nihayetinde bende aldatıldım!!!!

maddi imkanları düşünmüyorum bile iş o raddeye geldimi tabiri caizse donuna kadar alırım.sadece sağlıklı kararlar vermek istiyorum.
hem kendim için hem kızım için sağlıklı düşünmek zorundayım.evet seviyorum doğru böyle bir adam nasıl sevilir kendimi bile anlamıyorum

evlılıgımı kurtarmalıyım deyıp barıstıgında,benım dururumuma dusersın arkadasım.Her affedıs bır kez daha aldatılıs demektır,ben cok yazdım konularımı buraya herkes de dedı ayrıl dıye ama dedımkı bı sans daha vermelıyım bı sans daha bı sans daha...sonra baktımkı ben hep kendımden odun vermısım, esımde hıcbır degısıklık olmamıs,aksıne daha beterlerını yapmıs bana.

karşıdaki insanın nasıl çirkef olduğunu görmüşsünüz eşinize de kim bilir neler yaptı belli ki eşinizde pişman olmuş çocugunuzda var değiştirin telefon hatlarınızı hatta oturdugunuz semti şehri değiştirin yeni bir başlangıç yapın eşiniz bu kadar çağresiz olmasa sizden yardım istemez Ümre'ye gitmezdi. Facebook hesabınızı da kapatın neden hayatınızı ortaya seriyorsunuz o kadın için çirkef dediginiz kadın o fotograflarınızı kopyalayıp kötü amaçları için bile kullanabilir sizde prim veriyorsunuz farketmeden.
Seviyorsanız ve evladınız için devam etmeniz daha iyi ama uzaklaşın bulundugunuz alandan değişiklikler iyidir her zaman. inşaallah hersey eskisi gibi olur sizin için

Aile terapistine gitmeyi dşünürmüsünüz.Ne tür destek verdikleri konusunda fazla bilgim yok ama zararı olmaz en azından.

Çok güzel ve idealist şeyler yazmışsın. Ama bu ülke için henüz biraz fazla avrupai ve gerçek dışı kaçıyor. Bir de dostane tavsiye, büyük konuşma derim, ileride kızın olur da benzer şeyler yaşarsa içinde bulunacağı çevreyi, psikolojiyi, eşiyle aralarındaki ilişkinin derinliğini sen annesi olarak bile bilemezsin, o yüzden fazla müdahil olma derim.

eşime umreye giderken söylediğim tek şey ALLAH' öyle ALLAH'ki kullarını yarattı.tevbe kapısını açık bıraktı.seni affeder eminim..Ama ben HAŞA ALLAH değilim benden af etmemi bekleme....

HALA NIYE BOSAMIYOSUNLAR BILMEM NELER O YORUMLARI EMINIM BEKARLAR YAPMISTIR CANIM KOCAN GERCEKTEN PISMANSA BOSANMA EVLILIGINE SAHIP CIK O SALAK KARIYIDA CATIR CATIR CATLAT INADINA BOSANMA

Ben evliyim ve ben olsam boşanırdım.

Kocası 2 senedir sürdürdüğü bir ilişkiyi kadının psikopat olduğunu öğrendiği için bitirmeye çalışıyor ve karısından yardım istiyor.Burda pişmanlık yok.

En sinirlendiğim olayda '''kocam beni aldattı ama beni seviyor biliyorum''' diyen kadınlar.Bu ne sevgisi kardeşim.Böyle sevgiler bana hep şu lafı hatırlatır;

''''Ayı yavrusunu severken öldürürmüş'''

Aile terapistine gitmeyi dşünürmüsünüz.Ne tür destek verdikleri konusunda fazla bilgim yok ama zararı olmaz en azından.

ablam düşündüm çok düşündüm.eşim karşı çıktı.senin bi kusurun yok hata bende ben yaptım ben affettiricem kendimi diyor.senin maneviyata ihtiyacın var bütün duygularını yıktım biliyorum diyor.beraber umre planları yapıyor.bize iyi gelicekmiş....

ayının ta kendisi olur zatı muhterem

Kızım için devam ettim demişsin.
Bu evliliği devam ettirmen kızın için iyi bir şey değil ki.
Psikolojisi bozulmuş perişan olmuş bir anne var.
Ve sen evli kaldıkça bu düzelmez aklından çıkmaz kocana hiç bir zaman eskisi gibi yaklaşamazsın evinizde huzur olmaz.
Böyle bir ortamda çocuk büyütmektense ayrılman daha mantıklı bence.
Hem kendin hem kızın için.

yani 2 senedir aklı neredeymiş ki eşinin ?

