Nikah sekeri isteyen??

proserpina

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
35
8
41
selamlar
Kendi nikahimdan kalan yaklasik 150 adet ,fazlasi da olabilir, nikah sekeri var.
Kalpli kutu seklinde, zamaninda cok begenilmisti.. Tertemiz kolisinde duruyor..
Sadece kurdele uzerinde isimlerimiz yaziyor ama isin o kismi cok kolay ismimizin yazili oldugu yeri kesip kagida kendi isimlerinizi yazip yapistirabilirsiniz. Yada kurdele tamamen degisir..

Talip olan varsa parmak kaldirsin... Gelinimize Dugun hediyemdir....

U Coookkk tesekkur ederim. Allah razi olsun. Size ozelden mesaj atamiyorum. Sanirm kapali. Deniz Sabirli adina Manavgat Kumköy Ptt ye gonderirseniz subeden alirim gidip . Geerckten cok sagolun

Gonderebildiniz mi acaba nikah sekerlerini. Cok heyecanliyim. Iki gundur gidip soruyorum kargo yok diyor :KK43:

Gonderebildiniz mi acaba nikah sekerlerini. Cok heyecanliyim. Iki gundur gidip soruyorum kargo yok diyor :KK43:

Merhaba, bu hafta cok yogun gecti gonderemedim. Koli buyuk ve agir bu yuzden kolay organize edemedim. Pazartesi olmadi En gec sali gonderecegim. Kusura bakmayin lutfen ama sozum soz onumuzdeki hafta elinizde olur. Kargoya verince mesaj atacagim..

Koliniz hazir resmini de ekliyorum:) yarin sabah gonderiyorum. Persembe alirsiniz yaklasik 300 tane var. 2-3 kisi 2 saatte kurdeleleri cikarip sizin isimlerinizi yapistirabilirsiniz. Umarim gec kalmamisimdir...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 134
Tamam cok tesekkur ederim. Korkuyordum yetismemesinden. Insallah cumartesiye yetisir. Telefon numarasi isterlerlerse siradan bi numara yazabilirsiniz. Ben gidip teslim alacagim zaten.

Ne güzel bir şey yapmışsınız öyle. Sizi takdir ettim ve Deniz' i çok şanslı buldum :) Mutluluklar Deniz. Ben de nikah şekeri arayışındayım, örnek bir fotoğraf atabilir misin acaba? Ne yaptıracağıma karar veremiyorum..

Deniz, simdi ptt kargo surelerine baktim ortalama 2 gun diyor, riske atmak istemedim. Sizin oraya giden bildiginiz bir otobus varsa otobuse vereyim? Sabah alirsiniz boylece?

Bugun verirseniz yetisir insallah. Ben manavgat ptt den alirim. Cok tesekkur ederim. Cok sagolun. Otobus bilmiyorum maakesef :KK43:

Ne güzel bir şey yapmışsınız öyle. Sizi takdir ettim ve Deniz' i çok şanslı buldum :) Mutluluklar Deniz. Ben de nikah şekeri arayışındayım, örnek bir fotoğraf atabilir misin acaba? Ne yaptıracağıma karar veremiyorum..
Evet cok sansliyim. Allah`a cok dua etmistm. Rabbim o kadar buyuk ki. Bana melekler fonderdi boyle...vana

Maalesef denize gonderemedim arkadaslar kargo ile sorun yasadik.. İstanbul icinde almak isteyen varsa verebilirim...

X