Bazı insanlar fazla para odaklı yaşıyorMesleğinden ötürü ölümü bu kadar düşünüyor desek de normal gelmedi arkadaşına varana kadar araştırması.
Annesi, kardeşi, siz ve çocuğunuzun ne olacağı önemli değil demek ki. Böyle bir eşe nasıl güvenilir bilemedim.
O mu bana guvenmiyordu ilk basta ben mi ona guvenmiyordum da boyle oldu bilemiyorum artik. Calisiyorum meslegim var, ailemin durumu iyi ,oyle dusundugunu sanmiyorum. Ben de bazen acaba calisiyorum diye mi benimle evlendi diye dusunuyorumNedense askerlerin ve polislerin genelinde eşim benmle param için mi evlendi kafası var acaba eşinizin iş ortamında da bu muhabbet mi dönüyor kafasına giriyolar. Bence tepki vermeyin verirseniz iyice kafasında kurar
İntihar ederse hesabını yaptığı tazminatı alamaz o sebeple etmez diye düşünüyorum.İntihar düşüncesi olabilir mi? Davranış değişikliği var mı
Şehitlik herkese nasip olmaz bı kere. Bu kadar para hesabı yapan birineEsim emniyette calisiyor. Sehitlik durumunda aileye tazminat veriliyormus ben bunu evlendikten sonra ogrendim bana soyledi, anneme bir ev alinsin oyle bir durumda dedi.
Aradan zaman gecti bir aksam konu vasiyete falan geldi ölürsem arabam kardesimin dedi bana. Ben tabi şok. Ne alakaysa. Evlendigimizden beri arabanin kredisini oduyoruz. Daha iki yili var.
Surekli bunlari konusmuyoruz ama arada bir konu maddiyata geliyor. Daha once de burda bir konu acmistim aramizda maddi yonden guvensizlik var diye.
Ben calisiyorum. Gelecek kaygim hep var nedense bilmiyorum. Birikim yapayim yarin obur gun ne olacagi belli olmaz kafasindayim. Esimin de bu dusunceleri, soyledikleri beni iyice kaygili hale getirdi, ona olan guvenim azaldi.
Bugun de telefonunda arama gecmisinde ölünce sag kalan eşin miras durumu gibi aramalar yapmis. Niye baktin diye sordum. "Bir arkadasim eylulde dugun yapacak nikahi onceden kiymak istiyormus. Ben kıyma dunyanin binbir turlu hali var dedim. Sehit olsa tazminat esine kalir daha evlenmeden " dedi.
Yani nikah kiyilacak insanin aklina ölüm, miras mi gelir? Ben mi anormalim bilemedim.
Kaldi ki zor bir isleri var yeri geliyor iki ay gidip donmuyorlar, bayramda calisiyorlar vs vs. Bu kadar zorlugunu ceken eşe de bi zahmet tazminat veriliyorsa hak duşsun yani.
Evli barkli bir erkegin onceligi esi ve cocugu mu olmali annesi mi ?
Sonra bana cok guvensizsin, gelecege karsi cok kaygilarin var bu dusunceleri kafandan at falan diyor nasil yapacaksam.
Maddiyata odaklı biriyse çok muhtemel. Açıkçası o ortamlarda dönen muhabbetlere çok şahit oldum ve inanın kadınlara bakış açıları çok farklı. Kendilerini çok farklı konumlandırmışlar maddi açıdan malesefO mu bana guvenmiyordu ilk basta ben mi ona guvenmiyordum da boyle oldu bilemiyorum artik. Calisiyorum meslegim var, ailemin durumu iyi ,oyle dusundugunu sanmiyorum. Ben de bazen acaba calisiyorum diye mi benimle evlendi diye dusunuyorum
Ay kaç para alıyorlar da bu kadar tripteler gerçekten?Maddiyata odaklı biriyse çok muhtemel. Açıkçası o ortamlarda dönen muhabbetlere çok şahit oldum ve inanın kadınlara bakış açıları çok farklı. Kendilerini çok farklı konumlandırmışlar maddi açıdan malesef
Para odaklı diyelim, eşi ve çocuğunu aile olarak görmüyor bu adam.Bazı insanlar fazla para odaklı yaşıyor
Bana da bi arkadaşım eskiden kredi çektiğimde ölürsen kredi borcun ailene kalacak tarzı bi şey demişti
Öyle biri sanırım konu sahibinin eşi de
böyle kocaya kusura bakma maasını catır catır bodrumda yicem paraylada yurt dısına cıkıcam ananı düsünemem derim kusura bakma seni zerre dusunmeyen bi maluk kocan anasını danasını düsüncene karım ne yapar demesi gerekEsim emniyette calisiyor. Sehitlik durumunda aileye tazminat veriliyormus ben bunu evlendikten sonra ogrendim bana soyledi, anneme bir ev alinsin oyle bir durumda dedi.
Aradan zaman gecti bir aksam konu vasiyete falan geldi ölürsem arabam kardesimin dedi bana. Ben tabi şok. Ne alakaysa. Evlendigimizden beri arabanin kredisini oduyoruz. Daha iki yili var.
Surekli bunlari konusmuyoruz ama arada bir konu maddiyata geliyor. Daha once de burda bir konu acmistim aramizda maddi yonden guvensizlik var diye.
Ben calisiyorum. Gelecek kaygim hep var nedense bilmiyorum. Birikim yapayim yarin obur gun ne olacagi belli olmaz kafasindayim. Esimin de bu dusunceleri, soyledikleri beni iyice kaygili hale getirdi, ona olan guvenim azaldi.
