Nikah olmadan tedavi ile bebek sahibi olmak

Chuck24681012

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
412
453
53
Arkadaşlar mrblar, kardeşim için açıyorum bu konuyu.Kardesim 2009 yılında ateşli silah yaralanması sonucu ağır yaralandı, sperm kanalları kopmuş.O dönem üroloji doktoru çocuğunun olmayacağını söyledi ama aradan geçen on bir yılda tekrar doktora gittik ve bebeğinin tese yöntemiyle testislerden sperm alınarak olabileceğini söyledi.Sorun şu ki şuanki görüştüğü kişiyle aralarında resmi nikah yok boşanma ve nafakadan korktuğu için çocuk doğunca ya da hamileyken nikah kiyilacak.Resmi nikah olmadan aşılama veya tüp bebek tedavisi yaptirabilecegimiz bir hastane var mı?Bir de hiç bilginiz yok bu konularda işleyiş nasıl olacak bir de kıza ya başkasının spermini enjekte ederlerse diye korkuyorum

Öncelikle başkasının spermini başkasının yumurtasını enjekte ederler düşüncesini bir bırakın kenara hangi devirde yaşıyoruz özel DNA eşleştirmek için kan alınıyor merkezler bunun önlemini alıyor hiç merak etmeyin...
Bizde tese yöntemi ile tüp bebek yaptırdık maalesef Resmi nikah olmadan tüp bebek denemesi yapılamaz evlilik cüzdanı fotokopisi kaydı alınıyor bunu yapamazsınız.
Bir de çok saçma bir düşünce içindesiniz ne demek çocuk doğduktan sonra nikah kıyılacak???

Öncelikle başkasının spermini başkasının yumurtasını enjekte ederler düşüncesini bir bırakın kenara hangi devirde yaşıyoruz özel DNA eşleştirmek için kan alınıyor merkezler bunun önlemini alıyor hiç merak etmeyin...
Bizde tese yöntemi ile tüp bebek yaptırdık maalesef Resmi nikah olmadan tüp bebek denemesi yapılamaz evlilik cüzdanı fotokopisi kaydı alınıyor bunu yapamazsınız.
Bir de çok saçma bir düşünce içindesiniz ne demek çocuk doğduktan sonra nikah kıyılacak???
Boşanma süreci çok ağır ve yıpratıcı bir kere deneyim yaşadık zaten tekrar aynı hengameye gerek yok karısı sekiz bin Euro vermezseniz çocuk doğurmam dedi ve daha bir sürü şartlar baktık olacak gibi değil ayrıldılar tekrar aynı sıkıntı şahit bul, avukat tut, nafaka öde gibi şeyler yaşamak istemiyoruz.suanki görüştüğü kişi kabul ediyor sorun yok.biraz araştırdım sadece Kıbrıs'ta nikahsız çocuk tedavisi gorulebiliyormus en kötü ihtimal Kıbrıs'a gidilecek ama dediğim gibi çok bilgimiz yok

Bir kere boşandı zaten mahkemeler çok uzun ve yıpratıcı kız da kabul ediyor zaten sorun bu değil suan
Anlamadığım nafaka ne alaka ? Kız da bunu kabul etimş.öyle mi ? Ben birşey demiyorum.. Resmi nikah olmayanlara tüp bebek yapılmıyor .sağlık bakanlığının kesin ibaresidir bu.

Bir kere boşandı şahit, boşandığı içi kadına nafaka , avukat ücreti çok yıprattı bizi şuan kız nikah konusunu sorun yapmıyor biraz araştırdım kibris ta nikahsız tüp bebek yapılıyormuş bir de yurt dışında ama hangi hastaneler hangi doktor onu bilmiyoruz
Anlamadığım nafaka ne alaka ? Kız da bunu kabul etimş.öyle mi ? Ben birşey demiyorum.. Resmi nikah olmayanlara tüp bebek yapılmıyor .sağlık bakanlığının kesin ibaresidir bu.

Boşanma süreci çok ağır ve yıpratıcı bir kere deneyim yaşadık zaten tekrar aynı hengameye gerek yok karısı sekiz bin Euro vermezseniz çocuk doğurmam dedi ve daha bir sürü şartlar baktık olacak gibi değil ayrıldılar tekrar aynı sıkıntı şahit bul, avukat tut, nafaka öde gibi şeyler yaşamak istemiyoruz.suanki görüştüğü kişi kabul ediyor sorun yok.biraz araştırdım sadece Kıbrıs'ta nikahsız çocuk tedavisi gorulebiliyormus en kötü ihtimal Kıbrıs'a gidilecek ama dediğim gibi çok bilgimiz yok
Peki ne malum abiniz hamilelikten sonra kadına nikap kıyacağı.. siz olsanz böyle birşeyi kabul eder misiniz Allah aşkına. Çıldırıyorum hemcinslerimih kendilerini bu şekilde madur etmeyi kabul ettiklerihi duyunca..

Bir kere boşandı şahit, boşandığı içi kadına nafaka , avukat ücreti çok yıprattı bizi şuan kız nikah konusunu sorun yapmıyor biraz araştırdım kibris ta nikahsız tüp bebek yapılıyormuş bir de yurt dışında ama hangi hastaneler hangi doktor onu bilmiyoruz
O zaman oraya gitsinler Türkiye de yasak

Anladım tabii ki diyecek fazla bir şey yok bu durumda kiz kabul etmis nasil olsa.
Kıbrıs'ta yapılabilir Evet ama Türkiye'de bunu yapmanız mümkün değil😕 bir tüp bebek denemesi için Kıbrıs'a gitmek yerine nikah kıyıp o şekilde Tedavi olması daha mantıklı değil mi Her evlilik boşanmaya gidecek diye bi durum yok.

Şaka gibisiniz. Bir kadın böyle yaptı diye diğer kadınların böyle olduğu ne malum? Yalnız hamile kaldığında evlenince zaten çocuk yine kardeşinizin nüfusuna yazılacak. Nikahtan sonra kadın boşanmak isterse nüfus sizin kardeşinizde olduğu için nafakaya maruz kalacak. Kadınlar haklarının ellerinden alınmasına nasıl izin veriyor anlamıyorum. Neyse. Konunuza gelince de hiçbir şey bilmiyorum.

Doktor ve klinik tavsiyesi almak istiyorum kulaktan duyma bilgilerle hareket ediyoruz ne yapacağımızı bilmiyoruz
Ben yurtdışını falan bilmem tek buldiğim Türkiyede yasak olduğu. Kıbrısta babası bilinmeden kadına sperm bile veriliyor yani. Her türlü yasal olmayan şey var gidiniz oraya

Anladım tabii ki diyecek fazla bir şey yok bu durumda kiz kabul etmis nasil olsa.
Kıbrıs'ta yapılabilir Evet ama Türkiye'de bunu yapmanız mümkün değil😕 bir tüp bebek denemesi için Kıbrıs'a gitmek yerine nikah kıyıp o şekilde Tedavi olması daha mantıklı değil mi Her evlilik boşanmaya gidecek diye bi durum yok.
Korkuyoruz yine aynı durumu yaşamaktan bir mahkeme üç yıl sürüyor, şahit bulmak gerekiyor insanlar şahit olmak istemiyor.Karisi altınları çaldı gitti, yalan dolan çok oluyor boşanma gibi soyut durumlarda

Back
X