlarsın bilgin olsun . konyaaltı denize yakın hatta kıyısı orda bulunuyor o taraflarada bir bak, varlık mahallesiyle güvenlik mahallesine de bak

varsak köprüsüyle şifa hastanesine yakınsa merkeze giden ana yola yakın demektir, evin içi çok güzel ama iyice araştır canım lara da genellikle elit kesim takılır, soğuksu da orta gelirli temiz aile takılır ama varsakda her türlü aileye rastlarsın bilgin olsun . konyaaltı denize yakın hatta kıyısı orda bulunuyor o taraflarada bir bak, varlık mahallesiyle güvenlik mahallesine de bak

canim evet dedigin gibi varsak koprusune ve sifa hastanesine yakinmis bu evler..
evin ici cok guzel sahidende..Bu evi bir arastirmak lazim.

Lara cok pahali canim ya.. bulunmasi mumkun degil ama yinede bakiyorum...
soguksu ya da bakiyorum suanda canim..

Bu ev varsak da mesela ama sen her turlu aileye rastlarsin diyorsun.. sanirim Antalyadansin sen oyle mi?
konyaalti da doldurma diyorlar ondan soguyuyorum oradan.. denizi doldurmuslar diyorlar..
varlik mah.. guvenlik mahallesi tamam bakiyorum hemen..

sagol canim ya Allah razi olsun..

Ben Alanyada yaşıyorum Erkek arkadaşımda Antalyada kısmetse seneye antalyaya gelin gidicem :32:

Mevkinizi iyi seçin ne taraflardan bakıyosunuz

Ben Alanyada yaşıyorum Erkek arkadaşımda Antalyada kısmetse seneye antalyaya gelin gidicem :32:

Mevkinizi iyi seçin ne taraflardan bakıyosunuz

Allah tamamina erdirsin canim, cok mutlu olun insallah.
Mevki sahiden onemli ama Antalyayi hic bilmiyorum.

suanda Konyaalti,hurma,Lara,guzeloba,varsak, ve arkadaslarin onerdigi yerlere bakiyorum..
inanin hic bilmiyorum neresi daha iyi semt olarak.. ?

keske bir fikir verebilseydiniz sizde Antalya icin.?

Allah tamamina erdirsin canim, cok mutlu olun insallah.
Mevki sahiden onemli ama Antalyayi hic bilmiyorum.

suanda Konyaalti,hurma,Lara,guzeloba,varsak, ve arkadaslarin onerdigi yerlere bakiyorum..
inanin hic bilmiyorum neresi daha iyi semt olarak.. ?

keske bir fikir verebilseydiniz sizde Antalya icin.?

Canım sana elimden geldiğince yardımcı olurum . Hatta erkek arkadaşımada sorayım .

Senin istediğin şartlar varmı. Bizde ev bakıyoruz sahibinden ara sıra çünkü bende hep uygun ve güzel evlere gidiyorum erkek arkadaşım oraların mevkilerinin iyi olmadıgını sebebleryle anlatıyor bana .

Şu anda muratpaşa-portakal çiçeğinde oturuyor kendisi ve ben bile bayılıyorum oraya hem çok güzel bi semt hemde merkezi yerlere yakın :16:

şu an soruyorum senin için :16:

canim evet dedigin gibi varsak koprusune ve sifa hastanesine yakinmis bu evler..
evin ici cok guzel sahidende..Bu evi bir arastirmak lazim.

Lara cok pahali canim ya.. bulunmasi mumkun degil ama yinede bakiyorum...
soguksu ya da bakiyorum suanda canim..

Bu ev varsak da mesela ama sen her turlu aileye rastlarsin diyorsun.. sanirim Antalyadansin sen oyle mi?
konyaalti da doldurma diyorlar ondan soguyuyorum oradan.. denizi doldurmuslar diyorlar..
varlik mah.. guvenlik mahallesi tamam bakiyorum hemen..

sagol canim ya Allah razi olsun..

Konyaaltı için doğru demişler canım ama tam tatil yeri yalancı cennet diyim sana :) geçen yıl Antalyadaydık taşındık muratpaşa semtinde sana dediğim soğuksu-güvenlik-varlık mahalleleri. dokumada özdilek'in aşağı tarafındaki evlerde güzel ama mahallelerini hatırlamıyorum özdileğin yukarı kısmında kalan apartmanlar genellikle eski ve her tür insan var önermem

Canım sana elimden geldiğince yardımcı olurum . Hatta erkek arkadaşımada sorayım .

Senin istediğin şartlar varmı. Bizde ev bakıyoruz sahibinden ara sıra çünkü bende hep uygun ve güzel evlere gidiyorum erkek arkadaşım oraların mevkilerinin iyi olmadıgını sebebleryle anlatıyor bana .

