Nil'in Çeyizleri =]

Canım kankam çok zevklisin bütün herşeyini çok güzel seçmişsin devamını bekliyoruz. Hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin rabbim.

Markafoniden aldığım havlularım...:)

Yine markafoni ıvır zıvırlarım:):)
Meyve sepetim,, Kaşıklık
Kupa bardaklık :) Buzdolabı süslerim:):)
Mumluklar... Yüzüklük..
4 lü orta vazo 2li büyük vazo
Mumluk.. Fil süsler...

Son düzenleme:
ayy ayyyy canımm şu ahşap takımlar geldımı hanı ayran bardagı gıbı metal standı var cokta uygundu bende almayı dusunmustum

hah bıde lımangodan aldıgın cerceve anahtarlıklı hanı onu kac lıraya aldın bende alıcam ondan kısmetse
bornoz takımınınd afıyatını ogrenebılırmıyım ?
Hah bıde nevresımlerı baya boy almıssın 8 tane mısafırlıklerde dahıl bunlara sanırım degılmı
benım mısafırlık var annemın cok onceden aldıgı kendımınde bır sarev saten bırde mınımalden aldım 2 tane daha alsam bırı saten bırı yıne gunluk yeter sanırım .. of cok konustum
bısey daha soracaktım unuttum gıttı

Son düzenleyen: Moderatör:
Aaaa nil, bosch'un konteynırlı süpürgesini mi aldın? ben mi ona benzettim yoksa? :26:
eğer oysa ne kadara aldın?

Morhipodan aldıklarım:):)
2li tepsim... 8li amerikan servisi..
3lü ekmek sepeti.. Sürahi bardak set
Deniz kabukları süs.. Sütlük sosluk
2li süs mum Fırın tesi tutacağı
Evim.net
Klozet takımlarım
Günlük takımlarım....

ayy ayyyy canımm şu ahşap takımlar geldımı hanı ayran bardagı gıbı metal standı var cokta uygundu bende almayı dusunmustum

Canım hangi ürün anlayamadım :):) Kafam allak bullak oldu aldıklarımı yükleyince... Biraz daha açıklarsan yardımcı olabilirim...

Canım hangi ürün anlayamadım :):) Kafam allak bullak oldu aldıklarımı yükleyince... Biraz daha açıklarsan yardımcı olabilirim...

ay canım zaten ben normal sormamısımkı hanı kasıklık yazıyor yanında metalık

:):) Hemen dosyama baktım 20 liraya almışım aynı resimdeki gibi geldi... Bornoz takımı evkurdan iki sene önce almıştım sanırım 180 falandı....Evet nevresim takımlarında biraz abarttım bende kabul ediyorum buraya yükeleyemdiklerimde var netten bulamadım:):) Nevresim zararı olucağını sanmıyorum değiştir kullan:):) Estağfurullah sorabilirsin daha...

Aaaa nil, bosch'un konteynırlı süpürgesini mi aldın? ben mi ona benzettim yoksa? :26:
eğer oysa ne kadara aldın?

Evet canım şu tvde olandan aldım... mağaza fiyatından biraz düşüğe aldım 500e birinin yardımıyla... Mağaza fiyatı 750falandı:)

sessiz die reklam yapılıo o mu canım? ben de ondan istiyorum da kafam da soru işaretleri var biraz... hiç denedin mi sen, bilgin var mı süpürge hakkında? kullanan birine ihtiyacım var...

Son düzenleme:

20 lıraya cok uyguna almıssın ınsallah cıktıgında bende gorurum baska bı bolumde bı arkadasın evınde gormustum miss'in evinde
coton box varya onu soracaktım nasıl kalıtesı begendınmı ?
yorganlarınıda kaca aldın suanda trendyolda sar-ev var benımde ıhtıyacım var 55 tl

nil'cim herşeyini Rabbim askla huzurla sağlıkla ve mutlulukla kullanmayı nasıp etsın herşeyin gönlünce olsun . Öğrenciyken filan demişsin ya zaman öyle bi geçiyor kı Rabbım sizi birbirinize bagıslasın herşeyin çooookk güzell

Heee yok henüz gelmedi hepsini dün aldım haftaya gelir ama...Farklı bir ürün olacağını sanmıyorum başka bir yerde görmüştüm önceden:)

ıcındekı tahta kasıklar yokmu ıcınde dıkkat etmemıstımde sende sadece kasıklık yazmısın ?

Valla bende burdan birinin evinde görmüştüm::) Cotton box güzel beğendim ben ama bi sarev gibi falan değil:) Days in colors lovely sleepy var o çok kötü onu anneme verdim Yorganlarımıda 41 almışım 4 5 lirada kargo ücreti oluyor evim.nette daha uygun oluyor bilgin olsun:) ve çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…