Nikah nikah işlemlerinde test

adanalxix ebru

sana kocaman aşığım:)
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
269
0
96
36
Konya
benm nişanlım konyada nikahımız adanada oluck bu gereken testi birincisi konyada yaptırıp bana gönderse olurmu ikincisi tek kişinin yaptırması yeterlim????

Rapor için gereken sağlık testini mi diyorsun canım anlamadım ben sorunufisfisfisBiz nikahı yakın zamanda yaptık açıklarsan yardımcı olmaya çalışayıma.s

Canım nişanlın kendi bulunduğu şehirde yaptırabilir testlerini, ama ikinizinde yaptırması gerekiyor , farklı yerlerde yaptırmanız problem olmuyor a.s.

Rapor için gereken sağlık testini mi diyorsun canım anlamadım ben sorunufisfisfisBiz nikahı yakın zamanda yaptık açıklarsan yardımcı olmaya çalışayıma.s

Bizde 1-2 hafta içersinde nikah için başvuru yapıcaz,illa ki beraber mi gitmek gerekiyor evlendirme dairesine başvuru için???

Bizde 1-2 hafta içersinde nikah için başvuru yapıcaz,illa ki beraber mi gitmek gerekiyor evlendirme dairesine başvuru için???

Canım bildiğim kadarıyla beraber gitmeniz lazım aynı yerde yaşıyorsanız.Ayrı illerdeyseniz de ayrı ayrı başvuru yapılıyor sanırım,o biraz uğraştırıcı olur tahminim siz beraber gitmeye çalışın bence.Nikahın yapılacağı belediyeden daha ayrıntılı bilgilendirme yaparlar önceden arasanız,şimdiden hayırlı olsuna.s.

bu rapor nikah olmadan ne zaman yapılıyoooooo

Canım onu raporu alacağın sağlık ocağına soracaksın.Zaten nikah başvuru işlemleri 2 gün filan sürüyor genelde,ilk gün başvurusanız rapor için 2. gün almış olursunuz tahminim.

Son düzenleme:
rapor alırken hangi nikah dairesinde yapılacaksa nikah oraya ikinizin beraber gitmesi gerekiyor. nikahın yapılacağı yerde buluşmalısınız yani. biz kan vermiştik sonuç almaya ben yalnız gidicektim sorduk kabul etmediler o zaman eşimin işleri yoğundu ona bile izin vermediler.

arkadaslar biz besiktas belediyesinden gün aldık fakat bilgilendirmek için yazıyorum bunu.biz röntgen cektirmek için yer ararken kendimizi beşiktaş carsısının içindeki veremle savaş derneğinde bulduk. orada kan ve röntgen tahlilleri yapılıyor, doktor tarafından onaylanıyor ve gün içerisinde teslim alabiliyorsunuz. ücret ödemeden. haberiniz olsun

Back
X