- 17 Nisan 2012
- 30.402
- 65.362
- 598
Valla ben de hep kadınlara hak verirdim de elti vakasından sonra erkeklerin de haklı olabileceğini gördüm :) kaynım 1,5 yıl evli kaldı, şu an boşanma aşamasında, kız babasına gezmeye gitti ama kaynım söyledi artık gelme diye. Çünkü yanında söyleyince balkona çıkıp kendimi atıcam diyormuş. İşte kaynanam diyor yapma oğlum etme oğlum diye ama kaynım diyor ki o buraya gelirse ya beni artık akıl hastanesine yatırırsınız ya da kaçıp dünyanın öbür ucuna giderim, nefes alamıyorum hayatımı soldurdu, psikolojimi bozdu diyor. Kaynanam da korkudan daha bir şey diyemiyor.2 kişi var zaten haklı gören, onlarda yengelerinden dertli![]()
Kaynanama her gün senin oğlun üstüme çıkıp işini halledip gidiyor diyen bir insan düşünün. Özelini herkese açıyor anlatıyor, yolda yürüyemezsiniz o kadınla. Bana iftira attı ben ilişkimi kestim 1 yıldır görüşmüyorum. Diğer eltilere iftiralar attı. Kaynana kayınpedere iftira attı. Kocası onu bildiği için korunuyordu. Şimdi kocasının arkasından herkese “ düşünsenize çocuk istemeyen bir erkek olabilir mi zaten erkek değildi” diye laf söylüyor.
Ayaklı yalan makinası, insanı hayattan soğutur. Allah düşmanımın bile başına vermesin. İftiralar atmaya devam ediyor ama ayrılmak istemiyorum diye araya büyükleri koyuyor. Ama sözü lafı hiç durmuyor.
Kendi gözümle görmesem kaynım yalan atıyor bile derim ki kaynım psikolojik şiddet bile uygulamaz ama kadın kaynımın elini alıp yüzüne götürüp bana vur vurmazsan balkondan atlayacağım deyip duruyormuş. Gece yarısı 4te 5te babasını arayıp “kocam çocuk yapmıyor, kocam korunuyor bıktım baba şuna bir şey söyle” diyormuş. Babası arayıp kayınpederime söylemiş.
Ki biz bayram günü otururken birden delirdi koca koca kayınlarımın yanında bağırıp çağırıp “aaaaaaaaaaaaa yeteeeeer kocam çocuk yapmıyor korunuyor, ben kabul edemem ööğğpğ böğppğ gidicem gidicem bu kadın neden benle konuşmuyor, kendini ne sanıyor diye anıra anıra tüm mahalleyi başımıza toplayıp bayramımızı rezil etmişti. Tam 5 saat boyunca. Kimse de kalkıp sus yeter demedi öyle de saygılı bir aileyiz. Ah daha neler neler içim dolmuş :)))
Yani burda konu sahibine hak vermiyorum tabiki çünkü yazım tarzı hoşuma gitmedi. 15 günde bir insan zaten anlaşılmaz.
Ama yani kötü kadınlar da çok var.