• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah sorunsalı; düğün anında mı once mi?

Bacilarimmmm canlarim.. az bi yardim edin. Ha bu nikah isi dugub esnasinda mi daha guzel öncesinde bi törenle mi? Düğün aninda oursa zamanlama ile ilgili sorun cikarmi, zaman kaybi olurmu? Ama yinwde hos mu olur? Ayri olmasi gereksizmi?

düğün esnasında çok güzel oluyor.. mesela biz bazı resmi işlerden dolayı düğünümüzden 4 ay önce kıymak zorunda kalmıştık nikahımızı ama hep içimde kalmıştır salonda kıyılamaması :26:

benim de nikahım düğünde oldu, eşimin tarafından daha önce hiç kimse böyle yapmamış ..
biz yapınca millet çok şaşırdı, ay ne konuştularr, ne konuştular, duyan da dünyada bir ilk sanar yani :1::1: çok beğendiler..
herhangi bir sorun olmadı..
bu arada söylemeden geçemeyeceğim, avatarın benim de filmde en çok sevdiğim sahne.. çoook beğendim avatarını :71:

ben özel bir sebepten dolayı düğünden önce kıydırmıştım ama düğünle birlikte olanlar çok hoşuma gidiyor daha güzel bence

Canlarim teşekkür ederim yorumlariniz icin. Soyleki ayri yaparsak ilk tanistigimz yerde aile arasi ufak bi tören yapicaz. Bole denize nazir bi okul bahcesi:-D aslinda orda istiyorum istemiyorum deil. Ama iste dugun aninda da hos olabilir die düşünüyorum. Birde ben oynamayi cok seviyorum düğüne cikcan nikahdi takiysi malum yaz düğünü kaldi geriye bi saat:-( tadini cikaramazmiyim acaba

Sizin durumunuzda, önceden kıyılsa daha güzel olur sankii. Fotoğraflarda fonda düğün salonunun olması başka tanıştığınız yerin olması başka. Çok güzel olur bence :52:

Bende düğünümde kıydırdım nikahı zaten ayrı şehirlerdeydik kına gecem oldu birkaç gün sonra eşimin memletine geldik nikah olsun sonra düğün olsun iki iş çıkmasın dedik zaten ben de düğünde olsun istiyordum güzel oluyor öyle ama ayrı şekilde nikah kıyafeti alayım olsun ayrı bir seremoni diyorsan o ayrı ama gerek yok hem boşa masraf gelinlik giysen kirlenecek o gün giy çıkar ayrı dert ayrı nikah elbisesi lazım boşa masraf bir de o zamanda saç baş yaptırmak lazım vs.. Hazır gelinliğini giymiş olacaksın, saçın zaten düğün için yapılmış olacak hem hoş olur hem boşa yorulmamış olursun.

Bacilarimmmm canlarim.. az bi yardim edin. Ha bu nikah isi dugub esnasinda mi daha guzel öncesinde bi törenle mi? Düğün aninda oursa zamanlama ile ilgili sorun cikarmi, zaman kaybi olurmu? Ama yinwde hos mu olur? Ayri olmasi gereksizmi?

benimde ilk dans dan hemen sonra kıyıldı sonra senlik :4::4::4::4:

sizin durumunuzda, önceden kıyılsa daha güzel olur sankii. Fotoğraflarda fonda düğün salonunun olması başka tanıştığınız yerin olması başka. Çok güzel olur bence.

