Hadi size güvensiz peki evladını nasıl es geçiyorEsim emniyette calisiyor. Sehitlik durumunda aileye tazminat veriliyormus ben bunu evlendikten sonra ogrendim bana soyledi, anneme bir ev alinsin oyle bir durumda dedi.
Aradan zaman gecti bir aksam konu vasiyete falan geldi ölürsem arabam kardesimin dedi bana. Ben tabi şok. Ne alakaysa. Evlendigimizden beri arabanin kredisini oduyoruz. Daha iki yili var.
Surekli bunlari konusmuyoruz ama arada bir konu maddiyata geliyor. Daha once de burda bir konu acmistim aramizda maddi yonden guvensizlik var diye.
Ben calisiyorum. Gelecek kaygim hep var nedense bilmiyorum. Birikim yapayim yarin obur gun ne olacagi belli olmaz kafasindayim. Esimin de bu dusunceleri, soyledikleri beni iyice kaygili hale getirdi, ona olan guvenim azaldi.
Bugun de telefonunda arama gecmisinde ölünce sag kalan eşin miras durumu gibi aramalar yapmis. Niye baktin diye sordum. "Bir arkadasim eylulde dugun yapacak nikahi onceden kiymak istiyormus. Ben kıyma dunyanin binbir turlu hali var dedim. Sehit olsa tazminat esine kalir daha evlenmeden " dedi.
Yani nikah kiyilacak insanin aklina ölüm, miras mi gelir? Ben mi anormalim bilemedim.
Kaldi ki zor bir isleri var yeri geliyor iki ay gidip donmuyorlar, bayramda calisiyorlar vs vs. Bu kadar zorlugunu ceken eşe de bi zahmet tazminat veriliyorsa hak duşsun yani.
Evli barkli bir erkegin onceligi esi ve cocugu mu olmali annesi mi ?
Sonra bana cok guvensizsin, gelecege karsi cok kaygilarin var bu dusunceleri kafandan at falan diyor nasil yapacaksam.
Su an maddi bir destegi yok ailesine karsi. O zaman hamile degildim su an hamileyim ama sordum. Daha iki aylik evliyiz tabiki o cevabi veririm demisti bana.Bu kadar ölüm odaklı olmak mesleği ne kadar riskli olursa olsun bence hiç normal değil. Hiç aklıma gelmedi bugüne kadar ben ölürsem kime ne düşer diye. Yardım alması lazım. Bu arada bütün gelecek garantisinin ailesi üzerine olması da normal değil elbette. Şuanda da onlara maddi destek vs oluyor olmalı ölümünden sonra onları düşündüğünde. Böyle miraslı bir konu açıldığında çocuğumla benim için nasıl bir tasarruf uygun görüyorsun diye neden sormuyorsunuz?
İntihar düşüncesi olabilir mi? Davranış değişikliği var mıEsim emniyette calisiyor. Sehitlik durumunda aileye tazminat veriliyormus ben bunu evlendikten sonra ogrendim bana soyledi, anneme bir ev alinsin oyle bir durumda dedi.
Aradan zaman gecti bir aksam konu vasiyete falan geldi ölürsem arabam kardesimin dedi bana. Ben tabi şok. Ne alakaysa. Evlendigimizden beri arabanin kredisini oduyoruz. Daha iki yili var.
Surekli bunlari konusmuyoruz ama arada bir konu maddiyata geliyor. Daha once de burda bir konu acmistim aramizda maddi yonden guvensizlik var diye.
Ben calisiyorum. Gelecek kaygim hep var nedense bilmiyorum. Birikim yapayim yarin obur gun ne olacagi belli olmaz kafasindayim. Esimin de bu dusunceleri, soyledikleri beni iyice kaygili hale getirdi, ona olan guvenim azaldi.
Bugun de telefonunda arama gecmisinde ölünce sag kalan eşin miras durumu gibi aramalar yapmis. Niye baktin diye sordum. "Bir arkadasim eylulde dugun yapacak nikahi onceden kiymak istiyormus. Ben kıyma dunyanin binbir turlu hali var dedim. Sehit olsa tazminat esine kalir daha evlenmeden " dedi.
Yani nikah kiyilacak insanin aklina ölüm, miras mi gelir? Ben mi anormalim bilemedim.
Kaldi ki zor bir isleri var yeri geliyor iki ay gidip donmuyorlar, bayramda calisiyorlar vs vs. Bu kadar zorlugunu ceken eşe de bi zahmet tazminat veriliyorsa hak duşsun yani.
Sonra bana cok guvensizsin, gelecege karsi cok kaygilarin var bu dusunceleri kafandan at falan diyor nasil yapacaksam.
Yok yok cok sukur. Yani surekli bunlari konusmuyoruz dedigim gibi. Ailesinin maddi durumu pek iyi degil. Onlari dusunmesini biraz olsa anlayabiliyorum ama ben de esiyim yaniİntihar düşüncesi olabilir mi? Davranış değişikliği var mı
Anladım bazen ciddi şekilde intihar düşüncesi olanlar böyle şeyler düşünüp hazırlık yapabiliyorYok yok cok sukur. Yani surekli bunlari konusmuyoruz dedigim gibi. Ailesinin maddi durumu pek iyi degil. Onlari dusunmesini biraz olsa anlayabiliyorum ama ben de esiyim yani
Nedense askerlerin ve polislerin genelinde eşim benmle param için mi evlendi kafası var acaba eşinizin iş ortamında da bu muhabbet mi dönüyor kafasına giriyolar. Bence tepki vermeyin verirseniz iyice kafasında kurarEsim emniyette calisiyor. Sehitlik durumunda aileye tazminat veriliyormus ben bunu evlendikten sonra ogrendim bana soyledi, anneme bir ev alinsin oyle bir durumda dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?