nikahıma 10 gün kala nısanlım yuzugu attı

çok geçmiş olsun canım.
gerçekten zor bi durum...
karşıdakinin seni sevdiğini zannediyosun
ama o seni zerre kadar sevmiyormuş bunu öğreniyosun
çok büyük bi yıkım..
bu erkekler ne kadar anneci oluyorlar böyle.
boşver canım kısmet değilmiş
senin için hayırlısı böyleymiş demekki
hiç kimse vazgeçilmez değildir güzelim.
Allah karşına öyle birini çıkarsın ki...
hep mutlu ol inşallah...

Su an üzülüyorsun dogalda ama düsünüp iliskinizi kendini seni düsürdügü zor durumlari düsündükce kurtulmusum isabet olmus diyip sükrediceksin haline ve daha mutlu olucaksin senin adina cok sevdindim hakkinda bundan sonra hayirlisi olsun canim böle cok erkek görünümlü sahte varliklar var hayir gelmezdi bundan emin ol

Allah yüreğindeki acıyı bir an önce hafifletir inşallah canım. Bu şekilde gençlerin mutluluğuna engel olan, yalandan ayılıp bayılmalarla oğullarını kandıran anneler öldüklerinde bunun hesabını nasıl verecekler çok merak ediyorum. Bu versiyondan bir tane de bende var.. Seni o yüzden çok iyi anlayabiliyorum canım. Allah'ım hakkında hayırlısı ne ise onu çıkarsın karşına, inşallah herşey senin için çok iyi olur. Dualarım seninle çünkü seni çok iyi anlıyorum.

alayı gerızekalı bunların ne yapayım sınırımın frenlerı patladı ya!!!beyınsız ıste
yaw arkadas sen kaynanasın oglunun esıyle aranı ıyı tutkı oglunda sana yakıın olsun gelınınde bu kaynana kısmı yanı kadın kısmı tuhaf sen kadınsın hem cınsını desteklesene ne aptallasıyon..
boswer kuzum takma bırak gıdene yol werkı yenılere yer acılsın
hayde bakem

anneyle esıni ayrı yere koyar demişsin asla öyle olmuyor.yolun başındayken kurtulmuşsun sevseydi seni yüzüğü atmazdı orta yolu bulmaya çalışırdı.

şok oldum yaa sizi ayaklarına mı çağirdi Bu terBiyesizler.. Bak canım aynısını aBlam yaşadı.aBlamı istemedi kadın, bu düğün olmayacak dedi ya Ben ya o kız dedi düğüne gelmediler kına gecesi evi Basmaya kalktılar, gerekirse Büyü yaptracam Bu yuvayı yıkacam dedi.. aBlamgil her zorluğa rağmen evlendiler, 3 yıl evli kaldılar ama dayanamadılar kadın ellerini çekmedi çünkü. iyi ki evlenmeden ayrılmıssın Bak aBlam Boşandı.. keşke hiç evlenmeseydim diyor. kına gecesi Bıraksaydım diyor.. allah yardımcın olsun kuzum benım hiç üzülme.. çok Büyük ah aldılar çoook Büyük.. hiç sıkma canını.. yanlarına kalmaz bunlar.. o nişanlının da erkekliğine tükürüyorum valla.. ayıp günah yaa... hiç üzülme öyle Bi adamdan sana koca ailene de damat olmazdı..

üzülme be hakkında hayırlısı olsun şimdi sana çok zor gelir o psikoloji kolay değil ama atlatırsın inşallah. şimdiden sana destek olmayıp annesiyle eşini ayrı tutamayandan hayır mı gelir boşver inanki sonradan olsa daha çok üzülrdün çünkü bir erkek eşini tutcak ki aileside tutsun yoksa sorunlar çıkar üzülen sen olursun.o düşünmeliki hayat onun annesinin değil kendisinin istediğiyle ömür sürdüreceğini..

uçurumun eşiğinden dönmüşsün arkadaşım öncelikle o kaynanadan kurtulduğun için kendini şanslı bulmalısın. eğer evlenseydin sadece senni değill aileni üzmeye onlara saygısızlık etmeye devam edrdi ailene bunları yaşattığın için kendini suçlu hissederdin. hiç üzülme. onlarında aynı acıyı çekmelerini ve onlarında senin düştüğün duruma düüşmelerini isteyebilirsin ama sanki onların ar damarı çatlamış böyle olaylardan etkilenmeyecek gibi görünüyorlar. hiç tanımamış oldugunu farzet inşallah senin değerini bilen bir eşin ve ailesi olur. herkesi kendimiz gibi sanıp güveniyoruz. uzun uzun ağla üzüntünü içine atma bastırma dışa vur aman sakın içine atma

Ben hep derim, aile fertlerinden biri birseye cok fazla maydonoz olursa o iki genc arasindaki iliski ölür gider.
Burdada kaynana karistirmis ortaligi -- aayyy cok sasirdim!!!
Tatlim, hic birsey icin kendini üzmeye degmez.
Sana suan ne kadar cok teselli versekte, etrafindaki yakinlari ne kadar cok destekcin olsada bir kac ay söylenenler sana bos gelir, hayat bombos gelir.
Ama yeniden hoooopppp diye ayaga kalktiginda, Mevlaya bir kez daha sükredeceksin.
Evlendikten sonra bu adam anasinin tek lafiyla seni kapi disari ederdi.
Birak simdi bittigi iyi olmus. Nasil olsa senle yasamadigi günlerine ilerde cok üzülüp pismanliklar icinde yanacak. Bunlarada sen sahit olacaksin. Icin rahat olsun

En çok sinirimi bozan seni ve aileni çağırarak(evlerine)ayrılık kararını açıklamaları oldu.

