kızın söylediği 2 senedir eşimse öyle değil diyor.evet bu kız hayatımıza bir şekilde gireli 2 sene oldu çalıştığımız bir firmada muhasebe elemanıydı.msj larını yakaladığımda hep karşı tarafı şuçladı telefon kayıtlarını çıkardığımda tek taraflı olmadıpğını gördüm.arama kayıtlarında arama çok az hep msj söylediği şey hep defetmek için yazdım.peki diyelim dedim.neden görüştün bilmem diyor. bi kaç kez yüzyüze iş dahil görüştüklerini söylüyor.6 aydır uğraşıyorum yakamdan düşmesi için diyor.yüz ver görüş sonra isteme modeli anlıyacağın.aralarındaki ise allaha kalmış.kız bana bütün msj kayıtlarını mail atacağını söyledi ama ses yok.bana hakaret ettiği anda yanımdaydı ağzına geleni söyledi kıza yüzleştirdim telefonda ama ayrı telden çalıyorlar
walla aslında her zaman aldatma durumlarında bundan sonra aynı olmaz yürümez en iyisi ayrılmak derim ama seninki farklı biraz. adam senden yardım istemiş. pişman olmuş ve af dilemiş,beni bu kadından ve tehditlerinden kurtar demiş.ne kadar suçlu olsa da affedilmeye değer biri gibi geldi bana.
normal şartlarda çocukların her zaman sağlıklı ortamda büyümeleri gerekir derim,bu sağlıklı ortam ayrıo eşlerse en iyisi o dur. ayrılmakd emek çocuğun babasız kalması demek de değildir ayrıca..
yapmayın lütfen. Sizin tabirinizle öteki karıyı çatlatmak için mi devam etsin yani?
Haa der ki ben boşanamam sadece dertleşmek için konu açtım o zaman anlarım. Bi de 2 yıllık bi ilişkiymiş burda asıl çatlayacak kim
kocası bundn kurtulur başka aşklara yelken açar. Affedilmeye alışık nasılsa
not: Bekarlar kadar düşünebilseniz keşke
Affedenleri de çok gördüm çevremde ama hepsi aynı sonuca vardılar hep. en basiti annemle babam ben 3 yaşındayken ayrılmışlar annemin aldatması sebebiyle.. sonra ben varım diye bi süre sonra barışmışlar. düzeldiği hissini vermiş demek ki.. babamda bana kıyamamış. fakat 20 sene sonra daha beterlerini yaptı. ve üstelik bir de kardeşim de oldu barıştıktan 6sene sonra kadar.. şuan ben 21 kardeşim 13 yaşında. annem babam ayrı yaklaşık bir buçul sene oldu.. mutluyum kurtulduk o müsibetten. öyle bi annem olucaksa hiç olmasın daha iyi. babam eğer ki ayrıldıklarında beni düşünerek barışmasaydı ve tabi seviyomuşta. başkasıyla evlenirdi belki şuan çok daha düzenli ve mutlu bi hayatı vardı. ben zaten büyümüş olucaktım bigün evlenip gidicektim. o eşiyle kalıcaktı ömrünce. sizi üzmek istemem inşallah herşey gönlünce olur ama şimdi yapmasa seneler sonra yapar yine yapar aldatanların içinde var bu duygu çünkü can çıkar huy çıkmazhe belki pişman olmuştur ama hayatı boyunca tekrarlamıycağı anlamına hiç gelmiyo inanın. annem olucak kadın yaparken bile kuranı kerime yapmadım diye el basıyodu. gözümüz görüyodu ama babama yapmadım deyip inandırmaya çalışmak için ne yeminler etti. Allah ıslah etsin ne diyelim
bekarla r evlı olmanın nasıl bır sey oldugunu anlayamazlar bende bekarken esım sunu yaparsa bosarım bunu yaparsa bosarım dıyodum ama ole olmuyomus yuva kolay yıkılmıyo evlılık sevgılılık gıbı degıl bunu anlatmaya calıstım arkadasın kocasınında 2yıllık ılıskısı oldugunu gozden kacırmısım
sızıde gorucez evlernınce bakalım dusuncelerınızde bır degısıklık olucakmıkadının amacı bellı ıste yuva yıkmaya calısıyor elınden gelenı ardına bırakmıyor yapısmıs adama karısınıda delırtmek ıcın ugrasıyor cırkeflık yapıyor catlasın o kadın evet ısterım catlamasını sız ıstemeyebılırsınız ama ben bole evlı erkeklerın yuvasını yıkmaya calısan ınsan zıyanlarının amacına ulasmasını ıstemem emınım sımdıde yuva yıkmakmı esınınde yuvasıydı bu yıvayı kadın yıkmadı esı sebep oldu felan ben adam sucsuz demıyorumkı allah belasını versın ben kadına ve cocuguna uzuldum benım annem babam ayrıldı babasız buyudum o cocugunda babasız buyumesını ıstemedım hepsı bu bekarlara hakaret etmısım gıbı laf sokmalar felan cok guzel ya butun bekarlar destekleyın arkadasınızı super basın begen butonlarınıza
bekarla r evlı olmanın nasıl bır sey oldugunu anlayamazlar bende bekarken esım sunu yaparsa bosarım bunu yaparsa bosarım dıyodum ama ole olmuyomus yuva kolay yıkılmıyo evlılık sevgılılık gıbı degıl bunu anlatmaya calıstım arkadasın kocasınında 2yıllık ılıskısı oldugunu gozden kacırmısım
sızıde gorucez evlernınce bakalım dusuncelerınızde bır degısıklık olucakmıkadının amacı bellı ıste yuva yıkmaya calısıyor elınden gelenı ardına bırakmıyor yapısmıs adama karısınıda delırtmek ıcın ugrasıyor cırkeflık yapıyor catlasın o kadın evet ısterım catlamasını sız ıstemeyebılırsınız ama ben bole evlı erkeklerın yuvasını yıkmaya calısan ınsan zıyanlarının amacına ulasmasını ıstemem emınım sımdıde yuva yıkmakmı esınınde yuvasıydı bu yıvayı kadın yıkmadı esı sebep oldu felan ben adam sucsuz demıyorumkı allah belasını versın ben kadına ve cocuguna uzuldum benım annem babam ayrıldı babasız buyudum o cocugunda babasız buyumesını ıstemedım hepsı bu bekarlara hakaret etmısım gıbı laf sokmalar felan cok guzel ya butun bekarlar destekleyın arkadasınızı super basın begen butonlarınıza
yesım canım cok uzuldumtatlım benı yanlıs anlamazsan eger ,acaba baban sana yalan soylemıs olabılır mı canım :18:
yanı tatlım oluyor yaa esler arasında kı sorunlar da genel de baba cocukları anneye gostermemek ıcın
genel olarak anneyı kotulerler suclarlar yaa ,acaba babanın planı olabılır mı tatlım ?
