- 28 Eylül 2019
- 31
- 22
- 3
- 32
- Konu Sahibi Gunesligunlergelsin
-
Uzulcek bisey yok hayatina alacagin adam bunu dinleyip anlayisla karsilamazsa o uzulsun sen degil ayip olan sey bosanmak degil canim benim hic bir evliligin garantisi yok kendini bos yere uzmeArkadaşlar bazı sebeplerden ötürü düğüne daha varken nikah yapmıştık ama ayni evde falan yasamadik. Nikah olduktan sonra gerçek yüzünü gördüm ve ayrıldık. Bosanma davasi falan oldu sonuçta resmiyette boşanmış gözüküyorum
Şimdi benim bu durumum gibi olan var mı kendisi veya çevresinde olan ? Simdi mutlu musunuz evleneceginiz kişi bunu sorun yapmismiydi?? Bu durumuma çok uzuluyorum
Artık erkekler eskisi gibi zır cahil yobaz değil. Sizi seven size inanacaktır. Kafanıza taktığınıza değmediğini göreceksiniz ilerde.Arkadaşlar bazı sebeplerden ötürü düğüne daha varken nikah yapmıştık ama ayni evde falan yasamadik. Nikah olduktan sonra gerçek yüzünü gördüm ve ayrıldık. Bosanma davasi falan oldu sonuçta resmiyette boşanmış gözüküyorum
Şimdi benim bu durumum gibi olan var mı kendisi veya çevresinde olan ? Simdi mutlu musunuz evleneceginiz kişi bunu sorun yapmismiydi?? Bu durumuma çok uzuluyorum
Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorumBosandim kimligimde medeni durumla ilgili hiç bişey yazmıyor.
Iste yeniden evlenebilir miyim bende buna uzuluyorum karşı taraf bu yüzden istemeyebilir beni o zman daha çok uzulucemSenin durumunda çok kişi olmuştur yapacak bir şey yok hayatına devam edeceksin siciline kötü bir şey mi işledi sanki. Yeniden evlenirsin üzülme bosuna
Siz bunu sorun yaptığınız sürece karşınıza çıkan herkes sadece eş adayınız değil herkes sorun yapar öncelikle siz aşın bunuArkadaşlar bazı sebeplerden ötürü düğüne daha varken nikah yapmıştık ama ayni evde falan yasamadik. Nikah olduktan sonra gerçek yüzünü gördüm ve ayrıldık. Bosanma davasi falan oldu sonuçta resmiyette boşanmış gözüküyorum
Karsi cins bunu sorun yaparsa eger sende onu sorun yap oyle bi adamla hayat gecmez zaten sen anlaticaksin durumu ve anlamicaksa zaten kosarak uzaklas uzme kendini ya bosandigin adamin gercek yuzunu colugun cocugun oldugunda gorseydin kotu yerden degil iyi yerden bakmaya calis biliyorum zor ama zamanla anlicaksin benceNüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
O sorun yapacak karşı cinsle olmaz zaten... korkacak bir şey yok tatlım.. sorun yapıyorsa zaten hayatında ne işi var.Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
Bunu sorun edecek kişiyle zaten evlenme.Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
Sorun yapacak kisi hayatına girmesin mümkünse artık kimliklerdede dul yada bosanmıs yazmıyor bekar yazıyor diye biliyorum...Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
Yeni kimliklerde medeni durum hic yazmiyoSorun yapacak kisi hayatına girmesin mümkünse artık kimliklerdede dul yada bosanmıs yazmıyor bekar yazıyor diye biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?