Nikah kıyarsa tazminat eşine kalırmış

Bişey olmaz korkmayın allah korusun eşinize bişey olursa yasal mirasçısı siz ve evladınızdır. Anasına kardeşine istediği kadar onu bunu bıraksın. Ama bunu ikide bir dile getirmesi çok saçma geldi bana da.

Sizin eşiniz benim kayınvalidemin erkek versiyonu gibi. Normal düşünen siz, anormal düşünen eşiniz. Eşiniz ne söylerse söylesin, vefat durumunda varisi siz ve çocuğu olacak. Kardeşine bıraksa dahi dava açar hakkınızı alırsınız. Derdini tasasını siz çekin, iyi günü kötü günü sizinle yaşasın, doyurun giydirin düzenini sağlayın. Huyuna suyuna katlanın, ama ölürsem o annemin bu kardeşimin bilmem ne. E o zaman sizin zamanınızı hayatınızı çalmasaymış? Otursaymış annesiyle kardeşiyle? Terbiyesizlik bu size yapılan

Benm eşimde asker ama asla böyle bi konuşma yapmayız asla cok cok saçma geldi eşinizin düşüncesi mesela dediğiniz gibi mesleğe başladığında biz sevgiliydik o zaman tazminatı falan babasını yazmıştı suan sözleşme yenilenecek kimi yazacak sormam bile Allah korusun düşüncesi bile kötü anmam esime birsey olduktan snra ben napayim parayı tazminatı mülkü

Son düzenleme:
Şehitlik ve tazminat gibi konuların açılması riskli görevlerdeki insanlar için çok da yadırganacak bir konu değil.
Konumu ve işi itibariyle biz de eşimle bir kaç kez bu konuyu konuştuk. Evet sevimsiz bir konu ama yurt dışına çok riskli görevlerle gidiyor .Olumsuz bir durumda ödenecek tazminat ile ilgili bir prosedür var ve ben de eşime açık net sormuşumdur nasıl bir beyanı imzaladığı ile ilgili. Bu nedenle şehitlik kısmında
Yadırganacak bir şey yok. Buradaki bir çok yoruma katılmıyorum bu konuda.

Ama anneye ev almak bir yere kadar diyelim, arabanın kardeşe bırakılması fikri sorun. Bu sakin bir zamanda konuşmanız lazım. Olmadı bütçelerinizi ayırırsınız.

Yadırganacak bir şey yok. Buradaki bir çok yoruma katılmıyorum bu konuda.
Yadırganan bu konuyu konuşmaları değil ki
Bu konuyu birden fazla kez konuşuyor olmaları
Ve bu konuşmaların hep eşin kendi ailesine para bırakma amacıyla yapılması
Ayrıca arkadaşının nikahı için bile para hesabı yapması konu sahibinin eşinin

Ne saçma adam! Sizin onunla “birgün görevde ölürse tazminat alır, onunla da güzelce yaşarım” diye evlendiğinizi mi düşünüyor? Kaç kuruşluk insanlar bunlar ya, uyuz oluyorum!

Evlenmişsin, karınla bir hayat sürdürüyorsun, o da çalışıyor, birlikte mal mülk sahibi oluyorsunuz, ama sen gidip tüm bunları ailene bırakmanın muhabbetini yapıyorsun! Çöpümü vermem çöpümüüüü.

Sizde tuhafsiniz evlendogimizden beri araba kredisi ödüyoruz demişsiniz duyanda yıllardır ödüyorsunuz zanneder, 2 ay olmuş

Neyse konumuz o değil. Eşiniz saçmalamış, böyle ince hesaplar yapacakmış madem evlenmeseymis. Belli ki kadın düşmanı bir adam.

Not, 2 ay değilmiş ben yanlış yorumlamışim konu sahibi pardon

Son düzenleme:
Ay gerçekten mi?
E çocuk nasıl var o zaman?
Biri çocuktan bahsetmişti çünkü

Böyle olmayandan var inanın ama genel itibariyle böyle ve çok üzücü

Ne yazık ki katılıyorum. Türkiye'de aklı başında insan bulmak artık genel olarak zor zaten , eğitim seviyesi yerlerde. Doktorlar genel olarak aklı başında ve düzgün insanlar. Cebi 3 kuruş para görünce kendini adam sanan tiplerden ise genel olarak uzak durmakta fayda var.

Aynen katiliyorum manyak midir nedir yani

Mesaj yarım kalmış gö derirken. Devamını da ekledim altta zaten.
Ama yine de mal paylaşımı haricindeki mesajlara katılmıyorum. Bazı şeylerin tabiki önceden konuşulması gerek.

Bu arada kızlar meslektekileri gömmüşsünüz ama hangi meslekte yok ki cahiller hatta ve hatta daha kötüsü okumuş cahiller
Her yerdeler Doktorların, avukatların, hakimlerin, savcıların içinde her yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…