nihayetinde bende aldatıldım!!!!

koy canımm koy görsün sal.k kızz
ALLAH belasınıı versinn hetraftakii böyle insancıklarınnn

canım benım yaa cok uzuldum .aldattıgı adamla evlı suan da sanırım ?

annen sızden ozur dıledı mı canım? yaa gercekten cok zor bı durum

sen uzme kendını tatlım ,baban da ınsallah hakettıgı huzuru mutlulugu bulur .amin

Bana da sorarsaniz ben esimden bosanirdim, zaten kendisi de cok iyi bilir. Basima gelmesinden en korktugum olaylardan bir tanesidir ancak yine de güclü durup bosanacagima da emin oldugum bir konudur.

Yasadiginiz olaya benzer olaylar yasayan bir kac komsumuz oldu...O kadinlarin halini gördükce icim parcalaniyordu, hepsi yemeden icmeden kesilmisti, hepsi kilo verdi, sagliklarindan oldular...Hep hikaye de ayni, kadin adami yakaliyor, adam inkar ediyor. Sonra kadin suratina vurmaya devam ediyor, sonra öteki kadinla iletisime geciyor, kavgalar cikiyor, sonra adam kadina kiziyor, sonra BEN YAPMADIM KADIN BANA MUSALLAT OLDU bana DESTEK ol deniyor. Kadin esine destek oluyor, adam düzelir gibi olurken, birden patlak veriyor tekrardan kadin mesajlasmalari konusmalari yakaliyor. Sonra adam bir daha pisman oluyor..Sizinkinin duydugum hikayelerden tek farki UMRE.

Böyle insanlar bir de dindarim diye gecinirler, ne ala memleket! Sen günah isle isle sonra umreye git günahlarindan ARIN...Bu nasil bir mantiktir ya..

Her neyse..

Yasim genc ve yeni evliyim ama bu komsularim sayesinde acayip deneyimler elde ettim...Simdi size sonucunu söyleyeyim...

Kocasindan ekonomik gücü yetersiz oldugu icin ayrilamayan ve bir sekilde yuvasini toplamaya calisanlar, hic bir zaman mutlu olamadilar, cünkü adami görünce hep kadin geliyordu akillarina. Cocuklarim icin dediler ve kendilerini bilinmeyen bir karanliga ittiler.
Adama gelirsek, adamlar anladi ki BU KADIN BENI NASIL OLSA BIRAKAMAYACAK, baskiyi ve siddeti arttirdi, üzerine tekrar tekrar aldatti, kadin konusacak oldu ve adam son lafini etti: Beni birakamazsin sen, yasa git iste, paran geliyor eve daha ne?!

Bir de bu bosanamayan kadinlar sonrasinda Paranoyak oluyorlar, adami süründürecegim diye dakka basi aramalar, kontroller, nerdeydinler, cabuk eve geller YÜKSELISE GECIYOR, adam BUNALIYOR , eee yetti be senden diyor, seni bosarim ortada kalirsin sus diyor.

Öte yandan, bosananlar ise, bir müddet hayat mücadelesi veriyor, bosanma süreci falan yorgun düsüyor ama sonra kendine bambaska bir hayat kuruveriyor, kafasi rahat, parasini kazaniyor, muhtac degil...onurunu da gururunu da kurtariyor, adam perisan oluyor. Adam pisman oluyor. Kadin " BITTI" diyor, gelme kapima.

Karar elbette sizin, herkesin yasam kosullari birbirinden farkli, bosan ya da devam et yuvani kurtar demek haddime düsmez.
Ama sadece yol gösterebilirim diye sizle deneyimlerimi paylastim.

Karar elbette sizin. Dilerim en mutlu olacaginiz yolu bulurusnuz.

Son düzenleme:
eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz, gerçekten pişmansa bunu en iyi siz görüyorsunuzdur. ben de herkesin ikinci bir şansı hakettiğini düşünenlerdenim. eşin boşanmak istese, o kadını istese zaten o kadınla yaşadığı ilişkinin sonu böyle olmazdı. unutmak çok zor hatta bence imkansız ama affetmeye çalışın derim ben. kızınız için değil kendiniz için. kızınız bi şekilde alışır duruma ayrılsanız da, kararları öncelikle kendiniz için vermelisiniz.

eğer eşiniz bunu tekrarlarsa sizin affınıza güvenip o zaman canı cehenneme der boşarsınız ama şu an madem pişman bi şansı hakediyor bence.

Allah yardımcınız olsun bu arada, dayanma gücü versin. çok zor günler geçirdiğinize eminim bir an önce atlatırsınız inşallah.

