kızlar tekrar yazma gereği duydum konuyu ben açtım ve o sıralar kesin nikah istiyorum diyordum.Nişanı cafede yaptık ve düğün istedik ikimizde.Çok güzel oldu ve düğün olucak kısmetse mayısta düğünüm var Sizlere diyeceğim içinizden ne geliyorsa onu yapın bence.Nikahsa nikah düğünse düğün.Nikah istediğim zamanlarda etraftan işte düğünsüz kız gitmez falan gibi laflar da duymuştum ama yılmamıştım.Şu anda biz istediğimiz için düğün yapıyoruz nişanlım da çok istedi ortak verdik kararı aileler şaşırdı ilk duyduklarında.Nikahımı da üğün salonunda kıydıracağım ki o da içimde kalmasın
Nikahtan sonra mesela 70-100 arasi kisi icin bi yer kiralasak acaba dügünden dahami az masraf olur dersiniz ? yani yine kokteyl tarzinda tam genc müzikleri falan? Bende dügünde oyun havasi halay falan istemiyorum..böyle birsey yapan varmi ve nekadar mal oldu ?
bizde böyle birşey yapacağız.nikahım 28 kasımda ordanda bir mekana gidecez.önceden rezervasyon yaptırırız ama .
yemekli mi düşünüyorsun yemeksiz mi? ona göre fiyatlar çok değişiyor
bizde böyle birşey yapacağız.nikahım 28 kasımda ordanda bir mekana gidecez.önceden rezervasyon yaptırırız ama .
yemekli mi düşünüyorsun yemeksiz mi? ona göre fiyatlar çok değişiyor
SELAM CANIM BEN DE 6 KASIMDA EVLENİYORUM İZMİRDE NİKAH SONRASI İÇİN ŞÖYLE KÜÇÜK BİR YER ARIYORUM SEN NEREYE YAPTIRIYORSUN REZERVASYONUNU BİZ ÇOK KARASIZIZ DA :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?