affetmedim canım affetmişde değilim sadece susuyorum.o resimleri koyma sebebimse boşu boşuna bir inat karşı taraf görsün diye koydum herkeze açık paylaştım.kendi resmimi bile koymazdım bilyorsun bir aile yakınım çok ısrar etti o yüzden koydum((
yok canım neden yanlış anlıyım. Babam yalan söylemiş olamazçünkü babamdan önce biz şahit olduk zaten bi çok şeye.. babam sonradan öğrendi. demek istediğini anladım ama öyle bişey yok canım bizim yaşadığımız şeyde.. ayrıca babam melek gibi biridir.. hatta annem böyle yapınca teyzemler anneannem bile çok kızdılar ona.. xxxx gibi birine nasıl böyle yapıyorsun kıymetini bilmiyorsun çok pişman olucaksın gibilerinden.. gerçekten babam annemi çok severdi bi dediğini iki etmezdi ayrıca evinede çok düşkün biri. keşke babam gibi bi eşim olsa
yaa evet kadın yapıştı koca çok masum. erkek düşüncesizce her haltı yesin kadına -Aman yıkma yuvanı sahip çık, diğer kadına
bırakma kocanı- denir. burda tek suçlu o araya giren yılan karıdır. ahh tek dertleri maasum kocişlerimizi ayartmak o çiyanların
yazık kocişimizde bu tuzağa düşer. sonra yardım ister
ya konu sahibi zaten affetmiş. seviyomuş, kocası umreye gidip tövbede etcekmiş. alan razı, veren razı yani...
peki siz ne diye hemen bekarlara saldırıyorsunuz ilk yorumunuzda?
haa.. yorumumu beğenenlerde evliydi
canım benım yaa cok uzuldum .aldattıgı adamla evlı suan da sanırım ?
annen sızden ozur dıledı mı canım? yaa gercekten cok zor bı durum
sen uzme kendını tatlım ,baban da ınsallah hakettıgı huzuru mutlulugu bulur .amin
evliliğimi savunacak halde bile değilim.evet seviyorum hemde deli gibi.sadece onun varlığıda yokluğuda canımı çok yakıyor.1 hafta o umredeyken gömleklerini koklayıp uyudum.kokusunu aradım her nefes aldığımda.şu an boşanmayı göze aldığımda bu acılarla nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum.ve tecrübelerinize deneyimlerinize ihtiyacım var o kadar.sağlıklı düşünemiyorum bile.bunları yazarken bile inanın göz yaşlarımı tutamıyorum.bana her dokunuşunda acaba onada dokundumu sorusu bile midemi altüst ediyor.şu an araftayım onlu yada onsuz nasıl yaşabilirim bunları düşünmeye çalışıyorum
Annem 1 kişiyle değil bi çok kişiyle konuşuyodu. Hatta biz konuştuğu kişiyle ayırmak için uğraştık biara ama annemin dediği şey 'boşuna uğraşıyosunuz bununla bozsanız yedekte benim çok var' bu kadar midesizleşmiş gözden çıkarmış artık bizi ve yuvasını. insan çocuklarınıda mı düşünmez yahu? şuan evliymiş evet. 24 yaşında bi salakla. annemse 38 yaşında. Ayrıca ne özür dilemesi ya? özür diliycek insan bu kadar seviyesizce davranır mı? Bir buçuk senedir görmüyorum şeytan görsün yüzünü ! ben üzülmüyorum zaten artık.. hatta çok sevindik kurtulduğumuza. Babamda inşallah kafa dengi birini bulur ve evlenir. Hayatı yoluna girer.. Herkes hakettiğini yaşar inşallah !
