nihayetinde bende aldatıldım!!!!

ayrıca babam düzelir diye çok uğraştı çok mücadele etti ama annem babamın bu haline karşılık pişman olup hatasını anlayıp kendine çeki düzen vermek yerine işi dahada ilerletti her defasında. ama bu sadece bi örnek. eşinin bu konuda ki karakteride önemli. belki bi anlık gaflete düşüp mesajlaşmıştır sadece. illa bişeyler yaşadığı anlamına gelmez. tabi burda nasıl tanıştığı neler yazdığı falan ne biliyim herşeyin büyük rolü var. sen eşini en iyi bilirsin. ne olmuş ne bitmiş biz tam bilemediğimiz için bişey demek istemiyorum fazla. eşin umreye gitmiş mesela belki gerçekten pişman olmuştur. belki de göz boyayıp inandırmak için yapıyodur. tamamen karakterine bağlı bi durum. mesela annem kuranı kerim okurken okuduğu sayfanın üstüne tlfnu koyup bi yandanda msjlaşıyodu ! güya babam onu kuranı kerim okuyo sanıp yanına gelmiycek onun hesabını yapıyordu aklınca. Bi yandan Allah Allah bi yandan yallah yallah. Bazıları dini de alet ediyolar bu kötü işlerine pes doğrusu !

göndermez gönderemez de yemez çünkü tutar da o mesajlarla kocanı boşarken o sürtüğe de tazminat davası açarsın diye tırsar çünkü.

boşanmayacaksın ama kocanı da epey bi süründür de aklı başına gelsin bir daha cesaret edemesin

Benim başıma böyle bir şey gelse nasıl tepki verirdim inan bana bu konuda bir fikir veremem.. Yani kendimi senin yerine koyuyorum ama şuan ki ruh halimle o konuda yorum yapamam elbette..

Ama şöyle bir durum da var ki; beşer şaşar derler..

Olmuş bir hata.. Her insan bir kere affedilmeyi hak eder diye düşünüyorum..

Bunu söylemek belki çok zor ama yine de mantıken ve kalben bunu yapmak gerek..

Affetmelisin, evine, yuvana sahip çıkmalısın. O hata yaptı diye bir tekme de sen vurup hem kendi hayatını hem kızının hayatını hem de eşinin hayatını mahvetme..

Hani bazıları diyebilir ki; erkeğe ne olacak ki;? Gider bulur birini..

Hayır!!

Belki bulur ama seninle olan mutluluğunu başkasında asla bulamaz.

Ya gerçekten pişmansa eşin..

Bak ben nişandan döndüm.. Hikayemi okuyanlar olmuştur..

Onca hataya rağmen hep şans verme taraftarı oldum..

Neden? Pişman olmamak için..

Senin bundan sonra yapacağın kafandaki soru işaretlerini tüketene kadar sessiz kalmak..

VE sonrasonra bu olayı unutmak..

Sakın ola dile getirme..

Bir de kızına belli etme.. Unutma kızlar babalarına aşık olur..

Modellediği erkekle ilgili hayal kırıklığına uğratma..

Rabbim huzur nasip etsin sana..

benim bir saf yanım var içime sıkıntı düşer durduk yerde derdim başka birisi varsa güzellikle bitirelim aksi halde kızını görmessin diye söylerdim ondan mı korktu diyede düşünmeden edemiyorum.eşimin bana bahsettiği gece rüyamda onu sarışın bir kadınla yakaladım.ve evet ertesi sabah olay patlak verdi üstelik kızda sarışın!

Boşan yada boşanma demek haddimize değil. Bunu yakın arkadaşlarımıza bile söyleyemeyiz çoğu zaman. Ama her ayrıntıyı düşünerek karar almak gerek.

Başka birine dokunmuş biriyle birlikte olmak zordur. Ona sarılmak, onu öpmek, onunla ilişkiye girmek. Dolayısıyla siz bir ilişki istemeyeceksiniz (belki siz istersiniz halen seviyorsunuz, benim sözüm tüm aldatılanlara) dolayısıyla o gidecek yine başkalarıyla birlikte olacak.

Bağışlarken yada 2. bir şans verirken herşeyin aslında bir kısır döngüden ibaret olmadığına emin olmak lazım. Yoksa boşa geçen yıllara yazık olur.

Son düzenleme:
Bu gece rüyamda eşimi bir kadınla samimi gördüm ve gözlerimi açtığımda rüyanın etkisiyle ki kendime gelememiştim senden nefret ediyorum diyerek eşime vurdum.
Aldatılmayı kendime yediremem açıkcası bile bile birlikteliğe devam etmeyi düşünemiyorum
siz diyorsunuz ya eşimi çok seviyorum ben deliler gibi aşığım canımı veririm ama beni aldattığı anda benim için evlilik diye bir şey kalmaz.
Karşı taraftaki kadının savaşı kazanıp kazanmaması değil ki konu ,
eşin bilerek isteyerek bir başka kadınla birlikte olmuş hemde 2 sene.
Sizin adınıza çok üzüldüm ama tamiri olabilecek unutulacak bir şey değil bana göre.
Boşanın veya boşanmayın diyemem ama en kısa zamanda psikolojik destek almaya çalışın

