Nil Çeyizi:))

Nilll klozet takımınla banyo setin ne kadar uyumlular öyyleeee :16:
Hepsini güle güle kullan canımmm :16:

elektrik süpüremizi de aldmmm:69:
Eki Görüntüle 710430 $philips2.webp
düzenleme içinn
$Adsız.webp

Son düzenleme:
hepsi buradadan aldmm cnm anneler günü indirimiyle 448e..ertesi gün 500 yaptılar normlde 650 civari, su an sitesine bakıorm ama kaldırmıslar tamamen

hepsi buradadan aldmm cnm anneler günü indirimiyle 448e..ertesi gün 500 yaptılar normlde 650 civari, su an sitesine bakıorm ama kaldırmıslar tamamen

ürünün geldi mi çekim gücüne falan baktın mı benim buna daha acelem yok ama kafamda oturtim eğer çekim gücü çok iyiyse 500 de veririm süpürge çok önemli çünkü:17:

ürünün geldi mi çekim gücüne falan baktın mı benim buna daha acelem yok ama kafamda oturtim eğer çekim gücü çok iyiyse 500 de veririm süpürge çok önemli çünkü:17:

iyi fiyata almışsın valla canım güle güle kullan büyük parçalardan biri daha gitmiş oldu :)

saolun kızlar henüz ulaşmadı cekim gucu cok iyimis tüm yorumlar cok olumluydu..duvara tutunca asılı kalıomus sozde o derece gelince denicem:)

Güle güle kullan canım tüm aldıklarını ihtiyacın olan ana kalemler bitti çok şükür evlenince bunun rahatlığını yaşayacaksın gerçekten :) Bu arada ben de Madame Cocoya dadandım bu aralar %50 + %20 indirim var tüm ürünlerde harika şeyleer var :4:

Güle güle kullan canım tüm aldıklarını ihtiyacın olan ana kalemler bitti çok şükür evlenince bunun rahatlığını yaşayacaksın gerçekten :) Bu arada ben de Madame Cocoya dadandım bu aralar %50 + %20 indirim var tüm ürünlerde harika şeyleer var :4:
gunnur bende bu gun banyo paspasimi aldm cocodann 80 liraydi 32ye geldi yarn havlulara da bakicm zamanim kalmamisti onu alip ciktm.. cnm bencede ii yaptm yaa aradan ciksn dedm bi kac aya kdr da yemek takimimizi alicm seninkinden art modeli:69:
inşallah öyledir ya gelince dener bizede söylersin aklımızda bulunsun :1:
cnm kargolanmis supurgem gelince dener yazarm sana daa:)

Son düzenleme:
gunnur bende bu gun banyo paspasimi aldm cocodann 80 liraydi 32ye geldi yarn havlulara da bakicm zamanim kalmamisti onu alip ciktm.. cnm bencede ii yaptm yaa aradan ciksn dedm bi kac aya kdr da yemek takimimizi alicm seninkinden art modeli:69:

cnm kargolanmis supurgem gelince dener yazarm sana daa:)

takipteyim canım sabırsızlıkla bekliyorum :1:

Duvar saatlerine ne demeli ben evmanyadan aldığım saati sorun yaşadığım için iade etmiştim madame cocodan harika bir saat aldım kesin bak derim saatlere de inanılmaz hoş duruyorlar salonumda güzel değişiklikler yaptım bugün müsait bir anda paylaşacağım inşallah :)

Back
X