- 1 Şubat 2013
- 1.812
- 1.268
- 83
- Konu Sahibi DurFakatDinle
-
niye kaymış oluyor hayatı ???cok komik anlatmis. hayati kaymis sokta herhal daha. kendine gelince hayatin gercekleriyle yuzlesecek.
Ben yurt disinda yasiyorum, meslegim geregi kanunlardan haberdarim, yasadigim ülkede mallar ikiye bölünür. ama bir sey talep etmedim. Ben birazcik fakir ama gururlu takilirimama takılan altınlar eşyanın yarısı kadının hakkı değil mi.
ben de dava actığımda bunları talep edicem.en çok değer verdikleri şey para olduğu için ordan vurcam.bu kez ben acımıcam onlara.
belki şu an hırsımdan böyle diyorumdur.
o gün gelince de fikrim böyle mi olur bilmiyorum.
Ben yurt disinda yasiyorum, meslegim geregi kanunlardan haberdarim, yasadigim ülkenin hukukunda esler arasinda mallar ikiye bölünür. ama bir sey talep etmedim. Ben birazcik fakir ama gururlu takilirim.. Ne yalan söyleyim iftira falan atmaya calistigini duydugumda pismanda oldum, ama biliyormusun hayallerim yikilmisti, cok mutsuzdum, gözümde hic degeri yoktu biseylerin, sadece o evlilikten kurtulmak istedim.. Mantiklimi? Degil, sen talep et canim hakkini, ben etmedim de ne oldu? Sanki edepleriyle susup oturdularmi, hala cingenelik pesindeler.. Allah islah etsin..
niye kaymış oluyor hayatı ???
illaki üzülmüşsündür ama ne biliyim ilgisizlikse problem o her zaman varmış gibi geliyor diğer konuları bilemem tabii ama evlenme kararı aldığım bir dönemde korkuyorm bunları okudukca çünkü dediğim gibi hiçbir zaman aynı kalmıyorlar bende ilgiyi sevilmeyi çok seviyorm ama mıcmıc tiplerden de hoşlanmıyorum ikisinin ortası yok ya odunlar ya yılışıkneyse artık gelişmeleri görücez önemli olan insanın kendisi tabi sen mutluysan böyle ne güzel ben tedbir almak açısından merakımı sordum :)
Evlilik karşılıklı canım o mutlu olacak diye sen ağla olurmu öyle.Annen seni ona hizmet edesin diye doğurmadı canım Bol.bol dua etKiz bende Ayni öyleyim, hemen belli olur mutsuzlugum. Cogu zaman annemi ziyarete gelmezdim evliyken, beni bu halde görmesin diye. Yanlizken cok aglarim ben. Ama kimse bilmez, güclü zanneder beni. Geceleri hep aglardim evliligimde, sonra sabah kalkar, makyajimi yapar, topuklularimi giyer, isime okuluma giderdim. Maske takardim yani. Ama bundan sonra aglamak yok. Bunun icin gelmedik dünyaya :)
anliyorum seni, ama kendi iyiligin icin burayi okuyup negatif enerji alma, hayirli bir ise giriyorsun Güzel olur inshallah hersey. Benim sorunlarim zamanla düzelecek cinsten degildi. Bir evliligin temelinde olmasi gereken seyler yoktu.Elimden geleni yaptim, reddedilmeyi göze ala ala. Bu bir kadini cok acitiyor, denedim cünkü. Yeni evliyken onun icin süslenip, cok acik bir kiyafet giymistim, bana okadar kizdiki, rezil oldum. Evin icinde ne diye böyle geziyormusum? Cok utanmistim, oda eline bilgisayarini aldi koltuga gecti. Ben onu cok severek evlendim onunla, oda beni seviyor zannetmistim, zamanla böyler seyler yasaya yasaya o sevgi öyle bir bitiyorki... Tek kanatla kus ucmuyor.