bekarla r evlı olmanın nasıl bır sey oldugunu anlayamazlar bende bekarken esım sunu yaparsa bosarım bunu yaparsa bosarım dıyodum ama ole olmuyomus yuva kolay yıkılmıyo evlılık sevgılılık gıbı degıl bunu anlatmaya calıstım arkadasın kocasınında 2yıllık ılıskısı oldugunu gozden kacırmısım
sızıde gorucez evlernınce bakalım dusuncelerınızde bır degısıklık olucakmıkadının amacı bellı ıste yuva yıkmaya calısıyor elınden gelenı ardına bırakmıyor yapısmıs adama karısınıda delırtmek ıcın ugrasıyor cırkeflık yapıyor catlasın o kadın evet ısterım catlamasını sız ıstemeyebılırsınız ama ben bole evlı erkeklerın yuvasını yıkmaya calısan ınsan zıyanlarının amacına ulasmasını ıstemememınım sımdıde yuva yıkmakmı esınınde yuvasıydı bu yıvayı kadın yıkmadı esı sebep oldu felan ben adam sucsuz demıyorumkı allah belasını versın ben kadına ve cocuguna uzuldum benım annem babam ayrıldı babasız buyudum o cocugunda babasız buyumesını ıstemedım hepsı bu bekarlara hakaret etmısım gıbı laf sokmalar felan cok guzel ya butun bekarlar destekleyın arkadasınızı super basın begen butonlarınıza

asla kendimi sizin yerinize koyamıyorum,içim acıyor,yüreğim sızlınıyor....Allah sabır versin,güç kuvvet versin..ne yapardım bilemem ama herkes 2.şansı hakeder diye düşünüyorum..tabii almayı hakkettiğini düşünüp,o hakkı verirseniz..boşanmak en son çare olmalı..hem kendinize hemde pişman olan eşinize bir müddet ayrı evlerde yaşayarak biraz zaman verin,olayları değerlendirin,eşinizin tekrar güveninizi sağlamasını isteyin,tavır ve davranışlara göre kararınızı tekrar değerlendirin..

yesım canım cok uzuldum tatlım benı yanlıs anlamazsan eger ,acaba baban sana yalan soylemıs olabılır mı canım :18:

yanı tatlım oluyor yaa esler arasında kı sorunlar da genel de baba cocukları anneye gostermemek ıcın

genel olarak anneyı kotulerler suclarlar yaa ,acaba babanın planı olabılır mı tatlım ?

Eşinizin başkasına dokunmuş olmasını her an hatırlayıp üzülerek kendinizi harap etmeyecekseniz,
Size yalan söylemesini kabullenebilecekseniz,
Bu yalanlardan sonra sürekli bir şüphe içinde olmayacaksanız,
Kızınız babasının yanında büyüsün diye çırpınırken huzursuz bir ilişki yaşayıp, kızınızı bu huzursuz ortamdan etkilenmemesi için herşeyi içinize atacaksanız,
Bir daha eşinize güvenebilecekseniz boşanmayın derim ben.

Ama tüm bunlarla başa çıkamam,
Asla güvenim geri gelmez,
Şüphelerimle kendimi yer bitiririm ve en kötüsü kalbimi onaramam,
Huzursuzluğumu belli bir yere kadar saklayabilirim ama bir yerden sonra saklayamam,
Onu eskisi gibi sevemem, değer veremem , kızıma da bu durum ister istemez yansır,
Kendi ayaklarımın üstünde dururum, aslanlar gibi de herşeyi tek başıma başarırım diyebilecekseniz de boşanın derim...

en iyisini yapmışsınız evliliğinize sahip çıkın ayrıca eşelemeyin artık arkanızda kalsın

konu sahıbı yasadıgınız duruma gercekten cok uzuldum .

ustelık bır degıl ıkı dert var basınız da .bı de o kadının attıgı

rahatsız edıcı mesajlarla ugrasıyorsunuz .o kadın da ne yuzsuzmus de

sana "neden senı aldatan adamı bosamıyorsun "dıye saldırıyor .

kendısı ne dıye evlı barklı adama dost olmus .hangı hakla sana boyle

hesap soruyor anlamıyorum .yuzsuzluk arsızlık ıste .

ama bıryandan da soyle dusunuyorum canım ; eger araların da bırsey yasanmamıs

olsa ıdı ,bu kadın nıye pıslık yapsın dursun kı :44: bellı kı araların da cıddı paylasımlar

olmus kı kadın da hırsından saldırıyor .sıze ayrıl yada ayrılma dıyemeyecegım

ama ıyı dusunun ,ölçün tartın .yuregınızı dınleyın ve kararı verın .