yazmamak için kendimi zorlasamda artık paylaşmadan edemeyeceğim.eşimle 10yıllık bir evlilik 12 senelik bir geçmişimiz var.seneler sonra zorla çetin uğraşlar sonucu sahibim olduğum 4 yaşında dünyalar cicisi bir kızım var.2 hafta önce eşimin beni kesin olarak aldattığını öğrendim.üstelik kendi ağzıyla itiraf edip benden kurtulmak üzere yardım istedi.2 senedir bir ilişkisi varmış.anlamadın mı?hiç mi yakalamadın ?diye soracak olursanız evet bir çok kez msjlarını ve telefon kayıtlarını yakaladım üstelik bunları onun yüzüne fırlattım.karşı tarafla da görüştüm defalarca.ortada bişey olmadığını ve telefonda sürekli kendisini rahatsız ettiğini söylüyordu.karşı tarafta bana kocan bana ilgi duysa hoşuma gider diyen tabiri caizse çirkef bir kişiydi.eşim bununla bir kaç kez görüşmüş ve benim ailemden birileri görmüş anneme söylemişler annem benim ne denli üzüleceğimi bildiği için konuyu açmadı bana eşimle görüşmek istemiş.ama fırsat kalmadan karşı taraf benim sosyal sitelerdeki profilime mjs atıp benimle yüzyüze görüşmek istediğini yazmış.eşimin bana herşeyi yalan ama doğru bilemiyorum anlattığı gün.aradım bana akla hayale sığmayacak şeyler söyledi.eşimede senin yuvanı yıkıcam görüceksin benden herşeyi bekle demiş.eşim ona sahip çıkmamı istedi bende kızdan kurulması için kocama sahip çıktım.telefonlar hakaretler nelere maruz kaldım anlatamam.kocama sahip çıktım diye karşı taraf ne kadınlık gururumu koydu nede onursuzluğumu.nasıl sahip çıkarmışım beni aldatan bir adama.haklı bir nebze.asla sahip çıkmazdım.ama kızım var.ben baba sevgisi ilgisi görmeden büyüyenlerdenim kızım aynısı yaşamasın diye uğraşıyorum.üstelik eşimide çok seviyorum.eşiminde beni sevdiğini çok iyi biliyorum.ama hala neden?sorusuna cevap veremiyorum.çirkin değilim beceriksiz değilim eğitimsiz kültürsüz hiç değilim.üstelik etraftaki insanların gıpta ile baktıkları biriyim.eşim bu olayların üzerine umreye gitti.kendini affettirebilmek için.yaptım bi eşşeklik görüştüm msjlaştım ama aramızda bişey olmadı diye yeminler ediyor.benmi durumu hala hazmedemiyorum .hiç bişey olmamış gibi herşeyimle yuvama sahip çıkıyorum.ama içimde kıyametler kopuyor.1 hafta tam 5 kilo verdim .yemeden içmeden kesildim hergün ölüyorum.durumum hiç iyi değil ne yapacağımı bilmiyorum artık.... bu na dayanamıyorum.aklım kayboldu.mantığım ise devam et diyor.ne yapmalıyım bundan sonra bilemiyorum.bunları yazmayı hiç ama hiç istemezdim.ama ne derecede olduğumu anlayın.kendi arkadaşlarıma bile söyleyemedim.burdan beni yakinen tanıyan arkadaşlarım var onlarda yazdıklarıma şaşırmasınlar.kimseye söyleyemedim.şimdi çaresizim....
evliliğimi savunacak halde bile değilim.evet seviyorum hemde deli gibi.sadece onun varlığıda yokluğuda canımı çok yakıyor.1 hafta o umredeyken gömleklerini koklayıp uyudum.kokusunu aradım her nefes aldığımda.şu an boşanmayı göze aldığımda bu acılarla nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum.ve tecrübelerinize deneyimlerinize ihtiyacım var o kadar.sağlıklı düşünemiyorum bile.bunları yazarken bile inanın göz yaşlarımı tutamıyorum.bana her dokunuşunda acaba onada dokundumu sorusu bile midemi altüst ediyor.şu an araftayım onlu yada onsuz nasıl yaşabilirim bunları düşünmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?