nihayetinde bende aldatıldım!!!!

Facebooktaki resimle karşı tarafı çatlatma nedir yahu, neden onların seviyesine düşüyorsunuz? İlkokul çocukları mısınız, ortada sallanmış bir evlilik var, iki fotoğrafla mı düzelecek? Öteki kadın facebook fotolarına bakıp da ne diyecek? Aaaa bu kadın sonuçta çocugunun annesi, bu "savaş"ı kazanır, ben çekileyim mi diyecek, ne kadar mutlularmış bozmayım mı diyecek? Amaç ne? Ayrıca herkese açık fotoğraf koymanın risklerini biliyorsunuzdur umarım. Kötü niyetli birileri o fotoğrafları kendi ekranına kaydedebilir.Hele de bu durumdayken asla gizliliğinizi herkesle paylaşmayın derim.

Benim doğrularımdan çok sizin neler hissettiğiniz önemli.. O yüzden tavsiyede bulunmayacağım..

Ama çok samii geldiniz bana , o yüzden çok üzüldüm.. Allah sabır versin , yavrunuz için metanetli olun ne olur...

Ben bu erkek zihniyetini anlayamayacağım , nerde hanım hanımcık güzel dört dörtlük bir hanım görsek orada aldatma duyar olduk..

Ne istiyorlar anlamadım, cadoloz kötü kalpli kaprisli kadınlar mı ?

Allah akıl fikir versin eşinize ve eşiniz gibi nankör erkeklere...

katılıyorum daha önceki mesajımdada yazdım tek gecelik bile olsa affedilir yanı yok fakat bu 2 yıllık yahu... Aklı başına geldiği için ayrılık olduğunu sanmıyorum 2 yıl sürdüğüne göre demekki sıkılmış artık kadında başa bela olunca açık açık herşeyi anlatmak zorunda kalmış ve yine eşine sığınmışş...

sadece şu an susmaları oynuyorum.tek korkum dinime çok bağlı bir insan olduğumdan RABBİM'i canım PEYGAMBER'imi üzmemek.bir yuva kolay kurulmuyor.hele o evlada sahip olmak hiç kolay olmuyor.sadece şu an toz dumana katmıyorum.sakin ve mantıklı olmaya çalışıyorum.ne kadar başarabilirim ayrı mevzu

o koana hayatı zindan etmeden affetme bari, öğrensin ne demekmiş elin kevaşesiyle 2 sene fingirdemek, o kevaşe sana hakaret ederken kocan susuyor muydu ? o kadına ağzının payını vermiyoduysa o kocadan sana ömür boyu sadık kalsa bile ne sana ne çocuğuna fayda gelmez anca zarar gelir.

evet çok haklısın sadece ne yapacağımı bilmediğimden yaptım ısrarlar üzerine(

HALA NIYE BOSAMIYOSUNLAR BILMEM NELER O YORUMLARI EMINIM BEKARLAR YAPMISTIR CANIM KOCAN GERCEKTEN PISMANSA BOSANMA EVLILIGINE SAHIP CIK O SALAK KARIYIDA CATIR CATIR CATLAT INADINA BOSANMA

sizin yorumlarınıza dikkat ediyorum ama birşeyi eksik yazmışsınız

güzel güzel giyin mum ışığında yemek sonra hafif müzik sonra da kocanı mutlu et bak gör nasıl değişecek

bekar değilim küçük kaçamak olsa affet diyebilirim ama koskoca 2 yıl kocayı zorla bağlamadı herhalde o kadın

konu sahibi ayrılmak istemiyor kocasını el üstünde tutup kadını aşağılıyor kocam beni seviyor diyor hepte öyle olur zaten

üzgünüm ama küçük bi kaçamak değil kocanızda ki

siz ayrılmak istemiyorsunuz bariz belli kocanızın sizi ne kadar çok sevdiğinden o kadının kocanıza musallat olduğundan bahsedeceksiniz

amacınız o kadını kötüleyip kocanız içinde üzülme bacım her erkek yapar evliliğini kocanı kurtar diyecek insanları bekliyorsunuz

karar sizin eşinizin o kadını unutmasını başaracaksınız devam edin evliliğinize

Ben de şunu anlamıyorum bu aldatma olayında yuvayı yıkan kadın değil ki neden kadınlara yuvanı yıkma ya da ya da yık deniyor bu pisliği yapan kimse kadın ya da erkek yuvayı yıkan o dur zaten.