Bugun de telefonunda arama gecmisinde ölünce sag kalan eşin miras durumu gibi aramalar yapmis. Niye baktin diye sordum. "Bir arkadasim eylulde dugun yapacak nikahi onceden kiymak istiyormus. Ben kıyma dunyanin binbir turlu hali var dedim. Sehit olsa tazminat esine kalir daha evlenmeden " dedi.
Yani nikah kiyilacak insanin aklina ölüm, miras mi gelir? Ben mi anormalim bilemedim.
Kaldi ki zor bir isleri var yeri geliyor iki ay gidip donmuyorlar, bayramda calisiyorlar vs vs. Bu kadar zorlugunu ceken eşe de bi zahmet tazminat veriliyorsa hak duşsun yani.
Sonra bana cok guvensizsin, gelecege karsi cok kaygilarin var bu dusunceleri kafandan at falan diyor nasil yapacaksam.
Şimdi şöyle bi durum var malesef sistem bozuk ve genel itibariyle çok eğitimli kişiler değil o ortamdakiler geneli ilk defa o kadar parayı gören tipler. Doktorlar havaya girmez görevini yapar genelde çnkü kendini yetiştirebilmiş insanlar olurlar genelde. Ama bahsettiğimiz ortamlarda acayip çirkin ve cahilce muhabbetler dönüyo kulaktan kulağa dolaşıyo o muhabbetler. Karısı hamile kalamıyo diye ne işin var bu karıyla vur tekmeyi gitsin zaten beş kuruş kazandığıda yok diyeni ble var inanın o tarz ortamlarda ister istemez etkileniliyo. Etkilenmeyen çok çok az yani.Ay kaç para alıyorlar da bu kadar tripteler gerçekten?
Demek ki bi doktor, iş insanı filan olsalar gözlerine uyku girmeyecek
O zaten ayrı konuPara odaklı diyelim, eşi ve çocuğunu aile olarak görmüyor bu adam.
Beraber ödedikleri arabayı bile kardeşine bırakmayı düşünmüş.
J Jtchtc yerinizde olsam eşimden gizli birikim yapardım. Bunu çok doğru bulmasam da güven veren biri değil eşiniz. Tabi nereye ne kadar harcadığınızı takip eden biri değilse , o ışık var çünkü kendisinde.
Güvenlik güçlerimizin medeniyet seviyesi gözlerimi yaşarttı gerçektenŞimdi şöyle bi durum var malesef sistem bozuk ve genel itibariyle çok eğitimli kişiler değil o ortamdakiler geneli ilk defa o kadar parayı gören tipler. Doktorlar havaya girmez görevini yapar genelde çnkü kendini yetiştirebilmiş insanlar olurlar genelde. Ama bahsettiğimiz ortamlarda acayip çirkin ve cahilce muhabbetler dönüyo kulaktan kulağa dolaşıyo o muhabbetler. Karısı hamile kalamıyo diye ne işin var bu karıyla vur tekmeyi gitsin zaten beş kuruş kazandığıda yok diyeni ble var inanın o tarz ortamlarda ister istemez etkileniliyo. Etkilenmeyen çok çok az yani.
Böyle olmayandan var inanın ama genel itibariyle böyle ve çok üzücü.Güvenlik güçlerimizin medeniyet seviyesi gözlerimi yaşarttı gerçekten
Ne diyeyim
Aynen oyle ilk defa o kadar para kazanan insanlar cogu. Aileden de gormeyince demek ki.. herkesin gozu onun maasinda diye mi dusunuyor nedirŞimdi şöyle bi durum var malesef sistem bozuk ve genel itibariyle çok eğitimli kişiler değil o ortamdakiler geneli ilk defa o kadar parayı gören tipler. Doktorlar havaya girmez görevini yapar genelde çnkü kendini yetiştirebilmiş insanlar olurlar genelde. Ama bahsettiğimiz ortamlarda acayip çirkin ve cahilce muhabbetler dönüyo kulaktan kulağa dolaşıyo o muhabbetler. Karısı hamile kalamıyo diye ne işin var bu karıyla vur tekmeyi gitsin zaten beş kuruş kazandığıda yok diyeni ble var inanın o tarz ortamlarda ister istemez etkileniliyo. Etkilenmeyen çok çok az yani.
Evet öyle düşünüyolar halbuki aldıkları parada abartılıcak kadar değil genelde. Ve malesef bizim bazı kızlarımızın üniforma sevdasıda malum yerlerini kaldırmaya yetiyo. Bu bahsettiğim kesim vatan sevdasından görev aşkından bu görevi yapanlar değil tabi, onlar baş tacıAynen oyle ilk defa o kadar para kazanan insanlar cogu. Aileden de gormeyince demek ki.. herkesin gozu onun maasinda diye mi dusunuyor nedir
Eşinizin düşünceleri hiç güzel değilEsim emniyette calisiyor. Sehitlik durumunda aileye tazminat veriliyormus ben bunu evlendikten sonra ogrendim bana soyledi, anneme bir ev alinsin oyle bir durumda dedi.
Görmemiş insanla bırak evlenmeyi arkadaşlık bile kurmayacaksın işteAynen oyle ilk defa o kadar para kazanan insanlar cogu. Aileden de gormeyince demek ki.. herkesin gozu onun maasinda diye mi dusunuyor nedir
Esim emniyette calisiyor. Sehitlik durumunda aileye tazminat veriliyormus ben bunu evlendikten sonra ogrendim bana soyledi, anneme bir ev alinsin oyle bir durumda dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?