- 28 Eylül 2019
- 31
- 22
- 3
- 32
- Konu Sahibi Gunesligunlergelsin
-
Çıkarmadığımi nerden çıkardınız tabiki çocuk vs olsa boşansam daha kötü olurdu bunun için şükrediyorum zaten.Bunun için sizi istemicek adamla evlenmeyin zaten, Bi kere boşanmışsınız ama hiç ders çıkartmamışsınız olaydan
E devlette görüyorum ben sonuçtaYeni kimliklerde medeni durum hic yazmiyo
Nikahınız olduğu halde olmıcağını anlatıp boşanmışsınız tebrik ederim. ben sizden bu sürecten sonra daha dik duruşlu minnet etmeyen ve sizi bu durumunuzla istemeyecek Bi erkeği hayatınıza sokmayı düşünmeyecek Bi tavır beklerdim o yüzden ders çıkartmamışsınız dedimÇıkarmadığımi nerden çıkardınız tabiki çocuk vs olsa boşansam daha kötü olurdu bunun için şükrediyorum zaten.
Yapacak olan öte gitsin kafasında olursanız sizi böyle bir şey mutsuz edemez.Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
Arkadaşlar bazı sebeplerden ötürü düğüne daha varken nikah yapmıştık ama ayni evde falan yasamadik. Nikah olduktan sonra gerçek yüzünü gördüm ve ayrıldık. Bosanma davasi falan oldu sonuçta resmiyette boşanmış gözüküyorum
Şimdi benim bu durumum gibi olan var mı kendisi veya çevresinde olan ? Simdi mutlu musunuz evleneceginiz kişi bunu sorun yapmismiydi?? Bu durumuma çok uzuluyorum
Arkadaşımın biri bunu yaşadı sonra tekrar evlendi eşi anlayışla karşıladı ama aileye söylenmedi hiç bir sorunda olmadı mutlu mesut yaşıyorlarArkadaşlar bazı sebeplerden ötürü düğüne daha varken nikah yapmıştık ama ayni evde falan yasamadik. Nikah olduktan sonra gerçek yüzünü gördüm ve ayrıldık. Bosanma davasi falan oldu sonuçta resmiyette boşanmış gözüküyorum
Şimdi benim bu durumum gibi olan var mı kendisi veya çevresinde olan ? Simdi mutlu musunuz evleneceginiz kişi bunu sorun yapmismiydi?? Bu durumuma çok uzuluyorum
Nasıl yaparsınız bilemiyorum ama yöntemi size kalmış Lütfen kendinizi bu psikolojiden kurtarın.Iste yeniden evlenebilir miyim bende buna uzuluyorum karşı taraf bu yüzden istemeyebilir beni o zman daha çok uzulucem
Bundan once yaptigim yorumlara tenezzul edip cevap vermiyosun ki kotu bisey yazmadim medeni durum konusulunca kimlikte yok diyorum tak cevap veriyosun sen bu kafayla cok kaybedersin sen kendin asamamissin ki karsindaki seni nasil kabul etsin bu sekilde? Gelmis e devlette goruyorum sonucta diyosun goruyosun tabi cunku evlendin bosandin normal olan sey yaziyo dunyanin sonu gibi davranip kendini uzmekten baska bisey yapmazsin ama yine de sen bilirsinE devlette görüyorum ben sonuçta
Yorumunuz için teşekkür ederim sizi kızdırmak istememişti m. Ben bu duruma biraz taktiğim icin e devlette görüyorum demistim :) ypksa diğer yazdığınız güzel yoruma kayıtsız kaldığımdan değil:)Bundan once yaptigim yorumlara tenezzul edip cevap vermiyosun ki kotu bisey yazmadim medeni durum konusulunca kimlikte yok diyorum tak cevap veriyosun sen bu kafayla cok kaybedersin sen kendin asamamissin ki karsindaki seni nasil kabul etsin bu sekilde? Gelmis e devlette goruyorum sonucta diyosun goruyosun tabi cunku evlendin bosandin normal olan sey yaziyo dunyanin sonu gibi davranip kendini uzmekten baska bisey yapmazsin ama yine de sen bilirsin
boşanmak ayıp değil.benim boşanmış oluşumu yargılayacak adam da hayatıma giremez girmesin de zaten öyle saygısızı.daha yeni boşanmışsın bırak gelecekteki farazi evliliğini düşünme."sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz unutma".gerçek yüzünü görmüşsün kurtulmuşsun.namus evlenip boşanmakla ya da bekaretle ilgili değil bunu unutma.seni sevecek adam sen olduğun için sevip SAYGI duyacak.Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
Hayır inanır seven adam inanır ve zaten evlendiğinde ortaya çıkar her sey. Bunu dert etme. Sonuçta evli olmayıp ilişki yaşayanlar da çok. Herkesin kendi hayatı.Iste yeniden evlenebilir miyim bende buna uzuluyorum karşı taraf bu yüzden istemeyebilir beni o zman daha çok uzulucem
Böyle birşeyi sorun eden bir adamla ilk nikahlın olsa anlaşabilir miydin onu sor kendine. Bu bir kafa yapısı sonuçta. Ben boşandım ve biliyorum ki benim ilk ve ikinci evliliği yapma ihtimalim aynı çünkü boşanmamı sorun edecek adamla ilk evliliğim olsa da geçinemezdim.Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
Karşı cins eğer ki belli şartları varsa sorun yapabilir. Mesela siz evlenmiş ayrılmış 3 çocuğu olan biriyle evlenmeyi sorun ediyor yahut sorun etmiyor olabilirsiniz. Bunlar ihtimaller dairesinde. Ama illaki sorun etmeyecek birileri vardır. Evlenmiş ayrılmış bir sürü erkek var. Yahut bekar olup bunu sorun etmeyecek insanlarda var. Bence bu konuyu takmayın. Evlenirken her insanın kriterleri vardır. Bu kriterler birbirlerinden çok çok farklı olabilir. Mesela bazı insan sarışın insanla evlenmek ister bazısı esmer insanla evlenmek ister. Kimse bunları yadirgamiyor. Aa demek öyle hoşuna gidiyor öyle seviyor diyoruz konu kapanıyor. Nasibiniz neyse size gelecek bu konuyu fazla dusunmeyin.Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
+++++boşanmak ayıp değil.benim boşanmış oluşumu yargılayacak adam da hayatıma giremez girmesin de zaten öyle saygısızı.daha yeni boşanmışsın bırak gelecekteki farazi evliliğini düşünme."sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz unutma".gerçek yüzünü görmüşsün kurtulmuşsun.namus evlenip boşanmakla ya da bekaretle ilgili değil bunu unutma.seni sevecek adam sen olduğun için sevip SAYGI duyacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?