nikahıma 10 gün kala nısanlım yuzugu attı

thelara83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
9
0
86
41
İstanbul
merhaba arkadaslar
gunlerdır hayattamıyım yasıyormuyum bılmıyorum.o kadar mutsuzumkı...düğünümüze 10 gun kala nısanlım yuzugu attı.sebep ıse annesı.senelerımı verdıgım delı gıbı sevdıgım ınsan annesı yuzunden benı terkettı.kayınvalıdemın herseyıne katlandım sırf nısanlımı sevdıgım ıcın.enson ceyızımın gıttıgı gun kadın bır suru kepazelık cıkardı ayıldı bayıldı.demekkı bastan kabullenememıs ıstemmeıs benı.ogluda annem herseyden onde gelır dedı attı yuzugu.ceyızım serıldı 2 gun sonra gerı geldı.davetıyeler dagıtılmıstı.dunya basıma yıkıldı arkadaslar.nerden nasıl baslıyacagımı bılemıyorum.bıldıgım bıtek sey varkı benı bı kalemde sılp atan adamı hala cok sevıyorum..

acın hafifler arkadasım benimde kuzenim 15 gun kala ayrılmıstı aileler yüzünden 1 sene oldu şimdi hayatında biri var çokta mutlu emin ol hayırlısı budur evlendikten sonra değişecek anneci bir adamla evlenmedigine şükret çünkü o zaman her ne kadar çekerim desende çekilmio

offf cok kötü olmuş yaa
aynı durumu bende yaşadım.ceyizim serildigi gün kaynanayla tartıştık
ceyiz gitmem demiş eşime
eşimde restini cekmiş ya paşa paşa gidersiniz görvelerinzii yerine getirirsiniz yada yüzümü bidaha göremzsiniz demiş
kaynana hediyesinide aldı geldi ceyizime bakmayaa
dügünden sonrada görüşmedik.
aynı sokakta oturuyoruz ama 3 yıldır görüşmüyoruzz
kocaya cok iş düşüyorr bu durumdaa
nişanlın cok ayıp etmişş
Allah yardımcın olsun

öncelikle geçmiş olsun canım.geçmiş olsun diyorum çünkü ucuz kurtulmuşsun.evlenip ayrılsan dahamı iyi olucaktı sanki?yani seni istemeyen kayınvalide evlendiğinde kimbilir neler yapıp aranızı yine bozucaktı.dua etki şimdiden yüzünü göstermiş.kusura bakma ama evleniceğin kişide seni senin kadar sevmiyormuş dedmekki.yani annesi haklıysa ona birşey diyemem ama haksız olduğu halde annesini dinleyip sana haksızlık yaptıysa sen hala o adamın nesini seviyorsun?belki biraz sert yazmış olabilirim ama bence kendini dağıtmadan bir an önce toparlan.daha kötüsü olabilirdi diye düşün.zamanla çıkarır atarsın kafandan.unutmaki hiç kimse vazgeçilmez deildir...sana üzülme diyemem ama üzülmemeye çalış.

annecı erkek en nefret ettıgım seydı bende ayrıldım ama sadece sevgılıydık allahtan ama bence ıyı yanlarından dusunun belkı daha cok sorun olacaktı allah ıstemedı ayrıldınız herseyde bır hayır arayın derım zamana bırakın

belki evlanıp o kadın yüzünden boşanacaktın
belki böylesi daha iyi
nişanlın annesinini sözüne bakıp belki çocunda olup yolun ortasında da bırakabilirdi
sıkma canını zor bir dönem ama sen bunu atlatacaksın
belki şuan kalbin acıyor aklından bir an bile çıkmıyordur ama geçecek emin ol geçecek

evlendikten sonra ayrılmaktan iyidir emin ol.çok çok üzücü bi durum.ama mutsuz olurdun bu adamla bence.anne lafı çok dinliyor belliki.

ayyy canım çok üzüldüm çok çok gecmiş olsun..
saglık olsun...kısmet değilmiş demekki..

nisanlandigin kisinin annesi evlendikten sonra bu tur seyleri yapsaydi dahami iyi.. Bence verilmis sadakan varmiski nikah oncesi gercek yuzunu gostertti. Nisanlandigin kisinin nasil oldugunu anladin sonunda

Ben kendi adıma ah vah demiyeceğim, geçmiş olsun diyeceğim. Ucuz atlatmışsın bence.

Başımdan böyle birşey geçti. 3.5 senelik bir ilişkiden sonra, aile içine girdik, sözlendik. 2 hafta sözlü kalabildik. Sözlendikten 2 hafta sonra, nişan gününü konuşmaya geldiler.O gün annesi sıkıntılar çıkardı, eve gidene kadar da demediğini bırakmamış o akşam. Ertesi günü görüştük, mevzu annesi,o bu derken, ayrılalım dedi, ben de çıkardım verdim yüzüğü. Sonra bir sürü gelgitler, çok zor zamanlardı, şuan ne hissettiğini anlayabiliyorum, insan yaşamıyor zannediyor kendini, nefes alamıyor ilk zamanlar.