Haklisin canim, babam bu sorunlari bilmiyor tabiki, nasil anlatacaksin ayip nede olsa. Ama annem kiz kardeslerim duydugunda, hepsi yadirgadi, bosanmam icin bana destek oldular. Bosanma kararini verene kadar hic kimseye anlatmamistim, belki zamanla düzelir, kocami rezil etmeyim diye. Ailem (hemcinslerimden olanlar) duydugunda sok oldular. Hic birinin evliligi böyle degil.Evlilik karşılıklı canım o mutlu olacak diye sen ağla olurmu öyle.Annen seni ona hizmet edesin diye doğurmadı canım Bol.bol dua et
Artık dua et meraklılarada geçiştir açıklama yapma öylece uzar gider hayırlısı olsun hakkındaHaklisin canim, babam bu sorunlari bilmiyor tabiki, nasil anlatacaksin ayip nede olsa. Ama annem kiz kardeslerim duydugunda, hepsi yadirgadi, bosanmam icin bana destek oldular. Bosanma kararini verene kadar hic kimseye anlatmamistim, belki zamanla düzelir, kocami rezil etmeyim diye. Ailem (hemcinslerimden olanlar) duydugunda sok oldular. Hic birinin evliligi böyle degil.
Amin canim cok sagol. Okadar mutlu oluyorimki benim icin dua etmenize, cok sagolun."Bir erkeğin sizi oyuncağı etmesine izin vermeyin! Bir kez geliyoruz su dünyaya, kendinize kiymet verin. Kendinizi suclamayin, acaba elimi ayagimimi begenmiyor yoksa, yoksa ses tonumdanmi gicik kapiyor diye kendinizi suclamayin. Bunlar fasa fiso. Siz sevilmeyi hakkettiginize inanin, ve o adamin sizi yanlizliga mahkum etmesine musade etmeyin!!!"
Öncelikle elinize sağlık ne güzel yazmışsınız... Bizler hintler gibiyiz galiba nerede öküz onun peşinden gidiyoruz koşa koşa. Rabbim bundan sonra ki hayatınızda mutluluklar versin.
aynn cnm bn evladı oludugu halde hiçbirset talep etmedim yinede bana acı cektiyoeraynen canim hayirlisi olsun hepimiz icin. Ilk basta direndi bosanmamak icin, beni yine kandirmaya calisti, ama bu sefer yutmadim. En sonunda baktiki inadim inad, kabul etti, birsey talep etmemem sartiyla.. Nekadar basit bir adam görüyorsunuz..
hahah ay çok yaşa :))))Canim ondan mantikli bir cevap alamazsin bosuna ugrasma. Doktor kendi haline birakin dedi
Kiz ne bileyim, bilmekte istemiyorum artik. Ïnsanin aklina hersey geliyor ama, hazmetmesi zor. Günahini almak istemiyorum, ne hali varsa görsün.
demekki bu tarz insanlar hep aynı.anliyorum seni, ama kendi iyiligin icin burayi okuyup negatif enerji alma, hayirli bir ise giriyorsun Güzel olur inshallah hersey. Benim sorunlarim zamanla düzelecek cinsten degildi. Bir evliligin temelinde olmasi gereken seyler yoktu.Elimden geleni yaptim, reddedilmeyi göze ala ala. Bu bir kadini cok acitiyor, denedim cünkü. Yeni evliyken onun icin süslenip, cok acik bir kiyafet giymistim, bana okadar kizdiki, rezil oldum. Evin icinde ne diye böyle geziyormusum? Cok utanmistim, oda eline bilgisayarini aldi koltuga gecti. Tek kanatla kus ucmuyor.
demekki bu tarz insanlar hep aynı.
ben de heves etmiştim ilk aylarda öyle bi şeye.
gidip alayım mı giyeyim mi sen salonda dur ben giyineyim öyle gel demiştim.
bi önemi yok onları giymenin.benim senin giydiğinle işim yok.zaten üstünde 2 saniye bile durmıcak.gidip para verme boşuna.neler demişti daha aklıma gelmiyo.
erkek senin bedenini ruhunu bütün görmediği için bunlar oluyo.ben çok düşünüyodum neden böyle yapıyo diye.5 6 ayın sonunda krizler sonunda anlayabildim.
adamın karakteri bu. amaç birlikte mutlu olmak değil.kendini tatmin etmek.sanıyo ki biz et parçasıyız ve ona hizmet etmek zorundayız.ne düşünüyoruz ne hissediyoruz önemi yok.
düşün düşün karşımdaki adamın karakterinin bu olduğunu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?