Medeniyet tablosu çizmeye çalıştılar heralde akıllarınca.

Şimdi şöyle mahalleden oğluna kafasına göre bir kız bulsun,gül gibi geçinip gitsinler.Düşünebiliyor musun evlilik boyunca hep dediği olsun isteyen,seninle yarışan,oğlunu senden kıskanan,seni başkalarına kötüleyen bir kadın.

Ha tabii o böyle yapmak için çırpınsa da oğlu onu susturmasını becerseydi o ayrı.
Neyse,hiç öyle dağıtılan davetiyelere falan bakma sen yinede yol yakınken dönmüşsün.

inan i okuyunca şok oldum içim bayıldı... ne bu böylee..

Allah onlara diledikleri gibi gelin versin ama senin mumla ararlar hiç üzülme...

boşver. daha iyileriyle karşılatırsın allah...

offfffff tüylerim diken diken oldu valla:1no2:
cnm ne denirki bu durumda
umarim tez zamanda o adami unutup kendine yeni bi sayfa acabilirsin
üzücü bi olay ama bide iyi yönünden bak
en azindan evlenip bu sorunlari yasayip belkide simdi oldugu gibi evlendikten sonra seni annesine tercih edicegine simdiden olan olsun daha iyi
üzülmemeye calis cnm
oda zamanla yaptigi hatanin farkina varcaktir ama is isten gecmis olcak

Allahın sevgili kuluymussun cnm yat kalk sükret sadakA ver valla cok kötü oldum ne biçim insanlar bunlar neyse ki kurtuldun

bence de böylesi daha hayırlı olmuş canım.. hiç üzülme , seni kim olursa olsun bırakanı da sevme artık. ah bu kayınvalideler niye burunlarını sokarlar hiç anlamam.. bırak işte mutlu olsun oğlun/kızın yaa.. benim de sonum böyle olacak gibi.. olsa da üzülmem bu saatten sonra.. hakkında hayırlısı olsun canım.. Allah kıymetini bilenlerle karşılaştırsın seni.. :1hug:

canım çok geçmiş olsun..allahın sevilen kuluymuşsunki böyle bir ailenin içine düşmeden kurtulmuşsun.sana saygıyı geç ailene bile saygı göstermemişler.evlendiğinde bence daha büyük sorunlarla karsılaşacakmıssın...böyle bir aileye gelin gitmediğine bence sükretmelisin.anne sözünden çıkmayan erkektende koca olmaz canım....tekrar tekrar yazıyorum allah kurtarmıs seni

içi rahat mıdır acaba inanamıyorum yaa..
mutlumudur şimdi bir kızı bu şekilde küçük düşürmeye..
davetiyeler dağıtıldı nikah günü alınmış.. bu kızı bu hale düşürmeye ne hakkı vardı
yazık değil mi..

Çok kötü bir durum yaa...
Davetiyeler dağıtılmış, çeyiz serilmiş olur mu böyle şey...
Ama annesi ve eşi arasındaki dengeyi sağlayamayan erkekten koca olmaz, unutmaya çalış...
Belki de hayırlısı budur...

herseyde bir hayır vardır canım
evlendikten sonra ayrılmaktansa nişanlıyken ayrılmak daha kolay
ya evlenip çocugun olduktan sonra ayrılsaydın?
o adamdan kurtulman iyi olmuş annem senden önce gelir ne demek canımm
gitsin annesiyle yatsın o zaman onun sözünden çıkmasın
üzülme canım yakın zamanda üzülmen de geçer sonra kurtulduguna sevinirsin
aman sakın haa eger tekrar barışmak isterlerse asla barışma!
anlar o senin degerini yakındır zamanı...
allah yardımcın olsun tatlım öpüyorum.

evet gerçekten zor bir durum
ama ben şanslı olduğunuzu düşünüyorum.en azından evlenmeden kurtulmuşsunuz böle düşünen bir adam ve anasından.biliyorum yazdıklarım size saçma gelebilir halden anlamıyorsunuz da diyebilirsiniz ama evlenip hele bide çocuk olsa ayrılmak 4-5 kat daha zor olurdu.çok şanslısınız bence.anasını seçtiyse bırakın onla yaşasın evlenseydiniz emin olun çok daha fazla zorlaşırdı herşey...
rabbim önünüzü açsın dayanma ve sabır gücü versin ama emin olun ahınız yerde kalmayacak allah 40 yılda yapamadığını 40 saniyede yaparmış bekleyin görün hayat ne oyunlar getiriyor insana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…