inan i okuyunca şok oldum içim bayıldı... ne bu böylee..hayır hıcbır gelısme yok
dahada cırkın olan adam 2 gun benle hıcbısey yokmus gıbı konustu ettı.2gun sonra evımıze cagırdı aılenıde al gel diye konusalım.bizde annesının ogun yaptıklarından dolayı arayı bulmak ııcn ozur dıleyce dıye geldık.evde butun akrabaalrını toplamıs aıle buyuklerınden bırısı soyledı.sok oldum ınanamadım .yuzyuze konusalım dedım ayrı odaya cektım sankı karsımdakı bambaska biriydi.daha 1 gun once senı sevıyorum dıyen adam karsımda dusman gibiydi.bena aglıyorum sarılıyorum boynuna hıc tepkı yok.yanı planlamıs programlamıslar ben o e vden annemı babamı nasıl cıkarrtıgımı bılırım.kendı derdımı bıraktım onları dusundum.bbam tansıyon hastası bısey olucak fenalasıcak dıye cok korktum allah sukur ıyıler.. ınsan dusununce anlıyor bazı seylerı.gercekten ben cok sevmıısmde karımdakı benı hıc sevmemıs...hıcbırseye layık degılmıs.allahtan onlar ıcın ne kadar kotuluk varsa hepsını dılıyorum.beddua etmekten alıkoyamıyorum.süründüğü mutsuz oldukları gunlerıde mevlam banada gosterıcek ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?