• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikahta evet demeden önce !

Nikahta evet demeden önce söylenebilecek güzel bir söz arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bence oyle bır sey yapma hıc hos olmuyor yapay yapay o an ıcınden ne gelırse sadde bır evet yetrlı
Ben hıc plan yapmamıstım o an ımmm oldum esıme baktım ne desem gıbı sonra evet dedım esımde asırı yuksek sesle soylemıstı hatta nıhah memuresı damat bey bu kac yılın bırıkımı dıye espırı yapmıstı o derecekı o sekılde dusunup yapmaz onunda karakterını bılırım doğal oldu ve cok guzel oldu cok gulmustuk:)

Bence oyle bır sey yapma hıc hos olmuyor yapay yapay o an ıcınden ne gelırse sadde bır evet yetrlı
Ben hıc plan yapmamıstım o an ımmm oldum esıme baktım ne desem gıbı sonra evet dedım esımde asırı yuksek sesle soylemıstı hatta nıhah memuresı damat bey bu kac yılın bırıkımı dıye espırı yapmıstı o derecekı o sekılde dusunup yapmaz onunda karakterını bılırım doğal oldu ve cok guzel oldu cok gulmustuk:)

hahahhaha :) Gerçekten çok güzel söylemiş ya gerçekten de baya birikmiş sanırım :)

Mutluluklar dilerim yorum içinde teşekkür ederim :D

Şahsi fikrim çok yapmacık oluyor ben çok gülüyorum sonsuza kadar evet vs. tarzı bağıranlara. İçten gelen bir evet yeterli bence :12:

Evet derken sadelik en dogrusu
Hatta tum yapmacikliklara inat kisik sesle soylemek daha hos:)

Back
X