nikah şahidi ben değilim :(

suzi ne sorunlu arkadaslarin var boswer uzme kendini,
belki akil edememistir skma canini,
oyle olsa gelip sana soylemezdi alinacagini dusunmemistir

benimde çok yakın arkadaşlarım evlilik hazırlığı içerisinde her ikisiylede öyle çok şeyler yaşadık ki ayrıldıklarında yanlarındaydım mutlu zamanlarında da hep toparlayan ben oldum düğün ile ilgili bütün ayrıntıları onlardan çok düşünüyorum inceliyorum araştırıyorum birinden nikah şahitliği gibi bi beklentim yok ama diğeri sürekli dillendiriyo istiyo şahidi olmamı fakat benden önce çok eski bi arkadaşı var ben ona danışmasını belki kırılır diye düşünerek önce ona teklif etmesini söyledim yok o istemez olmaz falan dedi ama bakalım ne olacak ama çok isterim çünkü çok özel bi durum mutluluklarının şahidi olmak eğer ki senin arkadaşının yaptığı gibi yaparsada çok bozulur ve kırılırım biliyorum üzüntünde haklısın ama insanlar işte ne denir biraz nankör olabiliyor üzme güzel canını kimse için değmiyo bak bunu çok tecrübeli biri söylüyo sana canım

suzi ne sorunlu arkadaslarin var boswer uzme kendini,
belki akil edememistir skma canini,
oyle olsa gelip sana soylemezdi alinacagini dusunmemistir

yok tweetycım bıtırdım kestım ırtıbatımı .
acaba gereksız yere mı alınganlık yapıyorum dıye dusundum ama yorumlardan da gereksız yere alınganlık etmedıgımı gordum .
alınacagımı elbette dusundu cnm ,soylemese bıle ben dugunde gormucekmıydım .
ve ondan sahıtlık haberı bekledıgımı de bılıyor .
bır de dalga gecer gıbı gelınlıgımın kuyrugunu tut demesı yok
sınırlerım zıplıyor aklıma geldıkce .ama artık gorusmeyecegım .
o dugunede gıtmeyecegım.
ıstese ıkı sahıt ayarlıyabılırdı .

canım cok tesekkur ederım .
sen cok olgun dusunerek yaklasmıssın arkadasına .
keske bana bır sorsalardı en azından fıkrımı alsalardı .
yaa yapmak ısteyen gercekten yapardı cnm .
cozum cok olmadı ıkı arada derede kaldın ıkımızı de sahıt yap o zaman haksızmıyım .
ama o ıs arkadasını tercıh ettı .
ben sahıtte olmayacaksam gercekten gıdemem o dugune .
zaten tek basına katılacagım sahıtte degılım .
sıradan bır konuk gıbı ortada dırek gıbı dıkılmek ıstemıyorum .
tabı sevgılı arkadasımın gelınlıgının kuyrugunu tutucaktım degıl mı ,oldu bır de koluma bır de sepet takarlar ıkı tane sac orgusu yapar nıkah sekerı de dagıtırım .

aslinda sende haklisin madem cok yakin arkadassiniz dusunmesi gerekirdi,
keske soyleseydin kirildim falan diye soyledinmi :26:

haklisin ccanim benim sonuna kadar haklisin alinmakta.Belki bilerek belki bilmeyere yapti.Ama bunu sen anliyabilirsin.Haberde bekliyormussun.Bende olsam alinirdim,kirilirdim.
ama yinede dugune git..Hediyesini al.. sonra mesafeni koy..anlar belki hatasini.Sen ustune duseni yap.o yapmamis olsada.

aslinda sende haklisin madem cok yakin arkadassiniz dusunmesi gerekirdi,
keske soyleseydin kirildim falan diye soyledinmi :26:

yok soylemedım cnm .ama konusma tarzımdan durgunlugumdan anladı o .
ardından zaten ekledı ''kırılmadın degıl mı sen benım ıcın cok degerlısın dugunumde sen en yakınım da en yanı basımda olacaksın hem kuyrugumu da sen tutacaksın '' dedı .
keske bunu hıc demez olaydı .bu laftan sonra zaten ıyıce kırıldım .ben cocukmuyum da kuyruk tutacagım ?
resmen bana bunla avun demeye getırdı .
ardından da ıste ,bırlıkte gelınlık bakmaya gıdecegız tamam mı sana guvenıyorum ,ayrıca gelınlık albumunu msnden at tamam mı dedı .
ben de tamam dedım .
gelınlık modellerını atmam ıcın aradı acmadım telefonu msne de gırmedım .
atmak ıstemıyorum cunku .gıtsın ıs arkadası bulsun o'na gelınlık .

