- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
- Konu Sahibi Gunesligunlergelsin
-
Sorun yapabileceğini düşünürseniz sorun yaparlar. Siz bunu kafanızda mesele olmaktan çıkarırsanız karşı taraf da mesele yapıp sizi kaybetmekten çekinir. Evlenir boşanırsın, evlenir birşey yaşamadan boşanırsın, evlenmeden birşeyler Yaşar ayrılırsın hepsi çok normal. Eski ilişkilerinin didiklenmesene asla müsaade etmeNüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
bu nasıl bir bakış acısı ya ? aramızda bir sey gecince ne oluyor acıklar mısınız ?Aranzda birşey geçmediyse sorun olmaz ki soncta gercek yuzunu gorup ayrilmişin onceden nikah yapip dugunu sonradan yapanlar cok sen gec olmadan ayrilmişin ya iş işten geçseydi napacaktin bnce sknti yok karşi cinsin açisindan
Boswer tatlim sen anlamazsinbu nasıl bir bakış acısı ya ? aramızda bir sey gecince ne oluyor acıklar mısınız ?
Nüfus kayıt örneğinde boşanmış olarak gözüküyorum. Ayrıca ilerde karşı cins bunu sorun yapabilir ben ondan korkuyorum
El degmis bir mal oluyorsun , kullanilmis , pecete gibi atilmis vs vsbu nasıl bir bakış acısı ya ? aramızda bir sey gecince ne oluyor acıklar mısınız ?
Biz kadınlar ne yaparsak kendimize yapıyoruz .Konu sahibesi de sanki dünya yıkılmış da altında kalmış gibi kendine dert ediyor .Karsı cinsin bunu sorun etmesine müsaade eden de yine biz kadınlarız.Karsımızdaki kişi ne gibi sorun yapabilir ki ?Ayrıca öyle bir yazmış ki ,ben ister istemez demek ki kendisi böyle bir olay ile karşılaşsa sorun yapacak .Bundan once yaptigim yorumlara tenezzul edip cevap vermiyosun ki kotu bisey yazmadim medeni durum konusulunca kimlikte yok diyorum tak cevap veriyosun sen bu kafayla cok kaybedersin sen kendin asamamissin ki karsindaki seni nasil kabul etsin bu sekilde? Gelmis e devlette goruyorum sonucta diyosun goruyosun tabi cunku evlendin bosandin normal olan sey yaziyo dunyanin sonu gibi davranip kendini uzmekten baska bisey yapmazsin ama yine de sen bilirsin
Sevişmek için nikah memurundan izin Alman lazım yoksa böyle zihniyetler ortaya atıyor kendini .Neler yaptıklarını bilmesek inanırız bunların ,neyse .bu nasıl bir bakış acısı ya ? aramızda bir sey gecince ne oluyor acıklar mısınız ?
Belki anlarız . Bir dene istersen .Boswer tatlim sen anlamazsin
Iste yeniden evlenebilir miyim bende buna uzuluyorum karşı taraf bu yüzden istemeyebilir beni o zman daha çok uzulucem
Çocuklu boşanan birisiyim. Çok kötü değil.Çıkarmadığımi nerden çıkardınız tabiki çocuk vs olsa boşansam daha kötü olurdu bunun için şükrediyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?