nikaha 3 gün kala nikah iptal edildi

bu olayda en çok katıldığım taraf eğer bir tarafın ailesi istemiyorsa asla asla asla evlenilmemeli bunda da bir hayır vardır denmeli gerçekten ya evlenmeden bu şekilde bitiyor ya da evlendikten sonra benim eşiminde ailesi beni pek istemedi eşimi bile benden çevirdiler ama asla yapışıp kalmadım eşime hayırlısı dedim ama o bırakmadı beni evlenirken neler çektim neler şimdi ziyarete gidiyoruz senede 1 kere laf sokmalar imalar beğenmemeler bilmem ne o 3 gece gündüz ya sabır çekiyorum yani benden çok eşim kalmayalım gidelim diyor
allah arkadaşınıza sabır versin inşallah rabbimden karşısına çok iyi allah korkusu olan karakterli birini çıkartır

bu olayda en çok katıldığım taraf eğer bir tarafın ailesi istemiyorsa asla asla asla evlenilmemeli bunda da bir hayır vardır denmeli gerçekten ya evlenmeden bu şekilde bitiyor ya da evlendikten sonra benim eşiminde ailesi beni pek istemedi eşimi bile benden çevirdiler ama asla yapışıp kalmadım eşime hayırlısı dedim ama o bırakmadı beni evlenirken neler çektim neler şimdi ziyarete gidiyoruz senede 1 kere laf sokmalar imalar beğenmemeler bilmem ne o 3 gece gündüz ya sabır çekiyorum yani benden çok eşim kalmayalım gidelim diyor
allah arkadaşınıza sabır versin inşallah rabbimden karşısına çok iyi allah korkusu olan karakterli birini çıkartır

keske öyle deseydı bu kadar üzülmezdi ınsanlar ama kız kuzen ıstenmedıgını cok guzel anlıyordu ama sevdıgı ıcın ses cıkaramadı ortada o kadar yıl var bak bu zaman oldu hala canlı cenaze gezıyo allahtan hemen iş bulduda işide yogun kafa dagıtıyo

merhaba . üzüldüm doğrusu. benimde teyzemler , halamlar beni çok istediler oğulları ile evlendirmek ama anneme hiçbi zaman sıcak bakmadı tabi bende. ama sizin bu olay için olmuş olan. Allahtan denildigi gibi düğün yapılmadan anlaşılmış bazı şeyler inş kız atlatır maddi manevi olarak. sabırlar diliyorum.

3 gün kalada olsa herşeyin ortaya çıkması iyi olmuş bence yinede çünkü imza atınca herşey daha kötü oluyor ama yazık olmuş umarım bundan sonraki hayatında mutlu olur kuzenin

gerçekten çok üzücü bi durum ama iyiki evlenmeden önce olmuş bunlar rabbim kıza ve ailesine sabır ve güç versinn

tıp profesörü bir tanıdığım, akraba evliliklerinde asıl sorunun muhtemel genetik hastalıklardan ziyade sosyal olduğunu söylemişti. aile kendi kültürü içinde kalıyor ve dışarıya açılmadığı, başka ailelerle karışmadığı için iyice içine dönük ve hoş görüsüz olabiliyor. her zaman olmasa da.

bu örnek ise o kadar feci ki, aile içinde bile anlaşamamışlar. şimdi bu travma bir ömür boyu aile içinde kalacak. akrabalar arasında yaşandığı ve husumetle sonuçlandığı için muhtemelen yıllar boyu hiç unutulmayacak.
inşallah en kısa zamanda atlatırlar.

Son düzenleme:
tıp profesörü bir tanıdığım, akraba evliliklerinde asıl sorunun muhtemel genetik hastalıklardan ziyade sosyal olduğunu söylemişti. aile kendi kültürü içinde kalıyor ve dışarıya açılmadığı, başka ailelerle karışmadığı için iyice içine dönük ve hoş görüsüz olabiliyor. her zaman olmasa da.

bu örnek ise o kadar feci ki, aile içinde bile anlaşamamışlar. şimdi bu travma bir ömür boyu aile içinde kalacak. akrabalar arasında yaşandığı ve husumetle sonuçlandığı için muhtemelen yıllar boyu hiç unutulmayacak.

kesinlikle dogru kuzenım sımdı daha erken gercı ama evlılık olayına hiç sıcak bakmıyo buyuk travma yasıyo psikologada gitmiyo kendını işe adamıs gidiyo bakalım hakkında hayırlsıı olsun

Dayanılması çok zor olsada en hayırlısı buymuş demek gerekiyor her şerde bir hayır vardır .arkadaş en kısa zamanda toparlanır inşallah...

doğru söylemiş yemek kültürüde olmuyor

çok zor bi durum 7 yıllll emegini herşeyini feda et ama ben saten nikah masasında hayır dicektm lafını duy..! onur kırıcı :( bari güzel şekilde istemiym deseydi ALLLAhm yardımcısı olsun. kolay bi mesele degil...:50:

çok zor bi durum 7 yıllll emegini herşeyini feda et ama ben saten nikah masasında hayır dicektm lafını duy..! onur kırıcı :( bari güzel şekilde istemiym deseydi ALLLAhm yardımcısı olsun. kolay bi mesele degil...:50:

sözde yürütemedıgını anladıgında ayrılalım deseydı ne bu kadar masraf yapılırdı ne bu kadar kısı uzulurdu hersey allahtan tabı ama hepimiz bılırız düğün zamanı ne kadar masraf yapılıyo hepsi çöpe gitti artı birde kuzenı 5000 tl borclandırdı ve ödettı neymıs efendım nıkah masrafı olmus eve depozıt vermıs vs vs onların parasınıda tahsıl ettı zehır olası

Back
X