Bende beğendim.Evli ve 2 çocukluyum.

Annem 1 kişiyle değil bi çok kişiyle konuşuyodu. Hatta biz konuştuğu kişiyle ayırmak için uğraştık biara ama annemin dediği şey 'boşuna uğraşıyosunuz bununla bozsanız yedekte benim çok var' bu kadar midesizleşmiş gözden çıkarmış artık bizi ve yuvasını. insan çocuklarınıda mı düşünmez yahu? şuan evliymiş evet. 24 yaşında bi salakla. annemse 38 yaşında. Ayrıca ne özür dilemesi ya? özür diliycek insan bu kadar seviyesizce davranır mı? Bir buçuk senedir görmüyorum şeytan görsün yüzünü ! ben üzülmüyorum zaten artık.. hatta çok sevindik kurtulduğumuza. Babamda inşallah kafa dengi birini bulur ve evlenir. Hayatı yoluna girer.. Herkes hakettiğini yaşar inşallah !

Ne yap biliyor musun ? Boşan.
Önce bu alçakça duruma bir son ver.Boşanmazsan boyun eğmiş,sineye çekmiş olursun.
Haa boşandın,baktın hala gömleklerinin kokusu bilmemnesi modundasın,adam köpekler gibi pişman,o zaman barışma yoluna gidersin.
Ama önce bir boşan derim.

Bakarsın zaman geçtikçe sinirin ve kinin büyür.Tam tersine iyi yapmışım dersin.
Hem bu aldatma olaylarında,ilk anda affetmek kolay ama sonraki zamanlarda acısı daha çok bastırıyor.

Boşanırsan o kadın zafer filan kazanmayacak.Eşin büyük ihtimalle ona gitmeyecek.
Şüphen varsa daha iyi.Boşan bakalım ne yapacaklar.
Kadın asıl o zaman görsün kimin kazandığını...
Adam bekar kalacak ama ona dönmeyecek.
Demek engel sen değilmişsin.Engel,adamın onu sevmemesiymiş,istememesiymiş anlasın.

Eğer ilişki 2 yıllık olmasaydı,bu kadar net boşan demezdim sanırım.
Seni daha fazla üzmek istemem ama açıkçası bu kadına bir değer verilmiş,bir zaman ayrılmış vs...
Ufak bir kaçamak değil,bir anlık gaflet değil.Neresinden tutsan olmuyor.

sen kendını çok büyük kandırıyorsun...

sizinki karşı taraftaki kadınla birlikte bir savaşa dönüşmüş olabilir kim kazanacak?

kocan kör göz badem göz olmuş.

eğer boşanmazsan sen bilirsin ama bu adam bunu defalarca tekrarlar ve kızın büyüdüğünde aklı erecek, sana saygı duymayacağını düşünüyorum.

güçlü ve mağrur olamadığın için...

kusura bakma şu yazdıklarınla hiç realist yaklaşmamışsın olaya vay bee ne aşkmış diyemiyorum maalesef bu kadın kendini kandırıyor diyorum..

Eli eline değmedi belki bişey yaşamadılar diye düşünmek isterdim ama 2 senelik bi ilişkiden bahsediyoruz o kadarda masumca gelemiyor malesef canım ya

ayy bu duruma sızın de sahıt olmanız hıc hos olmamıs .bı anneye hıc yakıstıramadım .

acaba psıkolojısı mı bozuktu kı yaa .ne bılım erkeklerden cok duyuyoruz da

kadınlara ozellıkle bı anneye hıc konduramıyorum .evlendıgı cocuk

24 yasında mı annene yazık olacak o cocugun amacı vardır kesın ,

pısman olacak ama sızın ıcın gec bı karar olacak .Allah yardımcısı olsun annenın

ınsallah babanı mutle edecek onu hakedecek ıyı bır ınsan cıkar karsısına .

of canım ya neler yaşamışsın, inşallah sen de baban da çok mutlu olursunuz hayatınızın sonuna kadar :)