Şu anda muratpaşa-portakal çiçeğinde oturuyor kendisi ve ben bile bayılıyorum oraya hem çok güzel bi semt hemde merkezi yerlere yakın :16:

şu an soruyorum senin için :16:

Ahhh canim benim ne guzel edersin bir sorsan enistemize :))
Ya biz yurt disindayiz hic bilmiyoruz oralari..

Boyle aile icin uygun, site icinde,guvenlikli, 3+1 genis bir ev..havalanina cok uzak olmasin, plajlara cok uzak olmasin.
hangi semt iyi olur bizim icin. sana zahmet bir sor inan cok sevaba girersin, bir basima ariyor soruyorum..
esimde calistigi icin ben ilgileniyorum hep.. kafam donuyor valla ..

cok cok sagol canim benim.. eksik olma.

3+1 al 4-5 yıllık olsun daha rahat edersin bence Antalyada evler ucuz aslında acaba baktıgın evlermi pahalı benim eniştem bakıyordu büyük şehirlere göre çok daha ucuz lara zengin konyaaltı normal düzeymiş dedemen,kırcami,lara en güzel yerler diyorlar.Lara ve konyaaltı denize yakın.Ben Antalyada oturmuyorum ama oturmak isterdim çünkü Türkiyenin en yaşanılacak 2.şehri diye duymuştum

3+1 al 4-5 yıllık olsun daha rahat edersin bence Antalyada evler ucuz aslında acaba baktıgın evlermi pahalı benim eniştem bakıyordu büyük şehirlere göre çok daha ucuz lara zengin konyaaltı normal düzeymiş dedemen,kırcami,lara en güzel yerler diyorlar.Lara ve konyaaltı denize yakın.Ben Antalyada oturmuyorum ama oturmak isterdim çünkü Türkiyenin en yaşanılacak 2.şehri diye duymuştum

sagol canim yorumun icin.
zaten fark etmez 5 yillik binada olur yeter ki temiz olsun 3+1 dusunuyoruz bizde.
suanda konyaalti ve lara civarinda gidip geliyoruz..

Allahtan hayirlisi olsun insallah.

sagol canim yorumun icin.
zaten fark etmez 5 yillik binada olur yeter ki temiz olsun 3+1 dusunuyoruz bizde.
suanda konyaalti ve lara civarinda gidip geliyoruz..

Allahtan hayirlisi olsun insallah.

İnşallah caım ne demek :) Yalnız konyaaltında iyi evlerde var kötü evlerde varmış yani bizde ev baktıgımızda öyleydi yanlış okumadıysam yurtdışından geleceksiniz maddi durumunuz iyiyse laradan alın derim..

İnşallah caım ne demek :) Yalnız konyaaltında iyi evlerde var kötü evlerde varmış yani bizde ev baktıgımızda öyleydi yanlış okumadıysam yurtdışından geleceksiniz maddi durumunuz iyiyse laradan alın derim..

Maddi durumumuz orta canim ..
Butcemis SINIRLI.. cok pahali ev alamiyoruz gucumuz yok ne yazik ki..
Konyaalti,hurma ve lara ya yinede bakiyoruz suan..

Lara da sahiden de cok pahali evler ya..

Maddi durumumuz orta canim ..
Butcemis SINIRLI.. cok pahali ev alamiyoruz gucumuz yok ne yazik ki..
Konyaalti,hurma ve lara ya yinede bakiyoruz suan..

Lara da sahiden de cok pahali evler ya..

Ay suan Laradaki evlere baktım şok oldum resmen benim yaşadıgım yer Mersin sitede havuzlu evler 120.000 90.000e bile var yuh dedim abartılmış sanki..Bencede canım baska yerlere bakın eski evler bile 150.000tl imiş larada yuh ya bende bakayım buradan belki yardımcı olurum :)

Ay suan Laradaki evlere baktım şok oldum resmen benim yaşadıgım yer Mersin sitede havuzlu evler 120.000 90.000e bile var yuh dedim abartılmış sanki..Bencede canım baska yerlere bakın eski evler bile 150.000tl imiş larada yuh ya bende bakayım buradan belki yardımcı olurum :)

sagol canim benim.
diyorum ya Lara ucmus..
inanilmaz pahali.. O kadarina da butce yetmez yahu...
Aramaya devam...

sagol canim benim.
diyorum ya Lara ucmus..
inanilmaz pahali.. O kadarina da butce yetmez yahu...
Aramaya devam...

evet gerçekten şok oldum baya yüklü bir paranın olması lazım aşağıda 2 tane ev gönderdim senin bütçen aslında ne kadarla sınırlı daha net bakabilirim söylersen

evet gerçekten şok oldum baya yüklü bir paranın olması lazım aşağıda 2 tane ev gönderdim senin bütçen aslında ne kadarla sınırlı daha net bakabilirim söylersen

Canim benim verdigin linklere hemen bakiyorum Allah razi olsun ...