ayrıca babam düzelir diye çok uğraştı çok mücadele etti ama annem babamın bu haline karşılık pişman olup hatasını anlayıp kendine çeki düzen vermek yerine işi dahada ilerletti her defasında. ama bu sadece bi örnek. eşinin bu konuda ki karakteride önemli. belki bi anlık gaflete düşüp mesajlaşmıştır sadece. illa bişeyler yaşadığı anlamına gelmez. tabi burda nasıl tanıştığı neler yazdığı falan ne biliyim herşeyin büyük rolü var. sen eşini en iyi bilirsin. ne olmuş ne bitmiş biz tam bilemediğimiz için bişey demek istemiyorum fazla. eşin umreye gitmiş mesela belki gerçekten pişman olmuştur. belki de göz boyayıp inandırmak için yapıyodur. tamamen karakterine bağlı bi durum. mesela annem kuranı kerim okurken okuduğu sayfanın üstüne tlfnu koyup bi yandanda msjlaşıyodu ! güya babam onu kuranı kerim okuyo sanıp yanına gelmiycek onun hesabını yapıyordu aklınca. Bi yandan Allah Allah bi yandan yallah yallah. Bazıları dini de alet ediyolar bu kötü işlerine pes doğrusu !
Rabbim kolaylık versin
size ayrıl veya ayrılma diyemem,ama eşiniz resmen mağduru oynamış size
sanki kadın zorla 2 sene birlikte olmuşta eşiniz ayrılamamış sizden yardım istiyor
ayy bu duruma sızın de sahıt olmanız hıc hos olmamıs .bı anneye hıc yakıstıramadım .
acaba psıkolojısı mı bozuktu kı yaa .ne bılım erkeklerden cok duyuyoruz da
kadınlara ozellıkle bı anneye hıc konduramıyorum .evlendıgı cocuk
24 yasında mıannene yazık olacak o cocugun amacı vardır kesın ,
pısman olacak ama sızın ıcın gec bı karar olacak .Allah yardımcısı olsun annenın
ınsallah babanı mutle edecek onu hakedecek ıyı bır ınsan cıkar karsısına .
of canım ya neler yaşamışsın, inşallah sen de baban da çok mutlu olursunuz hayatınızın sonuna kadar :)
Allah yardımcısı falan olmasın inşallah !!!!!!!!!! sürüm sürüm sürünürbize o kadar şeyler yaşattı ki bir de oturup dua mı edicem ona inan sokakta yardıma muhtaç bi HAYVAN görsem yardım ederim seve seve hiç kıyamam ama o kadını görsem öyle Allah hakettiğini verdi çok şükür der rabbime şükrederim ! benim gözümde bi hayvan kadar bile bi değeri yok artık. benim de hayatımı mahfetti.. Hiç bir zaman affetmiycem onu ve hayatıma girmesine izin vermiycem artık. Duygu sömürsü yapmaya da bayılır zaten kendileri. Kahkaha atardı evde babam arardı hastayım yatıyorum der moral bozuk bi ses tonuyla hatta ağlayıp duygu sömürsü yaptığı bile olurdu. telefonu kapatınca hiçbişey yok gibi kahkahaya devam.. Kendime yediremiyorum böyle bi anneye sahip olmayı. Hatta 'anne' kelimesini bile yakıştıramıyorum ona, güzel olan hiçbirşeye laik değil o kadın !
Rabbim babacığına ve sizlere sağlık ve huzur versin
Allah yardımcısı falan olmasın inşallah !!!!!!!!!! sürüm sürüm sürünürbize o kadar şeyler yaşattı ki bir de oturup dua mı edicem ona inan sokakta yardıma muhtaç bi HAYVAN görsem yardım ederim seve seve hiç kıyamam ama o kadını görsem öyle Allah hakettiğini verdi çok şükür der rabbime şükrederim ! benim gözümde bi hayvan kadar bile bi değeri yok artık. benim de hayatımı mahfetti.. Hiç bir zaman affetmiycem onu ve hayatıma girmesine izin vermiycem artık. Duygu sömürsü yapmaya da bayılır zaten kendileri. Kahkaha atardı evde babam arardı hastayım yatıyorum der moral bozuk bi ses tonuyla hatta ağlayıp duygu sömürsü yaptığı bile olurdu. telefonu kapatınca hiçbişey yok gibi kahkahaya devam.. Kendime yediremiyorum böyle bi anneye sahip olmayı. Hatta 'anne' kelimesini bile yakıştıramıyorum ona, güzel olan hiçbirşeye laik değil o kadın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?