Nil'in Çeyizleri =]

baska bır arkadasta angelnıl oda kaç kristal almıs bır alana bır bedeva 80 kusur lıra aynı hesaba gelıyor hepsı uyku setı almadıgım ıcın bu yorganlardan almam gerek
ay coksordum
Şimdi sadede geliyorum
Allah güle güle gecim versin inşallah agız tadıyla Hep mutlu gunlerınde kullanmayı nasıp etsın allah öpüyorum seni

sessiz die reklam yapılıo o mu canım? ben de ondan istiyorum da kafam da soru işaretleri var biraz... hiç denedin mi sen, bilgin var mı süpürge hakkında? kullanan birine ihtiyacım var...

Tavanı tutuyor falan reklamda ama tutmuyor:) Ama gerçekten çok fena bişi evde denedim anneme dedim pislik içinde yaşıyoruz biz diye:):) Sessizlik olarak öle çok gürültüsü yok az bişi motor sesi ve hava sesi var okadar rahatsızlık derecesinde değil bizim evdeki apartmanı sallıyor Ben tavsiye ederim... Temizlemesi falan kolay, çekimide çok ii

Allah razı olsun çok teşekkür ederim... Evet bende nasıl geçti o günler hala anlamış değilim.. Yapıyoruz hazırlığımız kullanmayı nasip eder inşallah Rabbim

canım seninki bosch mu siemens mi? bir de filtresi konusunda bişey dediler mi, ne kadar zamanda değiştirilmesi gerektiği hakkında fln?
ben boschunkilerin filtresi ömürlük diye duymuştum, sonra başka birinden filtresinin değişmesi gerektiğini duydum.. o yüzden kafam karışık...

Bende aksine hiç uyku seti almadım... Alışamadım bir türlü onlara:):) Yorgan en iyisi... Çok teşekkür ederim inşallah daha güzelleri senin olur... Bende öpüyorum canım Allah kolaylık versin bizlere

Siemens canım...Boschla siemens aynı ama bilgin olsun... Bununda filtresi ömürlükmüş kullanıma da bağlı tabi ıslak falan çekmicen koku falan yapar... Bende çok yardımcı olamıyorum ki canım yaa hep kullandığım bir şey değil kolileyip kaldırdık İnşallah kötü değildir...

Ya canım sen ilk mesajın boschmu diye sormuşsun zaten ben kaptırdım gidiyorum kusuruma bakma:):)

boschla siemensin aynı olduğunu biliyordum ama siemensin süpürgelerini hiç incelememiştim, sadece geçenlerde bu reklamı gördüm, annem de buna da bakalım dedi, ama ben boschun sessizi ve rowentanın sessizine takılıp kaldım, karar da veremedim bir türlü.. şu süpürgeme karar verip bir alsam, sanki çeyizimi tamamlamış gibi rahatlayacaım yani, o kadar yük oldu bana :26:
kötü değildir canım ya, iyi günlerde kullan, ben de bi siemens bayiine gidip bakayım bu modele
ayrıca bulaşık makinalarımız da aynı sanırım, 5 programlı mı seninki de
Makinanın dolap içinde olmayan halini gördüğümde şok olmuştum, ve sanki çıkıntı bi parça almışım gibi hissetmiştim..

Ya canım sen ilk mesajın boschmu diye sormuşsun zaten ben kaptırdım gidiyorum kusuruma bakma:):)
kusur olur mu canım yaa, seni yakalamışken kaçırmıyım die heyecan yaptım bi sürü şey sordum bende sana, sen de benim kusuruma bakma olur mu:26:

Bence git ikisinide fişe taktır çalışmasını bir dinle Benim nişanlımda ses olayına takmış vaziyette,, ama sıfır sessiz olcağını sanmam:) Evet 5 programlı... Makina sanki üretimi tamamlanmamış gibi duruyor bunamı bu kadar para verdim dedim bende ilk ama dolap içinde öle olmucak tabi:):)

kusur olur mu canım yaa, seni yakalamışken kaçırmıyım die heyecan yaptım bi sürü şey sordum bende sana, sen de benim kusuruma bakma olur mu:26:

Olurmu öle şey... Daha yüklücemde onların fotoğraflarını çekmem gerekiyor uğraşamıyorum bende:) İnşallah daha güzelleri sana olur... Hayırlı alışverişler

ben de sese takıldım canım ya, rowenta gerçekten sessiz de, bunlara da bi bakiyim ben. Aynen yaa o bulaşık mak. sanki üretimi tamamlanmamış gibi, alıp geldikten sonra biraz pişman olmuştum, ama dolap içinde süper duruyor tabi

Olurmu öle şey... Daha yüklücemde onların fotoğraflarını çekmem gerekiyor uğraşamıyorum bende:) İnşallah daha güzelleri sana olur... Hayırlı alışverişler
amin canım sağol, hepimiz iyi günlerde kullanalım.. fotoların devamını bekliyoruz.. yardımların için sağol

yıne hepsı bır harıka lımangoda bardakları teklımı aldın aman morhıpodan
lımangodakı o kavanozlar benımde dıkkatımı cektı ama kucukmu buyukmu derken alamadım

limangoyu aradım bu baharatlıklar ıcın bana bılgı vercekler kac cm diye

yıne hepsı bır harıka lımangoda bardakları teklımı aldın aman morhıpodan
lımangodakı o kavanozlar benımde dıkkatımı cektı ama kucukmu buyukmu derken alamadım

Yok canım mor 12li mavi 6 lı öle yazıyor aldığım yerde... :) Kavanozlara aslında muallakta ama çok küçük değildir Teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…