Nihayet Kurtuldum!

yaklasik 7 ay once bosandim ben de, bizim skntilar farkliydi, zerre pisman degilim Allah a cok sukur.. elimden geleni yaptim zira fazlasiyla.. hayirlisi bu inşaAllah, biliyorum.. Rabbim bundan sonrasini ailelerimizle guzel eylesin..
Sanada bundan sonraki hayatinda mutluluklar diliyorum lavantali sandik:)) senin nickini gorunce byle diyesim geliyo sana:)

ama takılan altınlar eşyanın yarısı kadının hakkı değil mi.
ben de dava actığımda bunları talep edicem.en çok değer verdikleri şey para olduğu için ordan vurcam.bu kez ben acımıcam onlara.
belki şu an hırsımdan böyle diyorumdur.
o gün gelince de fikrim böyle mi olur bilmiyorum.

illaki üzülmüşsündür ama ne biliyim ilgisizlikse problem o her zaman varmış gibi geliyor diğer konuları bilemem tabii ama evlenme kararı aldığım bir dönemde korkuyorm bunları okudukca çünkü dediğim gibi hiçbir zaman aynı kalmıyorlar bende ilgiyi sevilmeyi çok seviyorm ama mıcmıc tiplerden de hoşlanmıyorum ikisinin ortası yok ya odunlar ya yılışık neyse artık gelişmeleri görücez önemli olan insanın kendisi tabi sen mutluysan böyle ne güzel ben tedbir almak açısından merakımı sordum :)

pollayana her zaman işimize gelen bi kaçış yöntemi.
tabi ki de evlilik hazırlığı yapan biri bunların olacağını düşünmez.
BİZİM DÜŞÜNMEDİĞİMİZ GİBİ.hiç bi insan boşancam ben ya diyerek evlenmez.
ama bu insanın karakteriyle alakalı.
insanlar kadın-erkek fark etmez bi insanın ona bağlı olduğunu görünce değişebiliyolar.ve sonuç ezmeye çalışarak karşındakini kaçırmaz.
sen bence buralara girip bunları okumamalısın.bilinçaltına gittiği için bi yerde etkilenebilirsin.

hayırlısı cnm bnm yeni hayatına hosgeldin ozamn umarım bnde boşanırım biran önce hala mahkemem devam..anlasmalımı boşandınız?

Canım sen çok güçlü bir kadinsin. İnan bir kadın olarak gurur duydum seninle.. Yolun,Şansın, Bahtı açık olsun.. Not:Hayatı sadece kendi deyimleriyle kocislerinde bulan sözde mutlu özde içi kan ağlayan tüm kadınlara örnek olsun yazdıkların. . Sevgiler

cok tsk ederim canim güzel dileklerin icin, senin icinde gecerli olsun insallah yazdiklarin, sevgiler :)

hayırlısı cnm bnm yeni hayatına hosgeldin ozamn umarım bnde boşanırım biran önce hala mahkemem devam..anlasmalımı boşandınız?

aynen canim hayirlisi olsun hepimiz icin. Ilk basta direndi bosanmamak icin, beni yine kandirmaya calisti, ama bu sefer yutmadim. En sonunda baktiki inadim inad, kabul etti, birsey talep etmemem sartiyla.. Nekadar basit bir adam görüyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…