rabbım yardımcınız olsun (amin

Anlattıklarınızı göz önüne alarak söylüyorum bence deneyin bi şans verin eşinize belki gerçekten pişman olmuştur ama sakın taviz vermeyin yoksa eskisinden beter olur biraz mesafenizi korumanız gerek bu dönemde 'elde ettim nasılsa affetti geçti gitti oldu bitti yine yapsam affeder nasıl olsa' hissini vermeyin tavrınızı koyun biraz süründürün ki hatasını dahada iyi anlasın zamanla atlatırsınız gerçekten düzelip gönlünüzü alırsa.. İnşallah bi yuva daha yıkılmaz herşey yoluna girer.. Artık boşanan çiftler o kadar çok ki evlenenler kadar boşananlar var..

gulluper ; canım gercekten cok zor bır karar emınım ancak

sunu soyleyebılırım kı ; hatasız kul olmaz .her ınsanın ıllakı yanlısları

bizi cok uzen hataları vardır ama ,herkes bır sansı hakedıyor dıye dusunuyorum .

fakat bu sans olayı da sızın durumunuz ıcın nekadar gecerlı olur bılemem .

hadı dıyecegım kı ; adam bı bosluga dustu ve tek gecelık bı hata yaptı ama ,

bu hata resmen 2 yıl boyunca surmus .adam ne hata yaptıgından dolayı uzgun

nede pısman olmus,2 yıl boyunca bu ılıskı surmus .sız yakalamasanız daha kac yıl

surerdı bılmıyorum .yanı demem o kı ; hıc bı boslukta yapılan bı hataya benzemıyor bu .

adam keyfıye resmen aldatmıs .hem de hıc vıcdanı sızlamadan bunu tam 2 yıl surdurmus .

evet herkes bır sansı hakeder ama ,su durum da esınızın bır sansı hakettıgını dusunmuyorum

o sansı vermek ıcın de ılıskının boyutu da cok onemlı ama ,ortada nıhayetın de 2 yıllık

suren bı ılıskı varmıs .bu durum da sans verebılecek mısınız?

Son düzenleme:

bende beğendim arkadaşın yazdığını evliyim belirteyim dedim

burada fikirleri beğeniyoruz evli bekar ayrımı yapmıyoruz sizin gibi

hadi o kadın çok çirkef kötü hayat kadını diyelim ee koca ne peki çok mu masum birini yer yerden yere vururken diğer tarafı da aslında yerden yere vuruyoruz iki taraflı olan birşey bu sonuçta

çocuk değil akılsız değil ne yapmış yani bu çirkef kadın 2 sene bi erkek nasıl olmuşta başa çıkamamış bi kadınla bildiğin hoşuna gitmiş adamın sıkılmış veya ileride bela olacağını anlamış vazgeçmiş bu kadar

boşanıp boşanmaması ona kalmış ama geniş bi pencereden bakmak lazım biraz

yaa evet kadın yapıştı koca çok masum. erkek düşüncesizce her haltı yesin kadına -Aman yıkma yuvanı sahip çık, diğer kadına

bırakma kocanı- denir. burda tek suçlu o araya giren yılan karıdır. ahh tek dertleri maasum kocişlerimizi ayartmak o çiyanların

yazık kocişimizde bu tuzağa düşer. sonra yardım ister

ya konu sahibi zaten affetmiş. seviyomuş, kocası umreye gidip tövbede etcekmiş. alan razı, veren razı yani...

peki siz ne diye hemen bekarlara saldırıyorsunuz ilk yorumunuzda?

haa.. yorumumu beğenenlerde evliydi

yok canım neden yanlış anlıyım. Babam yalan söylemiş olamaz çünkü babamdan önce biz şahit olduk zaten bi çok şeye.. babam sonradan öğrendi. demek istediğini anladım ama öyle bişey yok canım bizim yaşadığımız şeyde.. ayrıca babam melek gibi biridir.. hatta annem böyle yapınca teyzemler anneannem bile çok kızdılar ona.. xxxx gibi birine nasıl böyle yapıyorsun kıymetini bilmiyorsun çok pişman olucaksın gibilerinden.. gerçekten babam annemi çok severdi bi dediğini iki etmezdi ayrıca evinede çok düşkün biri. keşke babam gibi bi eşim olsa

Walla karar sızın dogruyuda egrıyıde yasayacak olan sızsınız. Ben ne yapardım dıye dusundum.. Zamana bırakırdım ama bır sure uzaklasırdım ondan.

bu cevapla kendını kandırmaya devam ediyorsun da ondan neden sorusuna cevap veremiyorsun bence...

seven aldatmaz.
üzüldüm senın adına inşallah düzelir.

egon ruhunu rahatlatabılmek için sana diyor ki kocam benı sevıyor bende onu sevıyorum.böylelikle ayrılmamak için bir bahanen oluyor sevenler ayrılmaz çünkü..böylece bi nebze huzur bulmak isterken bi taraftan aklın da sana bu kabul edilemez bir şey nasıl kabul edersin diye bastırıyor sen ıkıye bölünüyorsun...

kalbini dinle eğer seviyorsan devam et ama kocanın çekirge misali bir iki üç derken devam edeceğini de unutmamalısın...

inan şurdakii yazılarınıı benn bile içimm acıyarakk okudummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…