Nikah Nikah Töreni Düşünenler

cnm sevındım senın dugunun olucagına cunku bende nıkah ıstıordum ılk bastan sonradan dedım ıcımde kalır bılıorum cunku kaydirigubbakcemile3
askımın aılesıde dugun ıstıodu zaten aslında kızlar sıze sunu sölıyım para gıtcek dıe yapmamayı dusunuosunuz ya hanı bı an ben öle dusunmustum yanı ama düğün sonucta bı kez oluo borcumuz olucak ama calısıp öderız Allah ın ıznıyle..
nıkahta guzel oluo gurultusuz sessız sakın ama 5 dk bıtıo herkes dagılıo ben bunu ıstemedım he nıkatan sonra kokteyl tarzı olur dersınız ama ben öle ıstemedım o yzuden düğün olsun ıstedık..

kizlar bir sorum olucak...

nikahtan sonra yapilan eglenceye (yemege) herkesi cagirmayi istemiyorum...
yani sizinde dediginiz gibi en yakinlarimizi cagirmak istiyorum....
ama bu seferde cagirmadiklarim duyunca nasil tepki verirler acaba diye düsünüyorum....
ben sahsen en yakinlarimla birlikte olmak istiyorum o mutlu günümde...
ama bencillik yapipta kimseyi kirmak istemiyorum...
siz bu konuda sorun yasadiniz mi?
istemediginiz kisileri cagirmak zorunda kaldiniz mi?
ya da ne bileyim sonradan neden beni cagirmadiniz diyenler oldu mu?

benim nişanım harika olmuştu çok eğlenmiştik düğün salonundaydı.nişanlımda bende nikah istıyoruz ordan da akşam yemeğe gitcez sonra da ver elini balayıopuyorumnanaktan kına gecemde bizim burda küçük ama sevimli şık bi yer var orda olacak.kına yakılırken bindallı giycem inş. tabi bide yavruağzı renginde abiye diktircem.zemuszemus

Benimde nişanım salonda çalgılı çengili çok eğlenceli oldu opuyorumnanaktan ama bende düğünden yana değilim zaten salonda nişandan sonra nikah ve ertesi arkadaşlarla eğlenceli bir yerde yemek bana en uygunu sanırımzemuszemus zaten kınada salonda olucak ne gereği var kaydirigubbakcemile3

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah mutlu olursun tatlım ama içinden ne geliyorsa onu yap yarın öbür gün keşke bunu yapsaydım diye içinde uhde kalmasınzemuszemus bu zamanlarda akıl veren çok oluyor ben hiçbirine aldırış etmedimkaydirigubbakcemile3 içimden ne geldiyse onu yaptım ve yapmaya devam ediyorum :kedi:

ikisinin ortası bişi olsun o zaman.))sizde kokteyl verin..bazı nikah dairelerinde belkide hepsinde tam bilmiyorum,kokteyl salonu var..nikahtan sonra orada kokteyl veriyorsunuz.2 saat kadar.hem içiçekler içiliyor,kanepeler yeniliyor,hemde klasik müzük oluyor.davetliler takılarını takıyor..gürültü yok..insanlarda 5 dk lık bişi izleyip gitmiyor.benim gönlüm böyle bişi yapmakta ama maalesef olmadı.sadece nikah oldu.(((
mesela kadıköy evlendirme dairesinde böyle bişi var..nikahının kıyıldığı yerde kokteyl oluyor...diğer yerlerş bilmiyorum..
açıkcası ben nikahtan sonra 20-30 kişinin bir yerlere yemeğe gitmesine ,eğlenmesine karşıyım..yani demek istediğim,eğlenilecekse o nikaha çağırılan herkese eğlence yapılsın..düğün hem pahalı hemde gürültülü olur ama kokteyl bence en iyisi..hem sizin gönlünüz olur,hem de misafirlerin..hemde herkes eğlenir

bizim hem düğün hem nikah olacak mersinde nikah istanbulda düğün 26 eylüldee :)

Ben de çok kararsızım bu konularda. kendim oynamayı hiç
sevmiyorum ve başkalarının düğünlerinde de pek oynamam.
Hani espri olsun diye oynamayan kızlara biz de senin düğününde
oynamayacağız denir ya, benim akrabalarım yapar yapar valla :kedi:

Aşkım nikah istiyor, kına gecesini düğün gibi yaparız diyor ama ben
ona bile katlanabileceğimi sanmıyorum. Bir taraftan da nikah 5 dk.da oldu bittiye
geliyor, düğün gibi coşkulu olmuyor, çok zor iş valla kaydirigubbakcemile2
Ama şu nikah+ kokteyl ya da yemek fikri çok mantıklı. Sadece en yakın akrabalarla
yemek organize edilebilir pekela, konu komşuya ne gerek var.

