başka sorununuz yoksa hiiiiç korkma canım benim
türk erkeklerine böyle öğüt verirler ev işi yapma başına kalır diye
zaman içinde tatlı dille yavaş yavaş öğretirsin
ama hiç inatlaşmayacaksın yapmak zorundasın demeyeceksin
tatlı tatlı yardım isteyeceksin biraz zaman alıyor ama eğitiliyorlarp
iyi ve vicdan sahibi bir insan ise dayanamaz bir ucundan tutar mutlaka
bir ömür mutlu olun inşallah
böyle konuşmasının sebebi kim ; ailesi.Özellikle annesi..
aman oğlum sen yapma, sen erkeksin, erkek adam temizlik yapar mı ? , kılıbık mısın bla bla bla....
ama yavaş yavaş kendine çevirebilirsin. bu kadar net konuşması beni rahatsız etti .ama sende insan evladısın. bir gün yemek yapma hasta ol dışarıdan söyle.. temizlik yapma...... eminim ki belli süreden sonra onun da vicdanı rahat etmeyecek..
sen de onunla eşit şartlar altında çalışıyorsun sen de rahatına düşkün ol. sürekli kafasına kakar gibi yönlerdirme ama alttan alttan da beynine işle.
şimdiden mutluluklar.:123:
valla cnm kim ne yapacak kim ne yapmayacak erkek arkadaşının kafası karışmışsen evde olduğun günlerde sana yemek yaparsın demiş ya yap ama kendine göre sonra ister dışardan söyleriz herkes kendi kafasına göre takılır demiş ya eve geldiğinde sende öyle dersin dışardan söyle ben yaptım kendime kadar yedim dersin olur biter anlar yani nasıl saçma şeyler söylediğini
bak tatlım çalışıyorsan eşinin yardım etmesi çok önemli sen fazla fazla yemek yaparsın idare edersiniz ama bir yaparsın iki yaparsın bunun hastalığı yorgunluğu var yapamayacağın günlerinde gelecek sana destek olmazsa işin çok zor
başka sorununuz yoksa hiiiiç korkma canım benim
türk erkeklerine böyle öğüt verirler ev işi yapma başına kalır diye
zaman içinde tatlı dille yavaş yavaş öğretirsin
ama hiç inatlaşmayacaksın yapmak zorundasın demeyeceksin
tatlı tatlı yardım isteyeceksin biraz zaman alıyor ama eğitiliyorlarp
iyi ve vicdan sahibi bir insan ise dayanamaz bir ucundan tutar mutlaka
bir ömür mutlu olun inşallah
Ne vicdani ya? Adam resmen diyor ben cocuguma bakmam, bakici baksin. Bu nasil bir vicdan ya? Adam dese "ya bilemiyorum, beceremem felan" o zaman iyi kötü adamin özgüvenine verirdim ve zaman ile düsüncesi degisirdi diye düsünürdüm. Ama böylede olmuyor. Adam çoçuguna bakmak yerine tanimadigi insana vermek daha iyi bir karar oldugunu düsünüyor! Cocuk yapinca iyi oluyor ama!
Ayrica kadinlari anliyamiyorum, ne demek bütün erkekler böyle, en azindan seninki dürüstçe anlatmis? Evlenirken niye kadinlarin stadartlari yok fakat erkeklerin var? Hiç bir erkek duydunuzmu "karim evde bir is yapmiyor, normal tabi kadinlarda" dedigini? Hayir, erkekler herseyi istiyorlar, kadinin bakimli olmasindan, marifetli olmasindan tut harika bir gelin olmasini bekliyorlar. Kadinlar ise sanki hiç bir beklentesi yok, sadece aldatmasin, siddet olmasin sanki o es olmak için yetiyormus gibi.
Bence konuda çok geç konusulmus. Flört zamaninda hiçmi böyle konulari konusmadiniz? Hiçmi nisanlinin düsünce tarzini bilemediniz, aile hayatina bakmadiniz?
Yani yemek yapmak sorun değilde, tavır hoş değil. Pazarlık yapmak şimdiden. Sizin de rahatsız olduğunuz nokta buysa, söyleyin bence. Yemek yaparım seve seve ama senin şimdiden pazarlık yapman hoş değil deyin bence.
Bence aile yapısına falan da pek bakmıyor bu işler. Benim eşim ailesine hiç yardım etmezdi, annesi öle derdi. Sen evlenince zorluk çekeceksin, hiçbirşey yapmaz, çorabını bile toplamaz çok dağınık sorumsuz derdi. Ama eşim ben temizlik yaptım mı kızıyor, gene yordun kendini ben yaparım diyor. Yani iş birazda sizde bitiyor.
böyle konuşmasının sebebi kim ; ailesi.Özellikle annesi..
aman oğlum sen yapma, sen erkeksin, erkek adam temizlik yapar mı ? , kılıbık mısın bla bla bla....
ama yavaş yavaş kendine çevirebilirsin. bu kadar net konuşması beni rahatsız etti .ama sende insan evladısın. bir gün yemek yapma hasta ol dışarıdan söyle.. temizlik yapma...... eminim ki belli süreden sonra onun da vicdanı rahat etmeyecek..
sen de onunla eşit şartlar altında çalışıyorsun sen de rahatına düşkün ol. sürekli kafasına kakar gibi yönlerdirme ama alttan alttan da beynine işle.
şimdiden mutluluklar.:123:
bikaç kez üstünde çok durmadan konuşmuştuk. yapılır bir şekilde, ben bu konuları çok fazla takmam, ufacık bir mide bir şekilde dolar diyodu. şimdi de ben hiçbi şey yapmam herşeyi sen yapçaksın da demiyo zaten bana. çocuğun altını ben mi değiştircem diyo benim midem bulanır ama sen yapabilirsin diyor.
nikahıma 15-20 gün kaldı. düğünüm de 3-4 ay sonra. ne yapmam lazım şu an bilmiyorum. elim kolum bağlı. ben bu konuyu bu kadar önemserken ve bu konu evlilik konusunda bende soru işaretleri oluştururken, o herkes kendi yemeğini kendi yapsın, kendi ne istiyosa onu yesin isterse dışarda yesin şeklinde çıkıyo işin içinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?