Allahım bu erkeklere akıl fikir versin. önceden büyük konuşurdum artık konuşmaya korkar oldum. en güvendiklerimiz yapıyor. Allah bildiği gibi yapsın.
sen de hayırlısını iste. istersen bir süre daha dene sindiremezsen boşanırsın.

sizi anlamaya çallışıyorum.madem boşanmayacaksınız o zaman kendinizi maddi olarak sağlama almaya başlayın hayat bu nolur nolmaz

katılıyorum keşke evlilik ve hayat bu kadar basit olsa

bi geceliğe , bi facete mutlu aile pozuyla herşey toz pembe olsa ahh ahh

Rabbim kolaylık versin
size ayrıl veya ayrılma diyemem,ama eşiniz resmen mağduru oynamış size
sanki kadın zorla 2 sene birlikte olmuşta eşiniz ayrılamamış sizden yardım istiyor

Aldatılmayı affet diyecek son insanlardan biriyim ama konunu okuyunca hemen boşanda diyemeyeceğimi farkettim. Ortada bir ilgi kayması durumu olmuş ve eşin başkasından hoşlanmış. Kimine göre eşinin başkasına bakması aldatılmadır kimine göre cinsellik yok nasılsa der teselli eder kendini buda kişiden kişiye değişir. Bunuda tartışma değil amacım. Ama şimdi yaşadığınız bu durum değiştirilir bir durum asla değil. Demişsin ya çirkin değilim bakımsız değilim kültürsüz değilim diye ama inan aldatılmanın bun saydığın sebeplerle hiç bir ilgisi yok. Bu başka bir şey. Ben şimdi sana hemen ayrıl kızın aldatıldığı halde affetmiş bir annenin çocuğu olmasında demeyeceğim. Ama bence senin bundan sonraki hayatını eşinle birlikte yada değil onu bilemem ama sağlıklı bir şekilde yaşayabilmen için acil tarafından bir terapiste gitmeni öneririm. Etrafındaki eşine dostuna anlatmadığında iyi olmuş. Öncelikle kendi içinde çözmelisin bir takım şeyleri. Birkere yok kızım babasız büyümesin yok baba sevgisi falan filan hepsi hikaye. Onlar işin bahane kısmı. Belliki eşini son derece seviyorsun ama aynı zamanda olanları yediremiyorsunda bu halde affedip hayatına devam etmen yada vazgeçip boşanman hayatının hatası olur. Dediğim gibi kendi içinde çözmen için bir terapiste git hatta aile terapistine falanda gitme kendin için git gerekirse o yönlendirir. Uzmanlığı aldatma olan bir sürü terapist var sonra eğer kendinde devam etme gücü bulursan bu yine tamamen senin bileceğin bişey. Ama objektif bir yardım alman senin ve hatta kızının sağlığı için en en önemlisi olacaktır.

