Nihayet kardeşim boşandı

walla kadın boşandığı için hiç üzlmyor hatta para aldığı için çok seviniyor dul kalıp kalmaması umrunda bile değil

Ben olsam ben de sevinirim hatta Müslümansam her gün şükür namazı kılarım oohhh Rabbim bin şükür diye diye.

K
U
D
U
R
U
N

Öptüm cicim. :)

Yazmıyordum, önüme gelip duruyor yazayım dedim.
Buram buram erkek üye kokusu geliyor bu konudan. Ciğeri yanmış erkek üye kokusu, o ciğerin yanıklığı, paraların gidişi, buram buram... "15 günde hamile kalır mı"lar, olm gecesinde hamile kalınıyor, 15 gün yenge(!) hanımla denerlerse abinizgil(!) eh hamile kalsın zaten, kalmazsa ayıp

Ya bi kuzen demiş, bi kız kardeşin şeysi demiş, yok eniştegil demiş, kaynımın kayınçosunun görümcesigiller demiş
Gitti paralar de mi? Onun kalp çarpıntısı ciğer yanığı bunlar. Ben bi kibliyim nolur nolmaz, erkek üye olup olmadığına bi baksınlar Esrağğcım.

Senin kafana gore kadin sizin uc kurusluk nafakaniz icin hem cocuk yapmis( bu cocuga karsi omur boyu sorumlu olacak) hem de bosanmis kadin damgasi yiyecek ne kadar mantikli gercekten.Kim bosanip bir cocukla kaldigi icin zil takip oynuyor ben hic gormedim oyle birisini.Muhtemelen erkeksin oh olsun sana ode bakalim o nafakayi kadin da catur cutur yesin afiyet olsun

Herkes ona çocuğunu aldır dedi o aldırmadı ne demek ya ? Şaka mısınız siz? Siz hiç can taşımadınız galiba karnınızda. Medeni durumunuzu bilmiyorum ama... gerçi bunun için yaşamaya gerek yok
Ağır konuşmak istemiyorum
İnsan olan anlar...
bir gün sizde bu yaşattıklarınızı yaşarsınız.

Bu kadar sevine sevine anlattığına daha boşanma davasının mürekkebi kurumadan gelin bizden mal alacak diye üzüldüğüne göre sen de az değilsin hani
Görümce hanım

Benzerini bir onceki konusunda yazmistim cok erkek tinisi bakis acisi var diye
Neyse kadin yada erkek kizcigazin Allah yolunu bahtini bundan sonra acik etsin guzel insanlarla karsilastirsin

Çok komiksin ya üniversite sınavındamıym acaba bide anlatim bozukluğuna bak mutlaka yanliş bulursun üniversitede yüksek lisans yapıyorum
Lisans mezunuyum, yüksek lisans yapmadım ama bugüne değin yazdığım yorumları incelersersen tek bir yazım yanlışı bulamazsın.

Nasıl başarıyorsun bu kadar fütursuzca yazmayı acaba?

Lisans mezunuyum, yüksek lisans yapmadım ama bugüne değin yazdığım yorumları incelersersen tek bir yazım yanlışı bulamazsın.

Nasıl başarıyorsun bu kadar fütursuzca yazmayı acaba?
Nasadan teklif gelirse kabul et büyük başarı Yada Harvard Üniversitesi teklif gelirse düşün

Cok pardon dis kapinin dis mandali olarak sizin cocugu dogursun mu aldirsin mi fikir beyan etme hakkiniz yok zaten. Herkes kim yani? Kardesiniz cocugu yaparken iyiymis, madem cocuk istemiyor kondom kullansaymis. Delirtirsiniz yani insani. Kadin eseysiz mi uremis de cocuk olmasi kadinin sucu oluyor? Ayrica kadincagiz 15 gun iyi dayanmis yani yine, kadina nasil takmissiniz inanilir gibi degil.

Insanlarin ne zaman cocuk yapmaya karar verecekleri sizi hic ilgilendirmez.ister 2 ay sonra ister 2 sene sonra.Aldir demek ne demek inanamiyorum size.gelininiz nasildi bilmiyorum ama sizin de normal olmadiginiz belli.ben gelininizin yerinde olsam 2 kilo kina yollardim size...

Çok komiksin ya üniversite sınavındamıym acaba bide anlatim bozukluğuna bak mutlaka yanliş bulursun üniversitede yüksek lisans yapıyorum
Allahin adini veriyorum guzel kardesim süyledi ,üyle,büyle deme ya nolursun?
Yabancilar bile Turkceyi boyle konusmuyor

O degil de sen bir anlatsana 15gun yengen ve kocasıyla beraber mi yaşadın da her ayrıntılarını biliyorsun? mobilya masraflarina kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…