Nikah kıyarsa tazminat eşine kalırmış

Bazı insanlar fazla para odaklı yaşıyor
Bana da bi arkadaşım eskiden kredi çektiğimde ölürsen kredi borcun ailene kalacak tarzı bi şey demişti
Öyle biri sanırım konu sahibinin eşi de

Nedense askerlerin ve polislerin genelinde eşim benmle param için mi evlendi kafası var acaba eşinizin iş ortamında da bu muhabbet mi dönüyor kafasına giriyolar. Bence tepki vermeyin verirseniz iyice kafasında kurar
O mu bana guvenmiyordu ilk basta ben mi ona guvenmiyordum da boyle oldu bilemiyorum artik. Calisiyorum meslegim var, ailemin durumu iyi ,oyle dusundugunu sanmiyorum. Ben de bazen acaba calisiyorum diye mi benimle evlendi diye dusunuyorum

Şehitlik herkese nasip olmaz bı kere. Bu kadar para hesabı yapan birine . Allah bilir. Sadece diyecegim seni ailesi olarak görmüyor. Beraber odediginiz arabayı kardeşine ölürsem şehit parasını annesine düşünüyorsa niye evlenmiş ki. Bekar kalsaydı. Şehit olursa herşey ailesinin olurdu. Herkes mutlu mesut yaşardı. Gerçekten çok saçma. Çocuğun yoksa bı sure daha yapma derim. Eşine guvenmeden . Çünkü eşin seni düşünmüyor

O mu bana guvenmiyordu ilk basta ben mi ona guvenmiyordum da boyle oldu bilemiyorum artik. Calisiyorum meslegim var, ailemin durumu iyi ,oyle dusundugunu sanmiyorum. Ben de bazen acaba calisiyorum diye mi benimle evlendi diye dusunuyorum
Maddiyata odaklı biriyse çok muhtemel. Açıkçası o ortamlarda dönen muhabbetlere çok şahit oldum ve inanın kadınlara bakış açıları çok farklı. Kendilerini çok farklı konumlandırmışlar maddi açıdan malesef

Ay kaç para alıyorlar da bu kadar tripteler gerçekten?
Demek ki bi doktor, iş insanı filan olsalar gözlerine uyku girmeyecek

Bazı insanlar fazla para odaklı yaşıyor
Bana da bi arkadaşım eskiden kredi çektiğimde ölürsen kredi borcun ailene kalacak tarzı bi şey demişti
Öyle biri sanırım konu sahibinin eşi de
Para odaklı diyelim, eşi ve çocuğunu aile olarak görmüyor bu adam.
Beraber ödedikleri arabayı bile kardeşine bırakmayı düşünmüş.

J Jtchtc yerinizde olsam eşimden gizli birikim yapardım. Bunu çok doğru bulmasam da güven veren biri değil eşiniz. Tabi nereye ne kadar harcadığınızı takip eden biri değilse , o ışık var çünkü kendisinde.

böyle kocaya kusura bakma maasını catır catır bodrumda yicem paraylada yurt dısına cıkıcam ananı düsünemem derim kusura bakma seni zerre dusunmeyen bi maluk kocan anasını danasını düsüncene karım ne yapar demesi gerek

Ay kaç para alıyorlar da bu kadar tripteler gerçekten?
Demek ki bi doktor, iş insanı filan olsalar gözlerine uyku girmeyecek
Şimdi şöyle bi durum var malesef sistem bozuk ve genel itibariyle çok eğitimli kişiler değil o ortamdakiler geneli ilk defa o kadar parayı gören tipler. Doktorlar havaya girmez görevini yapar genelde çnkü kendini yetiştirebilmiş insanlar olurlar genelde. Ama bahsettiğimiz ortamlarda acayip çirkin ve cahilce muhabbetler dönüyo kulaktan kulağa dolaşıyo o muhabbetler. Karısı hamile kalamıyo diye ne işin var bu karıyla vur tekmeyi gitsin zaten beş kuruş kazandığıda yok diyeni ble var inanın o tarz ortamlarda ister istemez etkileniliyo. Etkilenmeyen çok çok az yani.

O zaten ayrı konu
Eşe hiçbir şey planı yapmamış
Varsa yoksa ailesine

Yine de normal insanlara göre fazla para düşünüyor
Ben mesela ölümümü düşünsem annem babam ne çok üzülür filan geliyor aklıma
Takılarım kime kalır hiç gelmez

Güvenlik güçlerimizin medeniyet seviyesi gözlerimi yaşarttı gerçekten
Ne diyeyim

Şehitlik ve tazminat gibi konuların açılması riskli görevlerdeki insanlar için çok da yadırganacak bir konu değil.

Aynen oyle ilk defa o kadar para kazanan insanlar cogu. Aileden de gormeyince demek ki.. herkesin gozu onun maasinda diye mi dusunuyor nedir

Aynen oyle ilk defa o kadar para kazanan insanlar cogu. Aileden de gormeyince demek ki.. herkesin gozu onun maasinda diye mi dusunuyor nedir
Evet öyle düşünüyolar halbuki aldıkları parada abartılıcak kadar değil genelde. Ve malesef bizim bazı kızlarımızın üniforma sevdasıda malum yerlerini kaldırmaya yetiyo. Bu bahsettiğim kesim vatan sevdasından görev aşkından bu görevi yapanlar değil tabi, onlar baş tacı

Eşinizin düşünceleri hiç güzel değil
Daha evliyken sizden mal kaçırmaya çalışır gibi
Sanki hala aklen kalben ailesine bağlı
Amacı onları rahat ettirmek sizide destek kuvvet olarak görüyor.
Ayrıca sizde çalışıyorsunuz ne hakla beraber aldığınız arabayı kardeşine bırakmak istiyor?
Hakka hukuka bile sığmaz bu

Görmemiş insanla bırak evlenmeyi arkadaşlık bile kurmayacaksın işte
Az para görünce hemen bozuluyorlar

Eşiniz sizinle evli olduğunun farkında mı? Ben para yerine nereye gömülmek isteyeceğini sordum birgün olası bir şehitlik durumunda. Sonuçta çok tehlikeli bir işte ve bileyim istedim. Sen nerede yaşayacaksan oraya dedi. Parasının zaten bana kalacağını biliyor. Evimiz var birde araba alırsın. Maaş bağlarlar geçinir gidersin dedi. Ailesinin olduğu şehire gömülmek bile istemiyor benim olduğum yerde olsun istiyor yattığı yer. Benimde ailemin yanında olmamı istiyor. Ve herşeyimi düşünerek.
Siz karar verin normal mi sizin ki değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…