- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Imam nikahı yapsanız geçerli değil çünkü dine inancı yok ve müslüman değil. Dini nikah için bu kadar baskı yaptığınıza göre bunu da bilmeniz gerekti. Evlenince her gün zina ile geçecek haberiniz olsun. Önce şehadet etmesi gerekiyor. Dinde zorlama yok herkesin kendi tercihi ama etmezse bunu kaldırabilecek mısın ?
Diğer konulara gelirsek bence dini boyutu meydandayken hiç gelmeyelim islamin olmadığı yerde ne huzur ne merhamet ne bereket olur bence tercihini gözden geçir canım bunlar senin iyiliğin için.
Dine gelenek mı diyorsunuz sizde az önceki bayan gibi herkesin dinine saygım var ve özellikle yazdım ki sizin gibiler çıkmasın diye DİNDE ZORLAMA YOK ve ben kendi inancıma göre görüşümü söyledim doğrudur yanlıştır kime göre doğru neye gore doğru kime göre yanlış neye gore yanlış bu değişir. Iyi günlerYazmayayım dedim ama dayanamadım. Polemiğe girmeden fikrimi yazıp kaçacağım.
İslam ülkeleri huzur, bereket, merhamet içinde yüzüyor, dünyanın geri kalanı sefaletten savaştan kırılıyor, huzursuzluk hakim müslüman olmayan ülkelere zaten. Norveçli mülteciler Türkiyeye gelecekmiş diyolla.
Yazarken azıcık düşünseniz, benim bu söylediklerim birilerini kızdırır, kırar, üzer mi diye ne hoş olur. Forumda müslüman olmayan onlarca kadın var.
doğru diyorImam nikahı yapsanız geçerli değil çünkü dine inancı yok ve müslüman değil. Dini nikah için bu kadar baskı yaptığınıza göre bunu da bilmeniz gerekti. Evlenince her gün zina ile geçecek haberiniz olsun. Önce şehadet etmesi gerekiyor. Dinde zorlama yok herkesin kendi tercihi ama etmezse bunu kaldırabilecek mısın ?
Diğer konulara gelirsek bence dini boyutu meydandayken hiç gelmeyelim islamin olmadığı yerde ne huzur ne merhamet ne bereket olur bence tercihini gözden geçir canım bunlar senin iyiliğin için.
annesigili arayıp söyledi ben annemgile söylemedim
Bende söylediğiniz gibi polemiğe girmek istemem ama sunuda yazmak istiyorum arkadas hakli musluman bir kadin musluman olmayan erkekle evlenemez dinimizin emri budur bu dünya müslümanın sınav dünyasıdır onun için bir sorun biter başkası başlar kırılacak birşey yok bizim inancımız bunu söyler bizde inanırız başka dinlere mensub olan insanlarda kendi dinlerinin söylemlerine inanirYazmayayım dedim ama dayanamadım. Polemiğe girmeden fikrimi yazıp kaçacağım.
İslam ülkeleri huzur, bereket, merhamet içinde yüzüyor, dünyanın geri kalanı sefaletten savaştan kırılıyor, huzursuzluk hakim müslüman olmayan ülkelere zaten. Norveçli mülteciler Türkiyeye gelecekmiş diyolla.
Yazarken azıcık düşünseniz, benim bu söylediklerim birilerini kızdırır, kırar, üzer mi diye ne hoş olur. Forumda müslüman olmayan onlarca kadın var.
İşinize gelen yere cevap vermeseniz ya da okuduğunuzu anlasanız böyle yazmazdınızBende söylediğiniz gibi polemiğe girmek istemem ama sunuda yazmak istiyorum arkadas hakli musluman bir kadin musluman olmayan erkekle evlenemez dinimizin emri budur bu dünya müslümanın sınav dünyasıdır onun için bir sorun biter başkası başlar kırılacak birşey yok bizim inancımız bunu söyler bizde inanırız başka dinlere mensub olan insanlarda kendi dinlerinin söylemlerine inanir
Bisey sorucam ? Siz kina gecesidir efendime soyleyeyim nişandir bu tarz konularda gayet gelenegin usulune gore davranip kina gecesi organizasyonunu damada mi yukluyorsunuz ? Zira geleneklere gore kina masrafi kiza duser.. diger konudan anladigim kadarıyla calismiyorsunuz. Hem calismayip hem de masraflardan bunaldim diyen adama 6000lik organizasyon mu yaptiriyorsunuz?
Bi de konudan bagimsiz ben bin liraya buldum organizasyon , kendim karsilicam cunku ben istiyorum , bunun ortalamasi benim soyledigim fiyat degil mi ? Ne yapiyorlar ki 6000lik organizasyonda
Resmi nikah, dini nikah yerine geçiyor zaten.ekstradan kıyılmasa da olur.