Niltol'un evi !

canım doğru bir detaya takılmışsın, içinde beyaz lamba olmasına rağmen loş bir havası var ama zaten yatak odası fazla ışığa da gerek yok. umarım resim yardımcı olur.a.s.

çok teşekkür ederim inceliğine..gerçekten yardımcı oldun..

Dishe ve kedicik81, Arkadaşlar yorumlarınız çok güzel teşekkürler

evin çok güzel allah ağzınızın tadını bozmasın ama salonun tüllerine ayrıca bi bittim harikaaa çok zevkli bi seçim tebrik ederim.Takımınla süper bi uyum içinde.Hemen benim hafızaya kazıdım inşallah kısmet olursa bende öle yaptırcam:))

süper ötesi :hooray:
çok harika ve zevkli döşenmiş bir ev:lepi:
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım bayıldım evinee:1rolleyes:
darısı benim ve tüm bekar arkadaşların başına inşallah:Saruboceq:

tatlım sağol yorumun için tüllerimi Unkapanında yaptırdım ve çok memnunum tavsiye ederima.s.

süper ötesi :hooray:
çok harika ve zevkli döşenmiş bir ev:lepi:
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım bayıldım evinee:1rolleyes:
darısı benim ve tüm bekar arkadaşların başına inşallah:Saruboceq:

çok teşekkürler, doğru diyorsun darısı senin başına umarım herşey gönlünce olur... a.s.

tikladim bi yatak odasi cikti karsima bayilimmmmmm
siyah beyaz yatak örtün ve erdeki o bembeyaz halilarin süper süper süper benim istedigim gibi

ben de brillanthome da siyah bir yatak örtüsü gördüm yok toz toplar yok siyah yatak örtüsü güzel olmaz denildi ama senin bu harika odanini görünce benim düsüncem daha da netlik kazandi daha a eminm

Bide oval kenarlari altin aynan burda görsem hemen alirdim

aslind bütün evin cok güzel o sikir sikir parlayan perdelerin ama yatak örtün ve o ayna tam da benim zevkim. Allah agiz tadiyla bir ömür boyu yasamayi nasip etsin canim

hii bide yatakodasinaki duvar dövmen harika

cok güzel bir ev böyle ev yapabilmek icin madiyat kadar zevklide olmak lazım hersey cok uyumlu ve güzel
yani yatak odasının halısı mesala bence güzel bir zevkin eseri insallah cok güzel günleriniz olur bu sıcak yuvada ve hersey cok güzel güle güle oturun

tatlım her yorumun için çok çok teşekkürler, aslını sorarsan benim yatak örtüm kadife ve acayip toz oluyor ama bana deseler ki şuan bile bile alırmısın diye evet alırım. çok şık ve ağır duruyor birde farklı kimse siyaha cesaret edemez oyüzden sende siyah al çok ilgi çekici benim ki home art dan aldım orada başka siyah modellerde var ama sitede model az ben eminönündeki home art mağazasından aldım orada acayip çok çeşit var. yerde kinide akrabamız ördü şiş örgüsünü bilen herkes yapabilir.
galiba salondaki aynayı beğendin yanlış hatırlamıyorsam eşim eminönünden aldı diye biliyorum.
canım sanada mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsun.a.s.

hii bide yatakodasinaki duvar dövmen harika

tatlım yatak odamdaki duvar stikerını KOÇTAŞ'dan aldık 50tl ben çok araştırdım internetten çok pahalı hemde göremeden alıyorsun. bunu bulduk çok sevindim, hatta başka renklerde var odanın renklerine uygun tavsiye ederim canım.

şu topiğe ne zaman girsem şu eve bakmadan gidemiyorum. Çok hoşuma gidiyor..

çok teşekkürler canım beni çok mutlu ettin. Yüce Rabbim senin gönlünden geçen her isteğini kabul etsin ve herşey gönlünce olsun.a.s.

Son düzenleme:
çok teşekkürler canım beni çok mutlu ettin. Yüce Rabbim senin gönlünden geçen her isteğini kabul etsin ve herşey gönlünce olsun.a.s.

çok teşekkür ederim canım. Sabah sabah çok güzel dua aldım.. Allah herkesin istediğini kalbinin güzelliğine göre versin..

zaevkinize bayıldım.
çoook modern, çok güzeel bir eviniz var.
yatak oadsı gerçekten muhteşem..
Sağlıkla oturun inşallah. . .

arkadaşımmsüpermşş bayıldımm doğrusuu allah güle güle oturmayı nasip etsnn.özelliklee yatak örtün süperr nerdennn aldınn????? hihoyyyt

arkadaşımmsüpermşş bayıldımm doğrusuu allah güle güle oturmayı nasip etsnn.özelliklee yatak örtün süperr nerdennn aldınn????? hihoyyyt

tatlım sağol yorumun için... yatak örtümün markası HOME ART ben Eminönün'deki Home Art mağazasından aldım 400tl'di ama yazın şimdi nedir bilemiyorum...a.s.

evinizi çok beğendim..

allah ilk günkü heycanınızı daim etsin..

kabul ederseniz bikaç fikrim var..

salonunuz biraz küçük..onun için duvar kağıdı biraz koyu kaçmış bence..

oturma odasıda modern bi görüntüde ama biraz fazla eşya var gibi tv ünitesinde..

biraz daha fresh bi görüntü olabilir..

güle güle kullanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…