Benim de hiç işim kalmamış, daha ne zaman evleneceğim belli değil
oturmuş bunları düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

Kızlar nikah sırasında fotoğraf,video hatta müzik bunları kullanma şansımız oluyor mu?Müzik dediğim girişte bir de nikahın bitiminde ,video ise akrabaların çekeceği nikah sırasında bunlar yasak mı?yoksa yapan var mı?

arkadaşlar mrb
yaa bende düğünnn istiyorum ama şu açıdanda düşünmek gerek mekanlarla yapılan anlasmada 3 saatlik bi zaman veriyolar bunun bi saati geldik başladık nıkah hazırlıı nıkah kıyımıı derken geçiyo son bi saatide takı töreni desekk pasta kesimi de var nerden baksan bı 20 dk da ona cık ilk dans bıızm en az bı ondk dans ettık dersen geriye çok az bi zaman kalıyoo yane kosusturmayla gecıcek işte benii bu korkutuyo en güzel günümün böyle geçmesini istemiyorum bide en sinir oldum sey abısı oynasın anesı oynasın gelın hanımın arkadaşları oynasın kim istıyosa oynarr :) yane ya iyi bir organizasyonlaa kaliteli bi düğünn yada farklı bii şeyyy olucakk yoksa verılen paraya gercekten yazık benımde düğünümm ekımde olucak şimdi farklı bişeyler arıyorummm acaba ne ne ne:)

kızlar benım nısanımda bı yer tuttuk ben en yakınlarım olsun ıstedık 80 kısı falandık yemek yendı dj tuttuk hem modern hem eglencelı oldu.dugun ıstemıyorum ben dugun salonunda falan yemeklı bı dugunde cok gereksız onuda ıstemıyorum nıkah yapmaya karar verdık nıkahtan sonrada aklımızda bı yer orayı kapatıcaz sadece gencler olucak fasıllı eglence hem rahat hemde ıstedıgımız gbı eglenıp sarkı bıle soyleyebılırız.sızce nasıl fıkırr

bence de nikah olduktan sonra evde aile arasında bir eglence düzenleyebilirsiniz.mesala ben kına gecemde yer tutucam.düğünümde nikah olucak ve sonrasında evde yemek verilecek bayanlar arasında tüm akrabalar dahil olmak üzere arkadaşlar ve yakın tanıdıklar gelicek zaten ses düzeni yapılıp evin salonunda da bayanlar arası eglence olucak daha rahat bence.sende öle yap derim açıkçası rahat hareket etmek için birebir ben öle yapıcam.benimde düğünüm haziran 20 şimdiden bütün evlenicek olan arkadaşlara hayırlı olsun.hı bişey daha söyliyim zaten kına gecesinde yeteri kadar oynıycaksın önemli olan gelinliğin tadına varmaksa boşuna fazla masraftan kaçınıp onu balayında kullanıp rahat rahat evde gönlünce kaç saat istersen oyna gelinlik giymenin tadını doyasıya çıkar derim ben

vallahi kızlar bizde nikah istiyoruz düğün falan istemiyoruz. ama kına gecesi salon gibi bir yerde olacak galiba.:teytey:. hayırlısı olsun bakalım, nerede ,nasıl yapacağız hayırlısı

benim de nikah olucak ama mecburiyetten.ınanın şimdiden canım çok sıkkın.anne- baba ayrı ve araları hayli bozuk olunca hiç bir şey istediğiniz gibi olmuyor.Amaaan bazen hiç birşey olmasın istiyorum ama o da olmuyor işte.evlendikten sonra içimde kalacak çok şey olacak biliyorum ama çaresini bulamıyorum.

nikah diyorm başkada bişi demiyorum nikaaaaahhhhh :enbuyukkk:

Nikahtan sonra mesela 70-100 arasi kisi icin bi yer kiralasak acaba dügünden dahami az masraf olur dersiniz ? yani yine kokteyl tarzinda tam genc müzikleri falan? Bende dügünde oyun havasi halay falan istemiyorum..böyle birsey yapan varmi ve nekadar mal oldu ?

bizde böyle birşey yapacağız.nikahım 28 kasımda ordanda bir mekana gidecez.önceden rezervasyon yaptırırız ama .
yemekli mi düşünüyorsun yemeksiz mi? ona göre fiyatlar çok değişiyor

bizde böyle birşey yapacağız.nikahım 28 kasımda ordanda bir mekana gidecez.önceden rezervasyon yaptırırız ama .

SELAM CANIM BEN DE 6 KASIMDA EVLENİYORUM İZMİRDE NİKAH SONRASI İÇİN ŞÖYLE KÜÇÜK BİR YER ARIYORUM SEN NEREYE YAPTIRIYORSUN REZERVASYONUNU BİZ ÇOK KARASIZIZ DA :sm_confused:

yemekli isterim ben daha hos olur..yine ailelerde olur ama cok uzaktan komsular flan gelmesede olur diye düsnüyorum..ama askimla konustum onlarin ailesi istemez belki böyle birsey, tam olarak bilemiyorum yani..suanda tam kesin birsey yok nasil yapicagimiz..hemde suan cok erken bunlari konusmak icin diyor :S suanda kendisi asker oldugu icin böyle syler konusmak istemiyor (

ama gelinlik giyiceksin deilmi ? aslinda benim istedigim söyle kokteyl tarzi olucak istedigimiz müzikler olucak ama nikahim dügn yerinde olucak..

SELAM CANIM BEN DE 6 KASIMDA EVLENİYORUM İZMİRDE NİKAH SONRASI İÇİN ŞÖYLE KÜÇÜK BİR YER ARIYORUM SEN NEREYE YAPTIRIYORSUN REZERVASYONUNU BİZ ÇOK KARASIZIZ DA :sm_confused:

biz park bornova da keyfi sefa var nikahdan sonra akşam oraya gidip eğlenmeyi düşünüyoruz.nikah sonrası gidilen yerlerden biride inciraltı.ama ben o kadar uzağa gitmeye gerek yok diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…