Aksi halde bu halde affedip devam ettiğinizde aranızda ki güven asla eskisi gibi olmayacak en ufak birşeyde sen sürekli eskiyi yaşayacaksın bazen kendi içinde bazen eşine yansıtarak yaşayacaksın ve eski huzurunuz olmayacak. Bu sefer başka konulardan sürekli kavga olucak aranızda sen içine kapanık ve agresif bir insana dönüşeceksin buda doğal olarak anneliğinede yansıyacak ve kızın bu olaydan çok daha fazla etkilenecek. Yok diyelimki affedemedin boşandın bu seferde hayatının kalanı acabalarla geçecek bir şans verseydim keşke düşüncesi içinden çıkmayacak. Kızının üzerine çok daha fazla düşeceksin babasıyla ayrılmış olmanın tüm sorumluluğunu üzerine alıcaksın ve yine mutsuz olacaksın. O nedenle önce kendin için bişey yap ve profesyonel bir destek al sonra hangi kararı verirsen ver inan daha mutlu olacaksın.

ben yaptığını kabul etmiyorum.kocamıda üstelik el üstünde tutmuyorum.sadece susuyorum ve hareketlerini izliyorum.
üstelik yol verdim ona gidebilirsin dedim.şu an sadece kendimi ne kadar nelere hazırlayabileceğim konusunda endişelerim var.
uygun zaman beklemesindeyim.biraz zaman geçince daha mantıklı ve sağlıklı kararlar verebileceğimi süşünüyorum.bir anlık sinir krızı sonucunda karar vermek istemiyorum.

Arkadaşım sen hiç boşuna üzülme nasılsa affedeceksin. İnsan aldatıldığını bile bile nasıl seviyorum der aklım almıyor, alamazda.

Gidecek yerim yok, mecburum, güçsüzüm, sahipsizim, parasızım katlanıyorum der öper başıma koyarım. Ama seviyorum diyeni ???

Hem niye okadına dokunmasın ki ? Liseli aşık mı bu sadece elini tutsun ?

Affetmeyi göze almışsınız bundan sonra yapacakalrınız önemli o halde. Hayata yeniden başlamaya çalışmak zorundasınız. Bunu kızınız için ikinizde yapacaksınız. Evini, yaşadığın semti, bir süreliğine çevreni değiştir. Kendini de. Uzun zamandır ertelediğin hayallerini egrçekleştir. Spor yapmak istiyorsan spor, alışverişse alışveriş yap. Kuaföre git saçlarını değiştir. Bundan sonrası çok öenmli. Bir an önce toparlanmaya bak. Allah yardımcın olsun

ben bir kız evlat olarak annemi babam aldatsaydı derhal boşanmasını isterdim.
ilerde kızım olursa ve aldatılırsa onunda boşanması konusunda destekçi olacam.

aile dediğimiz sey toplumu oluşturur,çürüme burdan başlar.
ve biz kadınlar olarak erkeklerin böylesine ahlaksızlarını şiddette basvurmalarını kadını istediği gibi kullanabilecekleri bir eşya olarak görmelerini destekledikçe bizim toplumumuz da ki erkek egemenliği kırılmıcak.kadınlardan bu güveni alan erkekler sokakta yürüyen kızlarımızı taciz etmeye,kızlarımızı dövmeye kızlarımızı aldatmaya devam edecekler.
biz erkekleri böylesine destekledikçe kadınlar ülkemin 3 koyun için satılan kadınları olmaya devam edecekler. ve biz kadınlar 2 sınıf insan muamelesi görmeye devam edecez.

çok üzülüyorum.kendim için değil de kucagıma almayı istediğim kızım için cok üzülüyorum.
not : evliyim.

en yakınlarımdan birinin başına geldi böyle bir olay. boşanmadı. o zamanlar şaşırmıştım, o da kendine şaştı ama boşanmadı. eşi diğer kadından kurtulmak için yardım bile istedi. o kadın da pusu da bekleyen akbabanın tekiydi. durum çok benziyor. yıllar geçti , yaşananların izi kalplerden tamamen silinmedi belki , erkek unutuyor da kadın hatırlıyor sürekli. ama olayın ilk zamanları gibi acıtmıyor. hayatları huzurlu devam ediyor. yaşananlardan ders almak önemli olan. herkes hata yapar, önemli olan pişman olup bir daha yapmamak. allah bile kullarını bağışlarken biz kullar bu kadar acımasız olmamalıyız. çocuğunuza ve evliliğinize bir şans daha verin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…