Ben Lara da oturuyorum. Burası çok güzel ama dediğiniz gibi evler pahalı. Bizde ev alacaktık abime ama bütçemiz Lara ya yetmediği için Varsak tarafından aldık. Varsak ta evler genellikle yeni ve güzel yapılar fiyat olarakta ucuzlar. Çevreyide beğendim aslında ben güzel gelişme gösteriyorlar ; fakat her çeşit insan bulunuyor ne yazık ki burada. Hani asla aşağılamıyorum tabiki ama apartmandaki komşularınızın çoğu elit olmayacaktır. Şehrin uzağında kalıyor ama Antalya da ulaşım sıkıntı değil. Lara da merkeze değil denize daha yakın ama dediğim gibi tek otobüsle istediğiniz yere çok rahatlıkla gidersiniz. Onun haricinde ben şirinyalı , kırcami , burhanettin onat , çağlayan , örnekköy ,ve yeni açılan rauf denktaş caddesinin oraları tavsiye edebilirim ama fiyatlar varsak kadar ucuz olmayacaktır. Hayırlısıyla istediğiniz yeri bulursunuz inşallah.. Kolay gelsin :)
Canim cok sagol ya, o kadar guzel ve aciklayici yazmissin ki cok tsk.ederim sanada..
senin onerdigin yerlere de bir bakacagiz.. sen Larada oturduguna gore bu dedigin yerleri cok iyi biliyorsundur.
Tavsiyelerin icin cok sagol canim.
Varsak sahiden de cok iyi fiyat acisindan hemde sifir binalar..
sessiz gibi sanki ama bilemiyorum tabi..
Arastirmaya devam?
Meltem nasil sence? bu konuda bir fikrin var mi? Konyaalti,hurma peki ?