butcemiz 3+1 185 milyara kadar SINIRLI...
daha asagisida olsa hic fena olmaz aslinda.. cunku kredi cekip borca girecegiz..
yardimin icin cok sagol canim ya inanir misin boyunlarim koptu agri icinde kivraniyorum..
surekli pc de oturmaktan olsa gerek.. ama devam etmeliyim ev sonucta..

sagol canimmmm

http://www.sahibinden.com/ilan/emla...tan-carsiya-yakin-sifir-daire-149338733/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/emla...un-fiyata-satilik-sifir-daire-160053302/detay

bunları buldum daha uygun fiyatada var merkez ilçelerde güzelmiş internetten araştırdım merkez ilçelerde iyi diyorlar :)

canim bu verdigin linkleri hemen kayit ettim aksam esime gosterecegim..
gercekten guzelmis bu evlerde..
Gerci 2.kat diyor ikiside ama sence iyi mi 2. kat ??

biz genelde 3. 4. kat dusunduk ama ?

canim sahiden cok sagol ya ilgin ve alakan icin....

Canim benim verdigin linklere hemen bakiyorum Allah razi olsun ...

butcemiz 3+1 185 milyara kadar SINIRLI...
daha asagisida olsa hic fena olmaz aslinda.. cunku kredi cekip borca girecegiz..
yardimin icin cok sagol canim ya inanir misin boyunlarim koptu agri icinde kivraniyorum..
surekli pc de oturmaktan olsa gerek.. ama devam etmeliyim ev sonucta..

sagol canimmmm

Bu gönderdiklerim o zaman uygun size :) Güzel evler gönderdiklerim fakat merkeze yaklaşık 2 saat uzaklıkta..Ne demek hiç önemli değil yararım dokunsun yeter :) http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=34070& bak burda da yazmışlar nerelerde yaşanabilecegi falan yararına olur belki ay yazık ya nasıl agrıyordur kimbilir çok geçmiş olsun canım :/ Yanlıs anlamazsan neden Antalyayı düşünüyorsunuz akrabalarınızmı var?

canim bu verdigin linkleri hemen kayit ettim aksam esime gosterecegim..
gercekten guzelmis bu evlerde..
Gerci 2.kat diyor ikiside ama sence iyi mi 2. kat ??

biz genelde 3. 4. kat dusunduk ama ?

canim sahiden cok sagol ya ilgin ve alakan icin....

Biri 3 katlı ev 2.katı çok iyi diğeride iyi bence 2.kat ama cephesine görede değişir aslında 1.evin cephesi acık görünüyor fotografta ama cehpe açık olmazsa sıcaktan durulmaz :/ Ne demek ya gerçekten yararım dokunsun yeter yardım etmeyi seviyorum insanlara :)

Selam Arkadaslar

Arkadaslar biz Antalyadan ev ariyoruz.. Ama Antalyayi hic bilmiyoruz. Hangi bolgesi iyidir, nerden bakmaliyiz inanin bir fikrimiz yok.

2+1 115m2- 125m2 genis bir ev mi alsak?
3+1 lere mi baksak?
Yalniz 3+1 genis ve sifir evler cok pahali.. bizim butcemiz ona yetmez..
3+1 ler ancak 4 5 yillik binalar oluyor..sifirlari cok pahali.. Ama 2+1 lerde sifir evler var...
Ne yapacagimi sasirmis durumdayim.. Kisa bir suremiz var. Bu sure icinde ev bulmamiz lazim..

Ne olur bana bir akil verin, Antalya`nin hangi bolge ve semtlerine bakayim?
Ev alirken neye dikkat edeyim? inanin hicbir fikrim yok..

Bana yardim ederseniz inanin cok mutlu olucam...
Allah ev almak isteyip de alamayan herkeze ev almayi nasip etsin insallah..
Herkeze hayirli evler nasip etsin Rabbim bizede insallah...

Ben Lara da oturuyorum. Burası çok güzel ama dediğiniz gibi evler pahalı. Bizde ev alacaktık abime ama bütçemiz Lara ya yetmediği için Varsak tarafından aldık. Varsak ta evler genellikle yeni ve güzel yapılar fiyat olarakta ucuzlar. Çevreyide beğendim aslında ben güzel gelişme gösteriyorlar ; fakat her çeşit insan bulunuyor ne yazık ki burada. Hani asla aşağılamıyorum tabiki ama apartmandaki komşularınızın çoğu elit olmayacaktır. Şehrin uzağında kalıyor ama Antalya da ulaşım sıkıntı değil. Lara da merkeze değil denize daha yakın ama dediğim gibi tek otobüsle istediğiniz yere çok rahatlıkla gidersiniz. Onun haricinde ben şirinyalı , kırcami , burhanettin onat , çağlayan , örnekköy ,ve yeni açılan rauf denktaş caddesinin oraları tavsiye edebilirim ama fiyatlar varsak kadar ucuz olmayacaktır. Hayırlısıyla istediğiniz yeri bulursunuz inşallah.. Kolay gelsin :)

Back
X