bence biraz komik bir durum yani mesela ben 2010 kasimda alelacele bir nikahla evlendim, cunku ailevi maddi manevi problemlerim vardi ortada kalmis gibiydim. nisanliydik, evimiz falan vardi -icinde esya yoktu da ev ayarlanmisti- ailemle buyuk problemler yasayinca ben de gittim orda kaldim bir iki parca esya ayarlayip
sonra nisanlim -suan esim oluyo kendisi- dediki burda boyle yalniz kalmani istemiyorum, o da benimle kalmaya basladi
ben de dedim ki e ayni evde kaliyoruz nikahimiz yok biseyimiz yok bu da pek hos bi durum degil bence, biz de nikah tarihi aldik kis oldugu icin kolayca yakin bi gune de bulduk ve nikahimizi yaptik
kimse gelmedi gibi bisey... kaynanam melek gibi bir kadin beni cok sever ben de onu cok severm kizim nolur bak icinde kalir hevesin hic mi yok dugun yapalim bi gelinlik giy vs vs ne diller doktu de yani ben istemedim
bi kere evlenmisim ayni evi paylasmisim cok afedersiniz ayni yatagi paylasmisim daha neyin dugunu yani? oldu olacak kucagimda cocukla gitseydim kendi dugunume. bana mantiksiz geldi, belki sonra icimde kalacagini bile bile ve imkanimiz oldugu halde ben istemedim.