Rabbim kolaylık versin
size ayrıl veya ayrılma diyemem,ama eşiniz resmen mağduru oynamış size
sanki kadın zorla 2 sene birlikte olmuşta eşiniz ayrılamamış sizden yardım istiyor

ben ne yapardımbıyıklarını yolup eline verir,poposuna tekmeyi vururdum

Allah yardımcısı falan olmasın inşallah !!!!!!!!!! sürüm sürüm sürünür bize o kadar şeyler yaşattı ki bir de oturup dua mı edicem ona inan sokakta yardıma muhtaç bi HAYVAN görsem yardım ederim seve seve hiç kıyamam ama o kadını görsem öyle Allah hakettiğini verdi çok şükür der rabbime şükrederim ! benim gözümde bi hayvan kadar bile bi değeri yok artık. benim de hayatımı mahfetti.. Hiç bir zaman affetmiycem onu ve hayatıma girmesine izin vermiycem artık. Duygu sömürsü yapmaya da bayılır zaten kendileri. Kahkaha atardı evde babam arardı hastayım yatıyorum der moral bozuk bi ses tonuyla hatta ağlayıp duygu sömürsü yaptığı bile olurdu. telefonu kapatınca hiçbişey yok gibi kahkahaya devam.. Kendime yediremiyorum böyle bi anneye sahip olmayı. Hatta 'anne' kelimesini bile yakıştıramıyorum ona, güzel olan hiçbirşeye laik değil o kadın !

of canım ya neler yaşamışsın, inşallah sen de baban da çok mutlu olursunuz hayatınızın sonuna kadar :)

Amin canım. Zamanla herşey yoluna giricek inşallah. Ben buna inanıyorum. 1 sene öncesine baktığım zaman bile şuan çok daha iyiyiz şükürler olsun ki

Rabbim babacığına ve sizlere sağlık ve huzur versin

canım öfken de o kadar haklısın kı ..ne denılebılır kı su durum da cok zordur emınım .

rabbım sana ve babana mutlu huzurlu yuva nasıp etsın .(amin)

Bir yandan konu sahibine hak vermeye ve anlamaya çalışıyorum bir taraftandan yazdıklarını aklım almıyor şaşırıyorum :26:evet belki diğer kadına en büyük ceza kocana sahip çıkıp o kadını kahretmek ama bir taraftanda kocanızın o kadınla duygusal anlamda bişiler paylaştığına inanıyorum çünkü gecelik bir heycan değilmiş 2 yıl süren bir beraberlikten bahsediyorsunuz cinsel anlamda beraber olmasalar bile 2 yıl o kadınla konuşup dertleşmiş ve şimdide sütten çıkmış ak kaşık gibi günah çıkarıyor bana sahip çık tövbe ettim deyip hacca gidiyor siz kocanızın sizi sevdiğine inanmaya çalışıyorsunuz ve buraya aldatıldım diye konu açan her kadın kocamı deli gibi seviyorum diyor anlamıyorum bunu ben açıkçası bunun adının sevgi olduğunu düşünmüyorum yada en azından beni aldatan bir adamı deli gibi seviyorum diyemezdim sevemezdim sanırım aldatılan kadının kocamı çok seviyorum lafının altında ''o benim kocam bana ait vermem kimseye emek verdim bu adama kaptırmam''piskolojisi yatıyor ben böyle düşünüyorum:26: Allah sabır versin size umarım bundan sonra herşey yolunda gider hayatınızda sevgiler...

hmmm 2 yıl süren bir ilişki hazmedılecek gıbı değil

ama madem cok pişman affettırmek ıcın umreye kadar gitmiş

bir şans daha verin

ama tedbiri elden bırakmayın artık gizli telefonlar mesajlar yok kesınlıkle şartlarınızı koyun ortaya aynı durumla karsılasacagınızdan şüphelendıgınızde dahı bıtecegını söyleyin...

Allah yardımcınız olsun ihanetın yükü ağırdır...

Bakın ben evli değilim, bu konuda bir tecrübem yok. Sizin durumunuz zor tabi bunu anlayabiliyorum ama siz emin olun çocuğunuz için boşanmıyorsanız hata yapıyorsunuz. O evde o çocuk ne kadar huzurlu büyür? Olan çocuğunuza olacak. Ben huzursuz bir evde büyüdüm, bu yüzden söylüyorum. Anneyi aldatmış bir baba.. Bunu bilmese bile bunu siz hep bileceksiniz, hiçbir zaman sindiremeyeceksiniz durup durup aklınıza gelecek, hep tartışma, hep sorun.. Devam etseniz bile böyle olacak.. Mutluymuş gibi görünmekle olmaz, mutsuzken.. Eğitimli bir kadınsınız anladığım kadarıyla, lütfen iyi düşünün, ölçün biçin tartın tüm yönleriyle.. Çocuğunuz ve sizin için gerçekten en iyisi bu evliliği yürütmek mi? Bilemiyorum, mesajımı verebildiysem yeter bana, kısa tutmakta fayda var, kararı verecek olan sizsiniz.. Umarım doğru olanı çok geçmeden anlarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…