canım doğru bir detaya takılmışsın, içinde beyaz lamba olmasına rağmen loş bir havası var ama zaten yatak odası fazla ışığa da gerek yok. umarım resim yardımcı olur.a.s.
evin çok güzel allah ağzınızın tadını bozmasın ama salonun tüllerine ayrıca bi bittim harikaaa çok zevkli bi seçim tebrik ederim.Takımınla süper bi uyum içinde.Hemen benim hafızaya kazıdım inşallah kısmet olursa bende öle yaptırcam:))
süper ötesi :hooray:
çok harika ve zevkli döşenmiş bir ev:lepi:
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım bayıldım evinee:1rolleyes:
darısı benim ve tüm bekar arkadaşların başına inşallah:Saruboceq:
tikladim bi yatak odasi cikti karsima bayilimmmmmm
siyah beyaz yatak örtün ve erdeki o bembeyaz halilarin süper süper süper benim istedigim gibi
ben de brillanthome da siyah bir yatak örtüsü gördüm yok toz toplar yok siyah yatak örtüsü güzel olmaz denildi ama senin bu harika odanini görünce benim düsüncem daha da netlik kazandi daha a eminm
Bide oval kenarlari altin aynan burda görsem hemen alirdim
aslind bütün evin cok güzel o sikir sikir parlayan perdelerin ama yatak örtün ve o ayna tam da benim zevkim. Allah agiz tadiyla bir ömür boyu yasamayi nasip etsin canim
hii bide yatakodasinaki duvar dövmen harika
şu topiğe ne zaman girsem şu eve bakmadan gidemiyorum. Çok hoşuma gidiyor..
çok teşekkürler canım beni çok mutlu ettin. Yüce Rabbim senin gönlünden geçen her isteğini kabul etsin ve herşey gönlünce olsun.a.s.
çok teşekkür ederim canım. Sabah sabah çok güzel dua aldım.. Allah herkesin istediğini kalbinin güzelliğine göre versin..
zaevkinize bayıldım.
çoook modern, çok güzeel bir eviniz var.
yatak oadsı gerçekten muhteşem..
Sağlıkla oturun inşallah. . .
arkadaşımmsüpermşş bayıldımm doğrusuu allah güle güle oturmayı nasip etsnn.özelliklee yatak örtün süperr nerdennn aldınn????? hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?