Nihayet Kurtuldum!

Ben yurt disinda yasiyorum, meslegim geregi kanunlardan haberdarim, yasadigim ülkede mallar ikiye bölünür. ama bir sey talep etmedim. Ben birazcik fakir ama gururlu takilirim .. Ne yalan söyleyim iftira falan atmaya calistigini duydugumda pismanda oldum, ama biliyormusun hayallerim yikilmisti, cok mutsuzdum, gözümde hic degeri yoktu biseylerin, sadece o evlilikten kurtulmak istedim.. Mantiklimi? Degil, sen talep et canim hakkini, ben etmedim de ne oldu? Sanki edepleriyle susup oturdularmi, hala cingenelik pesindeler.. Allah islah etsin..

anliyorum seni, ama kendi iyiligin icin burayi okuyup negatif enerji alma, hayirli bir ise giriyorsun Güzel olur inshallah hersey. Benim sorunlarim zamanla düzelecek cinsten degildi. Bir evliligin temelinde olmasi gereken seyler yoktu.Elimden geleni yaptim, reddedilmeyi göze ala ala. Bu bir kadini cok acitiyor, denedim cünkü. Yeni evliyken onun icin süslenip, cok acik bir kiyafet giymistim, bana okadar kizdiki, rezil oldum. Evin icinde ne diye böyle geziyormusum? Cok utanmistim, oda eline bilgisayarini aldi koltuga gecti. Tek kanatla kus ucmuyor.

"Bir erkeğin sizi oyuncağı etmesine izin vermeyin! Bir kez geliyoruz su dünyaya, kendinize kiymet verin. Kendinizi suclamayin, acaba elimi ayagimimi begenmiyor yoksa, yoksa ses tonumdanmi gicik kapiyor diye kendinizi suclamayin. Bunlar fasa fiso. Siz sevilmeyi hakkettiginize inanin, ve o adamin sizi yanlizliga mahkum etmesine musade etmeyin!!!"

Öncelikle elinize sağlık ne güzel yazmışsınız... Bizler hintler gibiyiz galiba nerede öküz onun peşinden gidiyoruz koşa koşa. Rabbim bundan sonra ki hayatınızda mutluluklar versin.

Evlilik karşılıklı canım o mutlu olacak diye sen ağla olurmu öyle.Annen seni ona hizmet edesin diye doğurmadı canım Bol.bol dua et

Evlilik karşılıklı canım o mutlu olacak diye sen ağla olurmu öyle.Annen seni ona hizmet edesin diye doğurmadı canım Bol.bol dua et
Haklisin canim, babam bu sorunlari bilmiyor tabiki, nasil anlatacaksin ayip nede olsa. Ama annem kiz kardeslerim duydugunda, hepsi yadirgadi, bosanmam icin bana destek oldular. Bosanma kararini verene kadar hic kimseye anlatmamistim, belki zamanla düzelir, kocami rezil etmeyim diye. Ailem (hemcinslerimden olanlar) duydugunda sok oldular. Hic birinin evliligi böyle degil.

Artık dua et meraklılarada geçiştir açıklama yapma öylece uzar gider hayırlısı olsun hakkında

sanki ben yazdim bu konuyu. tuylerim diken diken oldu. kendi konumu okuyomus gibi oldum. tek fark ben 17 sene sabretrim. simdi evimi ayirdim. yeni esyalarimi aldim. cok sukur bosanma davami da actim. konumu oku bir bak tatlim. ayni senin ex esinle yasadiklarini nen de yasadim. zararin neresinden donersen kardir. allah yolunu acik etsin bacim

Amin canim cok sagol. Okadar mutlu oluyorimki benim icin dua etmenize, cok sagolun.

aynen canim hayirlisi olsun hepimiz icin. Ilk basta direndi bosanmamak icin, beni yine kandirmaya calisti, ama bu sefer yutmadim. En sonunda baktiki inadim inad, kabul etti, birsey talep etmemem sartiyla.. Nekadar basit bir adam görüyorsunuz..
aynn cnm bn evladı oludugu halde hiçbirset talep etmedim yinede bana acı cektiyoer

sanki ben yazdim bu konuyu. tuylerim diken diken oldu. kendi konumu okuyomus gibi oldum. tek fark ben 17 sene sabretrim. simdi evimi ayirdim. yeni esyalarimi aldim. cok sukur bosanma davami da actim. konumu oku bir bak tatlim. ayni senin ex esinle yasadiklarini nen de yasadim. zararin neresinden donersen kardir. allah yolunu acik etsin bacim

Kiz ne bileyim, bilmekte istemiyorum artik. Ïnsanin aklina hersey geliyor ama, hazmetmesi zor. Günahini almak istemiyorum, ne hali varsa görsün.

Benim aklima o geldi birden.
Neyse aynen canim ne hali varsa gorsun.
Yeni hayatin hep mutluluk getirir sana insallah.
Basarilar.

demekki bu tarz insanlar hep aynı.
ben de heves etmiştim ilk aylarda öyle bi şeye.
gidip alayım mı giyeyim mi sen salonda dur ben giyineyim öyle gel demiştim.
bi önemi yok onları giymenin.benim senin giydiğinle işim yok.zaten üstünde 2 saniye bile durmıcak.gidip para verme boşuna.neler demişti daha aklıma gelmiyo.
erkek senin bedenini ruhunu bütün görmediği için bunlar oluyo.ben çok düşünüyodum neden böyle yapıyo diye.5 6 ayın sonunda krizler sonunda anlayabildim.
adamın karakteri bu. amaç birlikte mutlu olmak değil.kendini tatmin etmek.sanıyo ki biz et parçasıyız ve ona hizmet etmek zorundayız.ne düşünüyoruz ne hissediyoruz önemi yok.
düşün düşün karşımdaki adamın karakterinin bu olduğunu anladım.

Aynen canim, bu tip erkekler karilarini sadece bir et parcasi olarak görüyor. Empati kurmak diye birsey yok onlarin dünyasinda. Amaclari hakikaten birlikte mutlu olmak degil, kendilerinin mutlu olmasi. Sende onlarin mutlu olmasini saglayacak unsursun. Sadece bu. Yani kisacasi, onun yemegini yapacaksin, camasirlsrini yikayip ütüleyeceksin, ekonomik destekte bulunacaksin, disariya karsi Hanim hanimcik bir es olarak onu temsil edeceksin, oda kasila kasila gezecek, senin üstünden havasini atacak. Tüm bunlarin karsiliginda sen bir kadin olarak, ortak alinmasi gereken kararlara hic bir sekilde karisamazsin, cünkü evin "ERKEGI" (!) degilsin canim. Evet!! Ha bide ilgi beklemekmi? Haddimizemi düsmüs efendim, bizler sadece onun hayatini kolaylastircak et parcalariyiz, bir de kocalik görevininmi yapicak caniiim, aaaa ne haddimize düsmüs böyle bir sey beklemek onlardan!!!

Saka bir yana, sinirlerim bozuldu hatirlayinca..

Son düzenleyen: Moderatör:
@miss-sunshine arkadaşım çok haklısın. olumsuz yorum yapan arkadaşa takılma dünya mahallelerimiz kadar küçük değil. Benim çevremde ilk aklıma gelen 3 boşanmış ve yeniden evlenip mutlu olan arkadaşım var onlar kaderim diyip çekseydi şimdi bu kadar mutlu olabilirler miydi?? imkansızlıktan boşanamayanlara birşey demiyorum ama ailesi arkasında olup ona rağmen küfür ve şiddete maruz kalan ç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…