Nikah yapmistik sonra ayrildik simdi bosanmis gozukuyorum ben napicam

Çıkarmadığımi nerden çıkardınız tabiki çocuk vs olsa boşansam daha kötü olurdu bunun için şükrediyorum zaten.
Nikahınız olduğu halde olmıcağını anlatıp boşanmışsınız tebrik ederim. ben sizden bu sürecten sonra daha dik duruşlu minnet etmeyen ve sizi bu durumunuzla istemeyecek Bi erkeği hayatınıza sokmayı düşünmeyecek Bi tavır beklerdim o yüzden ders çıkartmamışsınız dedim

Bunu sıkıntı edecek, size inanmayacak biriyle evlenmeyin zaten. Hayatı zehir eder bu tip zihniyetler.

Arkadaşımın biri bunu yaşadı sonra tekrar evlendi eşi anlayışla karşıladı ama aileye söylenmedi hiç bir sorunda olmadı mutlu mesut yaşıyorlar

Sorun yapan yapabilir bunu. Başınıza bir şey gelmiş, herhangi bir şey yaşanmamış sizin çekineceğiniz bir şey yok. En baştan konuşacaksınız adayla. Anlayış gösterirse, bunu temcit pilavı gibi önünüze sürmeyecekse ne ala. Ama anlayış göstermeyecekse en başından o da söyler zaten.

E devlette görüyorum ben sonuçta
Bundan once yaptigim yorumlara tenezzul edip cevap vermiyosun ki kotu bisey yazmadim medeni durum konusulunca kimlikte yok diyorum tak cevap veriyosun sen bu kafayla cok kaybedersin sen kendin asamamissin ki karsindaki seni nasil kabul etsin bu sekilde? Gelmis e devlette goruyorum sonucta diyosun goruyosun tabi cunku evlendin bosandin normal olan sey yaziyo dunyanin sonu gibi davranip kendini uzmekten baska bisey yapmazsin ama yine de sen bilirsin

Yorumunuz için teşekkür ederim sizi kızdırmak istememişti m. Ben bu duruma biraz taktiğim icin e devlette görüyorum demistim :) ypksa diğer yazdığınız güzel yoruma kayıtsız kaldığımdan değil:)

Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
boşanmak ayıp değil.benim boşanmış oluşumu yargılayacak adam da hayatıma giremez girmesin de zaten öyle saygısızı.daha yeni boşanmışsın bırak gelecekteki farazi evliliğini düşünme."sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz unutma".gerçek yüzünü görmüşsün kurtulmuşsun.namus evlenip boşanmakla ya da bekaretle ilgili değil bunu unutma.seni sevecek adam sen olduğun için sevip SAYGI duyacak.

Iste yeniden evlenebilir miyim bende buna uzuluyorum karşı taraf bu yüzden istemeyebilir beni o zman daha çok uzulucem
Hayır inanır seven adam inanır ve zaten evlendiğinde ortaya çıkar her sey. Bunu dert etme. Sonuçta evli olmayıp ilişki yaşayanlar da çok. Herkesin kendi hayatı.

Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
Böyle birşeyi sorun eden bir adamla ilk nikahlın olsa anlaşabilir miydin onu sor kendine. Bu bir kafa yapısı sonuçta. Ben boşandım ve biliyorum ki benim ilk ve ikinci evliliği yapma ihtimalim aynı çünkü boşanmamı sorun edecek adamla ilk evliliğim olsa da geçinemezdim.

Ayrıca ne varmış nikah kıyılıp sonra ayrıldıysan kötü birşey mi bu. Tayin vs sebeplerle önceden nikah kıyıp anlaşamayıp düğün öncesi ayrılabiliyorlar çok normal. Kimisinin yüzünden şer akar da kendine toz kondurmaz kimisi de olur olmaz kendini eksik hisseder dünya garip.

Karşı cins eğer ki belli şartları varsa sorun yapabilir. Mesela siz evlenmiş ayrılmış 3 çocuğu olan biriyle evlenmeyi sorun ediyor yahut sorun etmiyor olabilirsiniz. Bunlar ihtimaller dairesinde. Ama illaki sorun etmeyecek birileri vardır. Evlenmiş ayrılmış bir sürü erkek var. Yahut bekar olup bunu sorun etmeyecek insanlarda var. Bence bu konuyu takmayın. Evlenirken her insanın kriterleri vardır. Bu kriterler birbirlerinden çok çok farklı olabilir. Mesela bazı insan sarışın insanla evlenmek ister bazısı esmer insanla evlenmek ister. Kimse bunları yadirgamiyor. Aa demek öyle hoşuna gidiyor öyle seviyor diyoruz konu kapanıyor. Nasibiniz neyse size gelecek bu konuyu fazla dusunmeyin.

+++++
İnsanın değeri böyle şeylerle mi ölçülür

Eger bir ilişkiye baslayacak olursaniz bunu en basta dillendirin acik acik olacal degil üstü kapali nikah olmuştu vs gibi birlikte oldugunuzu sorarsa direkt sorarsa zaten okuzun tekidir sen uygun bir dille anlatirsin eger bunu sonradan sorun edeceksen hiç olmasin dersin bence. Ama en basta dürüst olmak lazim insaallah karsiniza karsimiza iyi insanlar çıkar

hiçbirzaman özgüveninizi kaybetmeyin. Şimdi kimse için sorun olmaz demeyi çok isterdim. Ama dışarısı çok geri kafalı insan dolu. Siz onlardan uzak durun zaten.
Üzülmeyin dışarda birsürü düzgün adam var. Böyle birşeyi sorun etmeyecek ( ki zaten sorun edilecek bişey değil ) . Onlardan biriyle tanışıp yepyeni güzel bir hayat kurarsınız.
Yalnız burada sizin tavrınız çok önemli. Siz savunacaksınız kendinizi. Siz bunu bir sorun olarak görmeyeceksiniz. Herkese de cevabını vereceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…