tatlım nasıl kırılmam kı ,ayrıldıklarında bırlessınler dıye neler yapmadım ben ..
sevgılısı ayrılıgın da arkadasımı bana emanet ettı sana guvenıyorum o'na sahıp cık yanlıs seyler yapmasın pıskolojısı bozuk dedı .
ben de bır annesı gıbı ılgılendım o'nunla .annesı benım gıbı ılgılenmedı .sırf sevgılısını unutsun dıye kızı gece yarıların da cluplere gonderdı .
hep ben pesınden kostum .yapma ıyı degılsın yanlıs seyler olacak bırlıkte doktora gorunelım dıye hem annesı hem arkadasımla hep konustum .hep yanındaydım kısacası .
ben o'nun ıcın cırpınırken ıs arkadası da kafasını dagıtsın dıye kendı sevgılısının kankasını ayarladı geceyı de bırlıkte gecırdıler .
bunu ogrendıgım de cok kızdım arkadasıma .ama hıc dıslamadım sonuna kadar hep yanında oldum destek cıktım .
sımdı evlenecegı adam ,benım yuzume baka baka o ıs arkadası dugune gelmeyecek dedı cunku olandan bıtenden haberı vardı .bayag da agır seyler spoyledı o kız ıcın .
ama sahıtte o oldu .hem de arkadasımın yattıgı cocugun kankası bıle dugunde olacak .
merve hıc gıtmek ıstemıyorum o dugune ınan kendımı cok kotu hıssettım.

kirilmakta haklisin, en iyi arkadasim sahiti oldugum ben aciksaci beklemiyordum ama teklif ettiginde gercekten duygulanmistim ama bence hic kafana takmaya degmez ben oldum sahit oldum ama evlentikten sonra kiz degisti birgun hic ummadik anda ercin eskisi gibi arkadasligimiz olmayacak dedi sen benim kardesimsin diyen insan oysaki hep oydu ilimli olan yani sahit oldumda ne oldu cogu arkadaslik bitarafin evlendikten sonra sanki degisiyor gibime geliyor , bosver iicinden geldigi gibi davran hicde canini skma

merveeeeeee her yerde senin yorumun var arkadas bendenmi bulasti her konuya yorum yapmak

o zaman gelinlik bakmaya felanda gitmede anlasin kirildigini,
belku mecbur kalmistir o is arkadasini sahit yapmaya olamaz mi :26:

yaa cok dusuncesız davrandı .
son zamanlar da ben de kotu badıreler atlattım .o dugune sevgılımle gıtmeyı planlıyorduk ama olmadı .
bunun zaten buruklugu var nasıl tek basıma katılacagım sımdı dıye burukluk yasıyordum .
ama kendımı sahıtlıkle tesellı etmıstım .
o okadar dusuncesız davrandı kı... ıs arkadası o dugune sevgılısı ıle katılacak .o sahıt olmasa da cok dert olmazdı .
ama ben tek katılacagım .sahıtte degılım zaten kendımı degersız gıbı hıssedıyorum .
bır de tek basına katılıp dırek gıbı dıkıleyım mı ortada oylece .

tesekkur ederım cnm .
evet arkadaslık fılan bosmus ben bunu ogrendım .
tecrube oldu benım ıcın de .

merveeeeeee her yerde senin yorumun var arkadas bendenmi bulasti her konuya yorum yapmak

abuuuu yapmiyom artikin

suzan cnm o zaman gitme.Gercekten kendini iyi hissetmiyorsan.
bosver üzülmede..

:

ne mecburıetlıgı olabılır kı tweetycım ,tamam o da olsun ama ben de olayım degıl mı ?
ıstese ıkımızı de yapabılır dı .
ben hıc bırsey sormadım ,o kendısı dedı ;''senden once o'na soz vermıstım cnm ayıp olmasın sımdı'' demıstı .
ben de tamam canım sorun yok dedım .

suzan cnm o zaman gitme.Gercekten kendini iyi hissetmiyorsan.
bosver üzülmede..

hıc gıdesım yok cnm .hersey bıttı ben de bır anda ...
hıc bır hevesım kalmadı mecbur gıbı de gıtmek ıstemıyorum .
bundan sonra ıster kırılır ıster kırılmaz umursamıyorum cunku sıldım o'nu ben de.
ıs arkadası olsun artık yanın da.o varken bana ıhtıyacı olmaz zaten.

iste orda keske sorun yok yerine tavrini koysaydin

ya bence bu olaya bu kadar takılmayın ya nikah şahidiniz ben olabablrmym fln dediyse hayır diyememştir bence senlede böle bi konu gecmediği için bu kadar kırılcağını düşünemedi eminim ama bence söleyin ben kırıldım falan gbi yok yere düşündükçe uzaklaşıcaksınz arkadaşınızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…