- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
Bir ben değil mişim demek ki20000 bin mi ay ben onu 2000 bin olarak görmüşüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ben değil mişim demek ki20000 bin mi ay ben onu 2000 bin olarak görmüşüm![]()
o zaman ailene kira versin.Ev benım aılemın evi. Orda oturacagız. Kendı bır sırkette bırım yonetıcısı ben de uluslararası bır sırkette en üst yonetıcıyım. Gelırlerımız ıyı ama önüne krediye kıraya ve kendı araba kredısıne gıdenden sonra elınde sadece gecınecek kadar kalıyor.
Anası altın yumurtlayan kazı yolmadan önce evlendirme niyetinde deil galiba :) kadın besledim büyüttüm parasınıda yicem derdinde evlendikten sonra karısı yicek ya öle düşünüo büyük ihtimal :)Kusura bakma ama 20000 tl yılbaşı primi olan adamın maaşı da iyidir. O sizi uyutuyor. O ailesine destek verecek, düğün derneyi bedavaya getirecek. Ben olsam evlenmezdim. Şimdiden böyle bir yalan...
Sizde kullanıldıgınızı dusunmuyormusunuz. Esınızın geliri var sız ona verdıkce o artık alışmış almaya. Bu parayı gonderdıgını sız tesadufen gordunuz. Ya bılmedıklerınız? Hesap akışına bır goz atın ben cok saglıklı bır gelecek gormedım
Gelin alan bir hanım kızımız daha :)
o zaman ailene kira versin.
İnan ben hıc yaranamadım bırak bıraz cek kendını evlenıncede boyle olcak. İzin ver sorumluluk hıssetsın.Bu olaydan sonra açıkcası düşünmeye başladım![]()