karşıdaki kadın söylemeden kendisi söyleyip suçu üzerinden atmaya çalışmış belki de. hayır madem afedersiniz ama bu haltı yedi bari o kadına karşı karısını savunsun hakaret ettiği anda o kadına haddini bildirmediyse şimdi umreye gitmiş, pişman olmuş ne fayda ki :S

konu sahibi boşanmayacak tamam ama bence kocasına unutamayacağı bir ders vermeli kendinden mahrum bırakmalı

benım ne yazacagımı nerden bılıyosunuz kımsenın adına yorum yapmayın!kendı yorumlarınızı yazın yeter! Ben konu sahıbının esının 2yıllık bır ılıskısı oldugunu gozden kacırmısım yada farklı algılamısım kız adama yapıstı adamda benı kurtar dıye yanlısından donmek ıstıyo sandım 2yıllık ılıskılerı vardı 2yıl sonramı pısman oldu yanı bu adam kafam karıstı sımdı:44:bosan demek kesınlıkle haddım degıl ınsanın basına neler gelecegı hıc bellı olmaz buyuk konusan buyuk yollarda kalırbenım bu olaydan anladıgım tek sey senın canının cok yanacagı ve unutamıyacagın esın pekı buna degecek bır ınsanmı bundan sonra degerını bılecekmı?yoksa sureklı acaba gene benı aldatıyomu kuskularıyla mı yasayacaksın zor zor coooooooooooooooooook zor ıhanetı hazmetmek cooooooooooooooooook zor herseyın acısı gecer ama ıhanetınkı bır yumru gıbı kalır bogrunde allah yardımcın olsun

bana eşin pişman gibi geldi ve sadece görüşmüş mesajlaşmış zina etmemiş olabilir bana inandırıcı geldi yani. bence boşanma

Affedenleri de çok gördüm çevremde ama hepsi aynı sonuca vardılar hep. en basiti annemle babam ben 3 yaşındayken ayrılmışlar annemin aldatması sebebiyle.. sonra ben varım diye bi süre sonra barışmışlar. düzeldiği hissini vermiş demek ki.. babamda bana kıyamamış. fakat 20 sene sonra daha beterlerini yaptı. ve üstelik bir de kardeşim de oldu barıştıktan 6sene sonra kadar.. şuan ben 21 kardeşim 13 yaşında. annem babam ayrı yaklaşık bir buçul sene oldu.. mutluyum kurtulduk o müsibetten. öyle bi annem olucaksa hiç olmasın daha iyi. babam eğer ki ayrıldıklarında beni düşünerek barışmasaydı ve tabi seviyomuşta. başkasıyla evlenirdi belki şuan çok daha düzenli ve mutlu bi hayatı vardı. ben zaten büyümüş olucaktım bigün evlenip gidicektim. o eşiyle kalıcaktı ömrünce. sizi üzmek istemem inşallah herşey gönlünce olur ama şimdi yapmasa seneler sonra yapar yine yapar aldatanların içinde var bu duygu çünkü can çıkar huy çıkmaz he belki pişman olmuştur ama hayatı boyunca tekrarlamıycağı anlamına hiç gelmiyo inanın. annem olucak kadın yaparken bile kuranı kerime yapmadım diye el basıyodu. gözümüz görüyodu ama babama yapmadım deyip inandırmaya çalışmak için ne yeminler etti. Allah ıslah etsin ne diyelim

Bu umre meselesini de duyunca acaba konu sahibini tanıyormyum diye düşünmeden edemedim.
Bir aile dostumuzun karısını iş arkadaşıyla 1 yıldır aldattığını duymuştum.Kadıncağız boşanmaktan sırf babasının ameliyatı için vazgeçti.Kocası yalvardı,beraber umre ye gidip tövbe ettiler.Geçenlerde eşim söyledi adam aynı kadınla yine berabermiş,kadıncağızın haberi yok tabii.

Acaba o mu dedim ama,bunlar henüz umre ye gitmemiş.

Evli değilim, evladım yok, aldatılmadım.
Burda öyle oldu boşan böyle oldu boşan diye yorum yapan, yalnızca size değil herkese bunu söyleyen insanlara anlam veremiyorum.
Evet aldatılmak kötü bişey ancak yazdıklarınızı okurken hissettiğime göre yorum yapacağım.
Eşiniz bir yanlış yapmış ama kadının söyledikleri sizi sinirlendirip gaza getirmek için olan şeyler, siz ayrılırsanız o amacına ulaşacak. Belki eşiniz istemeyecek yine o insanı fakat evladınızın babası böyle bir insan tarafından daha çok rahatsız edilecek, ya huzuru kalmayacak ya kabullenecek. Neden böyle bir kadına bırakasınız ki meydanı. Terapist konusunda bir arkadaş gidin demiş, hemfikirim. Sizin yanlışınız hatanız olmayabilir eşiniz kendinde olduğunu söylüyor olabilir ama siz bir hayatı paylaşıyorsunuz, çocuğunuz var. Birbirinize destek olun ve en son söyleyeceğim şey zamana inanın.
Allah yardımcınız olsun.

walla aslında her zaman aldatma durumlarında bundan sonra aynı olmaz yürümez en iyisi ayrılmak derim ama seninki farklı biraz. adam senden yardım istemiş. pişman olmuş ve af dilemiş,beni bu kadından ve tehditlerinden kurtar demiş.ne kadar suçlu olsa da affedilmeye değer biri gibi geldi bana.
normal şartlarda çocukların her zaman sağlıklı ortamda büyümeleri gerekir derim,bu sağlıklı ortam ayrıo eşlerse en iyisi o dur. ayrılmakd emek çocuğun babasız kalması demek de değildir ayrıca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…