• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah sorunsalı; düğün anında mı once mi?

Tabiki düğün anında olmalı nikah. Memur geliyor zaten sorun olmuyor. Beş dakikalık iş vakit kaybı da yok. Zaten elbise filan giyip nikahı önceden yapanları da hiç anlamam. Özel bir durum için(tayin vs..) nikah gerekmiyorsa önceden yapmak anlamsız . Düğün günü yapılanın büyüsü de başka.

Canım bizde büyükler hep nikahın cümbür cemaat değil de aile içinde olması gerektiğini böylece kötü niyetli kötü bakışlı insanların nazarından uzak oluncağını söylelermiş eskiden, şimdi tabi buna riayet eden çok kimse kalmadı ama şahsi fikrim düğün öncesi küçük bi törenle en sevdiklerinizle başbaşa hem de bahsettiğiniz gibi bir mekanda hoş bir nikah harika olur çünkü düğünde gerçekten takı töreni gibi nikah da oyalayıcı zaman alıcı bir durum. Yapılan konuşmalar da cabası. Hem ne kadar çok tören o kadar çok anı:))) benim 2 düğünüm 1 de nikah törenim oldu acaba nişan da mı yapsaydım diyorum:)))
Konu sahibi evli şuan.:KK54:Sorunun cevabını bulmuştur çoktan.:KK54:

Bacilarimmmm canlarim.. az bi yardim edin. Ha bu nikah isi dugub esnasinda mi daha guzel öncesinde bi törenle mi? Düğün aninda oursa zamanlama ile ilgili sorun cikarmi, zaman kaybi olurmu? Ama yinwde hos mu olur? Ayri olmasi gereksizmi?

dugunun icinde olunca guzel oluyo.. ama ayri mini bi torende guzel olablir

Hepinize cok teşekkür ederim. Düğün aninda yapmaya karar verdik burdaki tavsiyelerle. Düğün mekani deniz kenarindaydi bir tekneyle geldik nikahi kıydik taki töreni oldu sonra oynadik da oynadik. Simdi 3 bucuk ay oldu bile:-D:-D

Ohooo, olan olmuş ben daha yeni cevap yazıyorum diye silip düzenleyim bari mesajımı dedim =)

hayırlı olsun arkadaşım evliliğin, Allah mesut etsin.

Hepinize cok teşekkür ederim. Düğün aninda yapmaya karar verdik burdaki tavsiyelerle. Düğün mekani deniz kenarindaydi bir tekneyle geldik nikahi kıydik taki töreni oldu sonra oynadik da oynadik. Simdi 3 bucuk ay oldu bile:-D:-D
Vays çok havalı olmuş. Esas kızla esas oğlan denizden gelirler...

Mutluluklar :) Bir yastıkta kocayın :nazar: :KK48:

Düğün anında daha hoş olur herkes görmüş olur , bende nasipse öyle düşüyorum.

aaaaaaaa nikah kıyılmış bile :) ben daha yeni cevap yazıyorum :KK48: ALLAH mutluluğunu daim etsin inşaALLAH...(Amin...)

aaaaaaaa nikah kıyılmış bile :) ben daha yeni cevap yazıyorum :KK48: ALLAH mutluluğunu daim etsin inşaALLAH...(Amin...)
Teşekkür ederim. Hepimiz com mutlu olallim:-D en güzelleri sizin olsun artik. Ben ömrümün en mutlu günlerini yasiorum 3 bucuk aydir:-D

Back
X