Valla bende ole olunca cok sevinirim anca dugunumde salonda olmayacak. Oda denize sifir bi salon var ordda olacak. Salon acik yani düğünde olsada arkada kocaman bir deniz ve Körfez manzarasi olcak :-D

fikir veren tum arkadaşlara teşekkür ederim sanirim cok kararsizim, talan oldum talan oldumm:-D bi kagit kalem alip kendimce arti ve eksilerini yaz bakim ikisinin:-D

Valla bende ole olunca cok sevinirim anca dugunumde salonda olmayacak. Oda denize sifir bi salon var ordda olacak. Salon acik yani düğünde olsada arkada kocaman bir deniz ve Körfez manzarasi olcak :-D

fikir veren tum arkadaşlara teşekkür ederim sanirim cok kararsizim, talan oldum talan oldumm:-D bi kagit kalem alip kendimce arti ve eksilerini yaz bakim ikisinin:-D

Ben manevi değerinden bahsetmek istemiştim aslında :26:

bizimki düğünle birlikte oldu nikah için ayrı bi telaş ve hazırlık yapmak istemedik zaman konusunda sorun olmaz herşey planlı programlızaten nikah memuruda tam vaktinde geliyo

Bacilarimmmm canlarim.. az bi yardim edin. Ha bu nikah isi dugub esnasinda mi daha guzel öncesinde bi törenle mi? Düğün aninda oursa zamanlama ile ilgili sorun cikarmi, zaman kaybi olurmu? Ama yinwde hos mu olur? Ayri olmasi gereksizmi?[/QUOTE

Dügünde olmustu bizim .nikah olur ardindan devam eder dugun vakit sorun olmamisti. bence daha heyecanli oluyor.evet ine bir suru kisi sahit oluyor ..simdiden tebrikler

meraba ben düğün esnasında yapılan nikahları daha güzel ve anlamlı buluyorum
gelin ve damat geliyor ilk dansı yapıyor sonra hemen nikah töreni oluyor sonra da müzik

niye zaman kaybı olsun 20 dakika anca sürüyor bir nikah töreni :16:

--bu arada senin sticker ında we have been married for 9 years.. yazıyor çizelgende ise düğünümüze şu kadar ay var yazıyor :9: ''we have been married'' yazması orada yanlış düzelt istersen :34:--

meraba ben düğün esnasında yapılan nikahları daha güzel ve anlamlı buluyorum
gelin ve damat geliyor ilk dansı yapıyor sonra hemen nikah töreni oluyor sonra da müzik

niye zaman kaybı olsun 20 dakika anca sürüyor bir nikah töreni :16:

--bu arada senin sticker ında we have been married for 9 years.. yazıyor çizelgende ise düğünümüze şu kadar ay var yazıyor :9: ''we have been married'' yazması orada yanlış düzelt istersen :34:--

Together lisi varmiydi bilmiyorum ki:-D heemn bakim bii :-D

Tabiki düğün anında olmalı nikah. Memur geliyor zaten sorun olmuyor. Beş dakikalık iş vakit kaybı da yok. Zaten elbise filan giyip nikahı önceden yapanları da hiç anlamam. Özel bir durum için(tayin vs..) nikah gerekmiyorsa önceden yapmak anlamsız . Düğün günü yapılanın büyüsü de başka.

Canlarim teşekkür ederim yorumlariniz icin. Soyleki ayri yaparsak ilk tanistigimz yerde aile arasi ufak bi tören yapicaz. Bole denize nazir bi okul bahcesi:-D aslinda orda istiyorum istemiyorum deil. Ama iste dugun aninda da hos olabilir die düşünüyorum. Birde ben oynamayi cok seviyorum düğüne cikcan nikahdi takiysi malum yaz düğünü kaldi geriye bi saat:-( tadini cikaramazmiyim acaba

Canım bizde büyükler hep nikahın cümbür cemaat değil de aile içinde olması gerektiğini böylece kötü niyetli kötü bakışlı insanların nazarından uzak oluncağını söylelermiş eskiden, şimdi tabi buna riayet eden çok kimse kalmadı ama şahsi fikrim düğün öncesi küçük bi törenle en sevdiklerinizle başbaşa hem de bahsettiğiniz gibi bir mekanda hoş bir nikah harika olur çünkü düğünde gerçekten takı töreni gibi nikah da oyalayıcı zaman alıcı bir durum. Yapılan konuşmalar da cabası. Hem ne kadar çok tören o kadar çok anı:))) benim 2 düğünüm 1 de nikah törenim oldu acaba nişan da mı yapsaydım diyorum:)))

Back
X