Nikahı basmış olan kızçeler bana bir bakıın! :/

freezof

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
290
49
38
İstanbul
Kızlar nikah için neler gerekli? Sağlık raporuydu kan testiydi vs. onlar hakkında bilgim var. Ama nikah için ücret ödediniz mi? Ne kadar ödediniz? Çok uğraştınız mı nikah günü alabilmek için? Meraktan ölmek üzereyim internette de bir şey bulamadım.

Ben zamanında üç gün sonraya almıştım.dört sene olduğu için fiyat hatırlamıyorum ama arkadaşım iki ay önce dört yüz elli tl verdi ama onun nikah memuru evleneceği yere geldi

Nikah gününün hafta içi veya hafta sonu olmasına göre değişiyor ücret.
Eğer hafta içi yapacaksan, günü rahatlıkla bulabilirsin.
Ama hafta sonu yapacaksan ücret değişiyor.
Bir de her belediyenin ücreti farklıdır.
İstanbul'daki bir belediye, nikah için diğer illere göre daha fazla alıyor. Bir de istanbulda bölge bölge değişiyor ücret. Tıpkı istenen evrakların bölge bölge değiştiği gibi...ablam ve ben 40 gün arayla evlendik. Ondan sadece sağlık raporu istenirken, benden bir sürü rapor ve test istediler...
Kızlık soyadını da kullanacaksan evlendikten sonra, nikah günü almaya gittiğinde evrakları teslim ederken bunu da belirt.
Mümkün mertebe önceden almaya bak gününü; hafta sonu yer bulmak sıkıntı oluyor.
Hele düşündüğün bir tarih barsa sakın geç kalma gün almak için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim! En kısa zamanda koşturmaya başlasak iyi olacak.

Biz 1 gün içinde aldık gerçi bizim hafta iciydi para falan vermedik. Belediye Başkanı gelecekti fakat o gün o saatte marmarayin açılışı olduğu için başka bir nikah memuru geldi ve Sağdıç bi şeyler verdi galiba ama hatırlamıyorum

Hangi şehir? :/

gün almak o kadar zor değil zaten boş günleri söylüyorlar sizde ona göre seçiyorsunz.yanlış hatırlamıyorsam 60-70tl arası bir şey ödemiştik.

düğün salonunda olursa 350 tl kasımda evlendik okadar verdik biz. ilk önce evlendirme dairesine 2niz birden baş vuruyosunuz vesikalık fofolarınız olsun yanınızda 5 adetti galiba sonra onlar size saģlık raporu için sağlık ocağı söylüyor gidip kan veriyosunuz zaten evlendirme dairesine gittinizmi sizi yonlendiriyolar hamilesiniz galiba ondan mı bu aceleniz

Sanırım yönlendirileceğiz. Seneye düşünüyorduk madem bebişimiz var bu yaz halledelim dedik. Ağustos bitmeden nikahı basiciğiz galiba. :)))

Ücret ödemedik, nikah cüzdanı ücreti var bi o da 50 civarı bişeydi. Memur bize iki ay sonraya gün vereyim çok yoğun dedi,eşim ben askeri personelim göreve gidicem diyince 3 gün sonraya sıkıştırdı bizi. Pek uğraşmadık yani. Biz istanbulda kıydırdık nikahımızı ondan yoğundu sizin nerede olacak

Bebeğini aldırmak yerine böyle bir çözüm arayışına girdiğin için seni canı gönülden tebrik ediyorum.

Bende evlenmek istiyorum(
Bugun bebek gezmesine gittim okul arkadasimin..
Yuvasini kurmus 6 aylik bebisi var..
Biz hala sap gibi dolaniyoz ortalikta(

Allah mutlu etsin hayirli olsun

hayırlı olur inşallah:) biz bundan 5 yıl evvel nikah için gün almaya gittiğimizde ücretler hafta içi hafta sonu fark etmiyordu sadece cüzdan bedeli alıyorlardı 40 tl mi 50 tl mi ne. bizim nikah memuru düğüne gelmişti tabi. bi para konuşulmadı işin aslı bildiğim kadarıyla, kp in 150 mi 250 tl mi ne verdiğini hatırlıyorum. fatihten aldık günü düğün başka ilçedeydi.

dokuz eylule gun aldik mayista, sadece nikah cuzdani parasi odedik yetmis lira geriside zaten saglik raporu, fotograf vs extra para odemedik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…