annem çok değisik düşünüyor benimO Okyete siz kanunen, resmen, zihnen ve fikren artık evli bir kadınsınız, düğün işin eğlence kısmı, artık eşinizle yaşamanızda hiçbir mani yok, hatta Allah göstermesin bugün ameliyatlık bir durumunuz olsa siz izin belgelerine imza atamayacak durumda olsanız tek imza yetkisi eşinizde annenizde değil.
Başınıza bir şey gelse ilk haber verilecek kişi yine eşiniz anneniz değil.
Düğünü beklersiniz beklemezsiniz orası ailenizle sizin aranızdaki mesele bizleri ilgilendirmez ama diyelim ki pandemi sebebiyle 1 saate düşürülen düğünler tümden iptal edildi, eşinizle aynı evde yaşamayacak mısınız?
Eşiniz dururken başkalarını yardıma çağırmanın da hiçbir mantığı yok.
Annedir saygı duyarım ama siz bekar değilsiniz evlisiniz, evliliğinizin resmî belgesi nikah cüzdanıdır düğün değildir.
Anneniz hakli demiyorum ama siz de fazla fevrisiniz. Kimse annenizden cok dusunemez sizi. Iki yuzunuze guleni annenizle kiyaslamayin evlenip 2 3 yil geçince gorurum sizi. Annem annem diye pisman olursunuz Zaten dugune az kalmis annenizi kirmayin . Belliki zamanin iliskileri korkutuyor hakli olarak dugun gunu vazgecen bile oluyor. Onu kirmadan orta yolu bulun Zira evlenince annenin degeri anlasiliyorkendinden sogutuyor böyle yaparak. ilerde çocuğum olsun annemi çagirmam cok telasli cok müdahaleci.Kaynanam hic bir seye karışmıyor tam tersi olmasi gerekirken. Surekli kızim kizim modunda hep oyle goder insallah
Gerçekten çok üzüldüm, söz konusu bir anne olunca da haddimi aşmak, anne evlat arasına girmek de istemiyorum ama bu böyle gitmez Okyete, yani 1,5 sene için eşya alınmaz, o eşyalar taşınırken mahvolur zaten, onun yerine eşyalı bir yer kiralamak çok daha mantıklı, ayrıca mahreminizdir ama siz artık nikahlı evli bir kadınsınız yakınlaşmış da olabilirdiniz anneniz buna karışamaz, bunu sizle konuşması dahi benim için ayıptır.annem çok değisik düşünüyor benimbu yaştan sonra da degistiremiyorum kafa yapısını . Bir sey soyleyince hemen aliniyor bagiriyor. Dudagimin ustunde uçuk cikti stresten goruntulu arayinca gordu o ne oyle agzin burnun yara olmus siz yakinlasmissiniz çok belli dedi.Uçuk diyorum ucuk oyle olmaz diyor. Beni cok yipratti istemsizce soğuyorum. Esyalarimiz daha alinmadi dogu gorevindeyiz.Apart mi tutsak dayali döseli esyayi yeni gorev yerinde aliriz 1 bucuk senemiz kaldi diyorum.Bagiriyor sen dul kadin misin esya bile mi almayacaklar sana, ne yapiyorsaniz yapin ya karismiyorum ben .Sen her denilene evet diyorsun zaten hic deger vermiyorlar sana diyor.Halbuki esimin anne babasinin hesaplarını yine esim yonetiyor.Tum evi de onlar dayayip doseyecek 1 bucuk sene sonra da olsa.Annem tutturdu şimdi alinacak diye taşınma işini hic düşünmüyor. 1 bucuk sene bekar evinin esyalarini da kullanabiliriz ya da apart ama anlamiyor Illaki o para simdi ceplerinden ciksin istiyor. Cok sogudum Mune kendinden uzaklaştırdı beni annem artık
Yaa anneniz gereksiz yere size bunu yapıyor.. Ama sizde kaç yaşına gelmişsiniz bunu dert edinmeyin bence.. Tamam anne deyin ne derse tamam deyin onun da canı sıkılmasın siz yine yapacağınızı yapın.. Bu kadar basitKızlar bu hafta içi nikahim oldu. Ailemden farkli bir şehirde nişanlim ve benim gorev yaptığım şehirde oldu nikah aileler gelmedi.Nisanlim bir ilçede ben farklı ilcedeyim.Arada 1 saat yol mesafesi var.Dün benim bekarlik esyalarimi satmaya eve nisanlim geldi.Hatta camasir makinesi tv unitesi gibi seyleri beraber söktük .Aileme goncericegim bekarlik esyalarimi da .Benim bulunduugum ilceden kamyonet taşımaya adam bulmak icin geldi.Bugün annem başladi kizmaya siz daha evli degilsiniz dügun olmadi hemen evli moduna girdiniz. Imam nikahiniz yok evine girip cikmasin.Keyfinden girip cikmiyor dedim esyalar icin girdi. O olmadan sen nasil hallediyorsan biseyleri yine hallet oyle diyor. Ben tamir isi felan olunca arkadasimin esini cagirirdim ya da okuldan bi erkrk hocayı. Öyle yap diyor. Ögretmenim kizlar ben görevlendirme esimin oldugu ilceye gidicem.Ama seminerlere haftada bir gun gibi gidiyor köy ogretmenleri köye vermisler yine beni.Annem kendi oldugun ilçede bir arkadasinda kal haftada bir gun nişanlinin ilcesine git.Ayni ilcede kalma onunla diyor.Kalsam da ayni evde yasamicaz zaten ben ogretmenevinde kalicam o kendi evinde.Ve saat 8.30 seminer başlıyor ben gitmek icin sabah 6 7 gibi kalkip gitmem gerekiyor.Kizlar ne yapmam lazim nasil davraniyim ne konusayim annemle düğün ekimin sonunda olacak
Annelerin hep bir bildiği var !Kızlar bu hafta içi nikahim oldu. Ailemden farkli bir şehirde nişanlim ve benim gorev yaptığım şehirde oldu nikah aileler gelmedi.Nisanlim bir ilçede ben farklı ilcedeyim.Arada 1 saat yol mesafesi var.Dün benim bekarlik esyalarimi satmaya eve nisanlim geldi.Hatta camasir makinesi tv unitesi gibi seyleri beraber söktük .Aileme goncericegim bekarlik esyalarimi da .Benim bulunduugum ilceden kamyonet taşımaya adam bulmak icin geldi.Bugün annem başladi kizmaya siz daha evli degilsiniz dügun olmadi hemen evli moduna girdiniz. Imam nikahiniz yok evine girip cikmasin.Keyfinden girip cikmiyor dedim esyalar icin girdi. O olmadan sen nasil hallediyorsan biseyleri yine hallet oyle diyor. Ben tamir isi felan olunca arkadasimin esini cagirirdim ya da okuldan bi erkrk hocayı. Öyle yap diyor. Ögretmenim kizlar ben görevlendirme esimin oldugu ilceye gidicem.Ama seminerlere haftada bir gun gibi gidiyor köy ogretmenleri köye vermisler yine beni.Annem kendi oldugun ilçede bir arkadasinda kal haftada bir gun nişanlinin ilcesine git.Ayni ilcede kalma onunla diyor.Kalsam da ayni evde yasamicaz zaten ben ogretmenevinde kalicam o kendi evinde.Ve saat 8.30 seminer başlıyor ben gitmek icin sabah 6 7 gibi kalkip gitmem gerekiyor.Kizlar ne yapmam lazim nasil davraniyim ne konusayim annemle düğün ekimin sonunda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?