Arkadaşım sen hiç boşuna üzülme nasılsa affedeceksin. İnsan aldatıldığını bile bile nasıl seviyorum der aklım almıyor, alamazda.
Gidecek yerim yok, mecburum, güçsüzüm, sahipsizim, parasızım katlanıyorum der öper başıma koyarım. Ama seviyorum diyeni ???
Hem niye okadına dokunmasın ki ? Liseli aşık mı bu sadece elini tutsun ?
ben bir kız evlat olarak annemi babam aldatsaydı derhal boşanmasını isterdim.
ilerde kızım olursa ve aldatılırsa onunda boşanması konusunda destekçi olacam.
aile dediğimiz sey toplumu oluşturur,çürüme burdan başlar.
ve biz kadınlar olarak erkeklerin böylesine ahlaksızlarını şiddette basvurmalarını kadını istediği gibi kullanabilecekleri bir eşya olarak görmelerini destekledikçe bizim toplumumuz da ki erkek egemenliği kırılmıcak.kadınlardan bu güveni alan erkekler sokakta yürüyen kızlarımızı taciz etmeye,kızlarımızı dövmeye kızlarımızı aldatmaya devam edecekler.
biz erkekleri böylesine destekledikçe kadınlar ülkemin 3 koyun için satılan kadınları olmaya devam edecekler. ve biz kadınlar 2 sınıf insan muamelesi görmeye devam edecez.
çok üzülüyorum.kendim için değil de kucagıma almayı istediğim kızım için cok üzülüyorum.
not : evliyim.
en yakınlarımdan birinin başına geldi böyle bir olay. boşanmadı. o zamanlar şaşırmıştım, o da kendine şaştı ama boşanmadı. eşi diğer kadından kurtulmak için yardım bile istedi. o kadın da pusu da bekleyen akbabanın tekiydi. durum çok benziyor. yıllar geçti , yaşananların izi kalplerden tamamen silinmedi belki , erkek unutuyor da kadın hatırlıyor sürekli. ama olayın ilk zamanları gibi acıtmıyor. hayatları huzurlu devam ediyor. yaşananlardan ders almak önemli olan. herkes hata yapar, önemli olan pişman olup bir daha yapmamak. allah bile kullarını bağışlarken biz kullar bu kadar acımasız olmamalıyız. çocuğunuza ve evliliğinize bir şans daha verin derim ben.
HALA NIYE BOSAMIYOSUNLAR BILMEM NELER O YORUMLARI EMINIM BEKARLAR YAPMISTIRCANIM KOCAN GERCEKTEN PISMANSA BOSANMA EVLILIGINE SAHIP CIK O SALAK KARIYIDA CATIR CATIR CATLAT INADINA BOSANMA
Aile terapistine gitmeyi dşünürmüsünüz.Ne tür destek verdikleri konusunda fazla bilgim yok ama zararı olmaz en azından.
ayının ta kendisi olur zatı muhteremBen evliyim ve ben olsam boşanırdım.
Kocası 2 senedir sürdürdüğü bir ilişkiyi kadının psikopat olduğunu öğrendiği için bitirmeye çalışıyor ve karısından yardım istiyor.Burda pişmanlık yok.
En sinirlendiğim olayda '''kocam beni aldattı ama beni seviyor biliyorum''' diyen kadınlar.Bu ne sevgisi kardeşim.Böyle sevgiler bana hep şu lafı hatırlatır;
''''Ayı yavrusunu severken öldürürmüş'''
Ben evliyim ve ben olsam boşanırdım.
Kocası 2 senedir sürdürdüğü bir ilişkiyi kadının psikopat olduğunu öğrendiği için bitirmeye çalışıyor ve karısından yardım istiyor.Burda pişmanlık yok.
En sinirlendiğim olayda '''kocam beni aldattı ama beni seviyor biliyorum''' diyen kadınlar.Bu ne sevgisi kardeşim.Böyle sevgiler bana hep şu lafı hatırlatır;
''''Ayı yavrusunu severken öldürürmüş'''
sizin yorumlarınıza dikkat ediyorum ama birşeyi eksik yazmışsınız
güzel güzel giyin mum ışığında yemek sonra hafif müzik sonra da kocanı mutlu et bak gör nasıl değişecek
Bekar değilim küçük kaçamak olsa affet diyebilirim ama koskoca 2 yıl kocayı zorla bağlamadı herhalde o kadın
konu sahibi ayrılmak istemiyor kocasını el üstünde tutup kadını aşağılıyor kocam beni seviyor diyor hepte öyle olur zaten
üzgünüm ama küçük bi kaçamak değil kocanızda ki
siz ayrılmak istemiyorsunuz bariz belli kocanızın sizi ne kadar çok sevdiğinden o kadının kocanıza musallat olduğundan bahsedeceksiniz
amacınız o kadını kötüleyip kocanız içinde üzülme bacım her erkek yapar evliliğini kocanı kurtar diyecek insanları bekliyorsunuz
karar sizin eşinizin o kadını unutmasını başaracaksınız devam edin evliliğinize
yani 2 senedir aklı neredeymiş ki eşinin ?
karşıdaki kadın söylemeden kendisi söyleyip suçu üzerinden atmaya çalışmış belki de. hayır madem afedersiniz ama bu haltı yedi bari o kadına karşı karısını savunsun hakaret ettiği anda o kadına haddini bildirmediyse şimdi umreye gitmiş, pişman olmuş ne fayda ki :S
konu sahibi boşanmayacak tamam ama bence kocasına unutamayacağı bir ders vermeli kendinden mahrum bırakmalı
yani 2 senedir aklı neredeymiş ki eşinin ?
karşıdaki kadın söylemeden kendisi söyleyip suçu üzerinden atmaya çalışmış belki de. hayır madem afedersiniz ama bu haltı yedi bari o kadına karşı karısını savunsun hakaret ettiği anda o kadına haddini bildirmediyse şimdi umreye gitmiş, pişman olmuş ne fayda ki :S
konu sahibi boşanmayacak tamam ama bence kocasına unutamayacağı bir ders vermeli kendinden mahrum bırakmalı[/QUOTE
kızın söylediği 2 senedir eşimse öyle değil diyor.evet bu kız hayatımıza bir şekilde gireli 2 sene oldu çalıştığımız bir firmada muhasebe elemanıydı.msj larını yakaladığımda hep karşı tarafı şuçladı telefon kayıtlarını çıkardığımda tek taraflı olmadıpğını gördüm.arama kayıtlarında arama çok az hep msj söylediği şey hep defetmek için yazdım.peki diyelim dedim.neden görüştün bilmem diyor. bi kaç kez yüzyüze iş dahil görüştüklerini söylüyor.6 aydır uğraşıyorum yakamdan düşmesi için diyor.yüz ver görüş sonra isteme modeli anlıyacağın.aralarındaki ise allaha kalmış.kız bana bütün msj kayıtlarını mail atacağını söyledi ama ses yok.bana hakaret ettiği anda yanımdaydı ağzına geleni söyledi kıza yüzleştirdim telefonda ama ayrı telden çalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?