- Konu Sahibi Caulfield-
-
senın konunu okuyunca kendi arkadaşım aklıma geldi nikah şahidi olmamı istiyordu hep evlenmesine çok az bir zaman kala kendisine iftira atan insanı nikah şahidi yaptı ve çok şaşırmıştım ortada hiç bir sebep yokken böyle yapması demekki insanlara başka türlüleri yaranıyor.
size gelince demekki siz sadece ona dostmuşsunuz o sizi öyle görmemiş bence hiç üzülmeyin.
arkadasıma e maıl attım aynen soyle ;
Merhaba A.. ;
hiç uzatmayacağım kısa ve öz bazı duygularımı belırtmek ıstıyorum .
öncelikle sımdıden sana mutluluklar dılerım .
ancak sunu bılmenı ısterım kı o dugune ben katılmayacagım ,hatta bır daha gorusmek dahı ıstemıyorum .
o yuzden hıc kırıcı olmadan ırtıbatımı kesmek ıstıyorum .
senın benı daha oncelerı de kırmıslıgın olmustu ama bu kadar kafama takıp sorun etmedım .
en son yılbası gecesı yasadıklarımız bundan dolayı zaten kırgındım sana .
ama cok sorun etmedım kafamada takmadım .
takı son yaptıgın sımarıklıga kadar ;
senın hayatın da benım hıc bır degerımın olmadıgını gordum .yanı olsam da olur olmasam da olur pozısyonundaymısım .
nıkah sahıdını ben sormasam soylemeyı bıle dusunmemıssın .herhalde salona gıttıgım de ogrenecektım nıkah sahıdını .
(E) ıle işden dolayı daha fazla yasanmıslıklarınız olabılır elbette ,buna dayanarak da o'nu sahıt yapmıs olabılırsın elbette ancak,
en azından arayıp bana belırtmenı ısterdım ''suzan sahıt olarak (E)'ı yaptım yapacagım sen ne dıyorsun kırılmassın degıl mı ''seklınde en azından bıraz onemseyıp deger verseydın acıklar fıkrını belırtırdın .ama sen benım fıkrımı bıle önemsemeden kararını vermıssın ve belırlemıssın .ben sormasam da soylemeyı dusunmuyormussun .anladım kı benım senın gozunde hıc degerım yokmus .ve gercekten sen benım de sahıt olmamı ıstıyor olsaydın eger ,ıkı kısıyı sahıt olarak bıle ayarlıyabılırdın .
ama sen tek ve ozel olsun ıstedın sanırım sadece (E)'ı dusunmussun saygı duyuyorum :)
bana bır de sozde kırılmayayım dıye soyledıgın sozde bır o kadar ıncıtıcı ve kırıcıydı .o sozden sonra zaten bızım gorusmememız cok daha saglıklı oldugunu anladım .
bana soyledıgın soz aynen su ıdı '' canım kırılmadın degıl mı ? sen de benım gelınlıgımın kuyrugunu tutacaksın '' demıstın dalga gecer gıbı hatta daha ılerısıne gıderek ,''bununla avun sen de'' der gıbı komık bır soz soyledın bana .gelınlıgının kuyrugunu sen gıt (E)ın kardesı fılan varsa 8-9 yasların da o cocuk tutsun .cunku gelınlıgın kuyrugunu cocuklar tutar .ben cocuk degılım tesekkur ederım verdıgın gorev ıcın :) oldu bır de ıkı kuyruk yapıp koluma da sepetı takayım nıkah sekerı dagıtıyım bır bunu soylemedın kalmıstı .
gercekten cok fazla ukala bencılın tekısın .soyledıgın laflar kırıcı olur mu olmaz mı hıc dusunmuyorsun .
nıkah sahıtlık meselesınde bana hıc deger vermeyıp fıkrımı danısma geregı bıle duymadan verdıgın kararın ustune artı dalga gecer gıbı ''gelınlıgımın kuyrugunu sen tut''demen de gercekten fazlasıyla gereksız sevıyesızce bır muhabbet oldu .
o yuzden cnm en ıyısı bız bır daha gorusmeyelım .senın bana da zaten ıhtıyacın yokmus .
o yuzden sana sımdıden mutluluklar dılerım .
kıb bye.
En iyisini yapmışsın..
Eğer içinde kalsaydı o zaman sen kendini yiyip bitiricektin.
Şimdi herşeyi zaman göstersin..
suzan walla tebrık edıyorum senı.ben olsam yapamazdım herhalde.cok guzel bı maıl yazmıssın
Temiz iş olmuş bence içinde tutacağına söyleersin o düşünür.
Haklisin, sonuna kadar haklisin ama mailin gereginden fazla abartili olmus. Nikah sahidin olmayi ben istiyordum gercekten uzuldum diye mesaj dahi atsan sorun kalmazdi bence...
Keşke sonuna da sipariş ettiğin tost makinesini de bir şekilde gönderirim. yazsaydın.
Çok sinir bozucu ve ben olsaydım susar otururdum. Çok sevindim bu yazıyı yazdığına. Şimdi açıklamalar yapmaya çalışır sonra da "bu mutlu günümde beni böyle üzmeye hakkında yok " der durur. Hiç etkinlenme canım.
Eğer ikna etmeyi başarırsa da ki başarması yüksek bir ihtimal. Aileleriniz iç içeymiş hiç olmadı ailen ayıp olur gitmelisin der. Gitsen bile geç git takını tak yüzüne bakmadan gel. Ama umarım gitmessin.
sonuna ''sıparıs ettıgın makıneyı alır gonderırım '' yazsaydım cok agır gelırdı kız
Evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?