Nikaha 1 ay kala herşeyden soğudum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi busem91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

busem91

Ziyaretçi
Nikaha 1 ay ay var.Daha gün alcaz tabi.En geç 1 ay içinde...
Ve bu aşamaya gelene kadar o kadar problemler yaşadık ki.
Benim büyük hatalarım.Onun büyük olmasada hataları..
Ailelerimizin ilk başta evlilik kararını onaylamadıkları için..
İlişkimizde büyük,,büyük kavgalar.Ayrılığa kadar gelen noktalar...
Çok bunaldım,bunalıyorum..
Daha ne nikahtan sonra vericeğimiz yemeğin mekanı belli,ne gelinliğim belli,ne davetiyem vs vs..Pek hevesim kalmadı gibi.Ama onu çok seviyorum evlilikten vazgeçmeyide düşünmüyorum.En geç 1 aya kadar evleniyoruz ve ben o kadar soğudum ki herşeyden herkesten anlatamam.Ne yapmalıyım ben?Sizce herşey yoluna girer mi?.. mafoldumben

ahh canım ya ne olduki bu kadar kötü olan :teselli:büyük hatalar derken ne kadar büyük?

Sadece üzgünsün. Nişan dönemimde bende benzerini yaşadım. Kendini öyle soğumuş hissediyorsun. Rahatlamaya çalış. Kimseyi duyma. Mutluluğunun tadını çıkarmaya bak. Nişanlınla konuşmakta seni rahatlatır bunu da yap. Herşey yoluna girer inşallah. Sıkıntı etme. Sonra düğün zamanı yüzünde sivilceler çıkar bak stresten :))) Herşey iyi olcak hatalar yapılmış geçmiş gitmiş boşverr

Madem hiçbirşeyiniz hazır değil ve henüz gün de almadınız birkaç ay erteleyin. Rahat rahat hazırlanırsınız

91 doğumlusun sanırım canım
büyük ihtimal yaşın itibarıyle hazır değilsin

Amerikaya gitme ihtimalimiz var ve kasımdan sonra belli olcak eylül ayında evlenicez hayırlısı ile.Düzenimiz nerede olcak belli olmadığından şimdilik ankarada nişanlımın ailesinin yanında kalıcaz.

peki nişanlın sana karşı nasıl o yalanı affettimi

kaç yaşındasın
büyük yalan konuşmusun büyük hatalar etmişsin ama soğuyan taraf sen olmuşsun
garip

peki nişanlın sana karşı nasıl o yalanı affettimi

evet affetti sağolsun.ama çok büyük bi hayal kırıklığı ile..zaman zaman o yalanın etkisinden bana patladığı oluyor doğal olarak :(

Nikaha 1 ay ay var.Daha gün alcaz tabi.En geç 1 ay içinde...
Ve bu aşamaya gelene kadar o kadar problemler yaşadık ki.
Benim büyük hatalarım.Onun büyük olmasada hataları..
Ailelerimizin ilk başta evlilik kararını onaylamadıkları için..
İlişkimizde büyük,,büyük kavgalar.Ayrılığa kadar gelen noktalar...
Çok bunaldım,bunalıyorum..
Daha ne nikahtan sonra vericeğimiz yemeğin mekanı belli,ne gelinliğim belli,ne davetiyem vs vs..Pek hevesim kalmadı gibi.Ama onu çok seviyorum evlilikten vazgeçmeyide düşünmüyorum.En geç 1 aya kadar evleniyoruz ve ben o kadar soğudum ki herşeyden herkesten anlatamam.Ne yapmalıyım ben?Sizce herşey yoluna girer mi?.. mafoldumben

girmez.

Daha evlenebilecek olgunlukta değilsin canım.. Hiç girme bu işlere.. Yol yakınken dön..

ben de evleniyorum 3 hafta kaldı. bi aralar ben de aynını hissediyordum, şu an telaşlıyım ama mutluyum zemuszemus inşallah sen de mutlu olursun. ama hazırlıklara başla bir an önce.

1 ay kaldı ve daha gelinliğim hazır değil diyorsun geç kalmışsın bence.Ayrıca yaşın 24 den küçükse hiç evlenme derim bu yaşta.İçinin kıpır kıpır olması gerekirken soğudum diyorsan bu işde bi terslik var.Isınman için ne gerekiyor bi düşün ve gerekenlerin gerçekleşebilme olasılığı varmı ?

Canım diğer konunda nişanlının soğukluğundan bahsetmişsin, bu şekilde bile bile lades diyorsun.
Evlenmek kolaydır, önemli olan ömür boyu devam ettirmektir, çok iyi düşün ama mantıklı düşün.
Bu olanlardan sonra benim nacşzane fikrim, evlenme derim.

Back
X