• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah sorunsalı lütfennn yardımmmm :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:halay::halay::halay::halay:
Eğer muhteşem bir organizasyon ile kına gecesi gibi bir hayaliniz yoksa bence kınayı bir gün önce evde kendi aranızda yapabilirsiniz daha sonrasında düğün yapılabilir istanbulda, ama kınayı önemsiyorsanız kına için ayrı bir yer tutup diğer gün de istanbulda düğün yapabilirsiniz. Bursada düğün olmayacak sanırım sadece nikah
Aslında dediğiniz mantıklı kına evde olabilir düğün istanbulda bursada düğün yapmaya karar verdik 2 düğün inş daha fazla karışmaz

istanbul bursa arasi uzak bi mesafe degil.damat tarafi istanbuldaki dugune katilsin.orda nikahida yapin bitsin gitsin.bana sacma geldi biraz.dugun sonra kina sonra nikah.ertesi gunde nisan ve istemeyi yapin:KK66: saka bi yana nisanlinizin maddi imkani el veriyorsa damat tarafindan isteyenler istanbula gelir
Nişanlımın cevresi cok bursadada düğün yapmaya karar verdik 2 düğün yanı kınayı evde yapabilirim bu arada

Benim nikahım ve düğünüm istanbulda, sizinki gibi olan kınam ve ikinci düğünüm ise nikahtan bir gün sonra kendi memleketimde oldu. Size nasıl uygun geliyorsa öyle yapın.

Benim nikahım ve düğünüm istanbulda, sizinki gibi olan kınam ve ikinci düğünüm ise nikahtan bir gün sonra kendi memleketimde oldu. Size nasıl uygun geliyorsa öyle yapın.
Ctsi düğün ve kına pazar günü düğün ve nikah salona gelicek memur

Napalım başka kullanıcılarla yetiniriz 1 yorumdan eksilmeyiz heralde :KK66:
ciddi olmak gerekirse :) unuttum ben senin Konunu :)
Önce kınayı sizin orda halletsen sonra nikah ve düğün evlenip yaşayacağın yerde yada neresi uygunsa artık ,orda olsa olmaz m ? Neden bu kadar dolambaçlı işler ?
Şimdiki aklım olsa kına falan yapmazdım .gerçi o zaman da istemiyordum ama milletin oynayası vardı herhalde :) bir nikah ,arkasından yemek ,bitti gitti ..o düğün yorgunluğu çok saçma ..milleti eğlendirmek için hem para harcayıp hem de yoruluyoruz :)

ciddi olmak gerekirse :) unuttum ben senin Konunu :)
Önce kınayı sizin orda halletsen sonra nikah ve düğün evlenip yaşayacağın yerde yada neresi uygunsa artık ,orda olsa olmaz m ? Neden bu kadar dolambaçlı işler ?
Şimdiki aklım olsa kına falan yapmazdım .gerçi o zaman da istemiyordum ama milletin oynayası vardı herhalde :) bir nikah ,arkasından yemek ,bitti gitti ..o düğün yorgunluğu çok saçma ..milleti eğlendirmek için hem para harcayıp hem de yoruluyoruz :)

Yaşayacağım yer İstanbul şimdilik fakat benim çevrem istanbulda o yüzden akrabalar icin burda düğün yapacağız düğün bitimi kına yakıp öyle sonlandıracağız ertesi günde tekrar düğün bursada böyle karar verdik en son iki tarafta mutlu olsun diye bana kalsa hiçbşy yapmam sadece nikah oldu bitti katlanacak artık napalım her türlü gidiyor para nikahta olsa nikah şekeri cart curt ardından yemek verirsen düğün yapayım dedik o yüzden iki tane

Yaşayacağım yer İstanbul şimdilik fakat benim çevrem istanbulda o yüzden akrabalar icin burda düğün yapacağız düğün bitimi kına yakıp öyle sonlandıracağız ertesi günde tekrar düğün bursada böyle karar verdik en son iki tarafta mutlu olsun diye bana kalsa hiçbşy yapmam sadece nikah oldu bitti katlanacak artık napalım her türlü gidiyor para nikahta olsa nikah şekeri cart curt ardından yemek verirsen düğün yapayım dedik o yüzden iki tane
Maddi külfeti bir yana ( hiç umrumda da değildi :) o yorgunluk insani öldürüyor. Bir de iki düğün yapacakmissiniz. Kolaylıklar diliyorum ..

ben düğünden önce nikahı değil de,düğünden önce kınayı garipsedim.
gerçi burası bursa burda kınada bile gelinlik giyer,biz bursalılar garipsemeyiz halden anlarız deyip içini rahatlatayım bari :)

ben düğünden önce nikahı değil de,düğünden önce kınayı garipsedim.
gerçi burası bursa burda kınada bile gelinlik giyer,biz bursalılar garipsemeyiz halden anlarız deyip içini rahatlatayım bari :)
Düğün kına bir ertesi gün nikah sıralama böyle hahahahha usule uygunmu bilemiycem ama biz böyle yapıcaz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X