4 sene sonra da eşimle evlendim ve mutluyum şükür, o insanla olmadığına, her aklıma geldiğinde şükretmekten bir hal oluyorum. ıçim öyle huzur doluyor ki. O zamanlar çok üzülmüştüm, arkasındaki güzelliği görememiştim.

Annesi için ya da vs nedenlerle bu noktaya gelinmişse, biryerlerde bir eksik var demektir. Zor zamanlar geçecek, bir gün sen de inş, gülüp geçeceksin o günlere. Kendi adıma işin boyutu tam olarak bilmiyorum ama arkana dönüp bakma derim. Önündeki güzelliklere bak, şuan bakamasanda sabret, zamanla geçecek inş. Hakeden biriyle karşılaştığında aradaki farkı öyle iyi anlıyorsun ki.

ınş en kısa zamanda toparlarsın kendini, hayırlı biri ile güzel bir yuva kurarsın zamanı gelince.
Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Evlilik tecrübesi ile konuşuyorum umarım dikkate alırsın.

Hiç üzülme.Şimdi sana dünyadaki tek erkek oymuş gibi geliyor olsa da kapat gözlerini evlendiğinizi düşün.Annelere saygı sevgi amenna ama o kadar,oraya kadar.

Derdi her neyse,seni neden sevmediyse hiç farketmez şu durumda.Davetiyeleri gönderilmiş bir ilişkiyi içine sindiremeyip son kozunu oynamış,vah vaah ki oğluda yemiş.

Arkanda kalanlar iyi ki arkanda kalmış,önüne bak kurtulduğuna dua et.

annesi simdi bu kadara karisiyorsa evlenince inan hayati size zindan ederdi.senin disinda cocuklarin da senle cekerdi..seni kurtarmis ileride olacak cok daha kotu olacakti belki de..
bak benimde annemle tam 30 sene ugrastilar..o kadar sene kabullenemedi dusun..o cekerken bizde cektik..nedeni ise cok komik,onun istedigini almamasi..anne bile olsa bu kadar karisma haklari yok..evladin mutluysa senin de mutlu olman lazim..malesef bazi anneler bu duygudan yoksunlar..
nisanlinda direnebildigi yere kadar dayanmistir..simdi cok cok uzgunsun ama ileride basini yakmadigi icin ona dua edeceksin..emin ol..

Gecmıs olsun...

Umarım yaran cabuk ıyılesır. ıyılestıgınde goreceksın, senın ıcın bunun ne kadar hayırlı oldugunu.

Benım boyle bır tecrubem olmadı. Fakat annemın ve en yakın dostlarımın karsı cıkmasına ragmen surdurdugum bır beraberlıgım vardı. Gel-gıtlerle ıkı yıl kadar surdu bu beraberlık. Sonra ansızın terk ettı benı, nedenını hıc bır zaman ogrenemedım.

Oysa ıkı haftaya kadar ıstemeye geleceklerdı. ıyı kı gelmemıs, ıyı kı onunla hayatımı bırlestırmemısım. Elbette yaram tazeyken bunları dusunemıyordum, gun boyu hayalet gıbı dolasıyordum. Noktasına vırgulune varana kadar yazmayayım, tam anlamı ıle bunalıma gırmıstım, ılac kullanacak boyuta ulastım sonunda.

Ve bır karar verıp, hayatımı yenılemek ıstedım. O benı terk ettıkten kısa bır sure sonra yurt dısına gıttım. ıkı yılım orada gectı, derken bır tatıl esnasında esımle tanıstım ve su an bazen darılsam da ıyı kı esım hayatıma gırmıs dıyorum. Ve Rabbıme sukredıyorum, benım hayır gordugum serrı, benden uzak eyledıgı ıcın.

Zaman gelecek sende sukredeceksın. Lutfen bu zaman ıcınde ınancını saglam tut. En buyuk destegın o olacak.

Geçmiş olsun. Her işte bir hayır vardır, evlenseydiniz de o kadın sizi rahat bırakmazdı gibime geliyor olur olmaz sorunlar çıkartırdı. Belki de sana daha çok değer verecek seni herşeyin üstünde tutacak birisiyle evlenirsin, üzme kendini bu kadar... opuyorumnanaktan

uzulme desem nafıle ama oluca buymuskı olmus annesını secen bırıne saygı duyarım ama dugune bukadar az kala yapılan saygısızlık cok kotu..senı dusunmeden hareket yapmıs guclu dur allahın ıznıyle atlatırsın herseyı senın ıcın dogru ınsan degılmıs demekkı ..evlenıpde ertesı gunu donmek daha agır olur ınankı..dılerım en kısa zamanda toparlanırsın..

benim bir tanıdığımda düğüne bir hafta kala ayrıldı
ama şimdi eski nişanlısından çok daha iyi biriyle evli
senin de bu günlerin geçer üzülme inşallah çok mutlu olursun

çok geçmiş olsun kimin olsa dünya başına kesin yıkılırdı.ama dua edin ki evlenmeden çıktı hersey hadi evlenip ayrılsaydınız.zaten nişanlınız sizi gerçekten sevse anne sözüyle sizi terk etmezdi.nedense bu yüzden anne kuzusu olan erkeklerden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…