Merhaba niltol eviniz cok guzel yatak odasina ve salonun perdesine bayildim acaba rica etsem bana perdeleri diktirdigin perdecinin adresini verebilirsen cok sevinirim bu yil kismet olursa turkiyeye geldigimde salonun perdelerini yenilemeyi dusunuyorum uzun zamandirda nette modeller bakiyordum sonunda buldum hihoyyyt allah saglik ve mutluluk icinde yasamayi nasip etsin guzel evinizde.
niltolcüm ilgin için teşekkür ederim canıma.s. ne güzel dekoratif taşlar ben de istiyorum bunlardan ama buralarda yok onlardan inci kolyeyle de süsleyince çok şık bişey olmuş bu arada çok zevklisin ya gerçekten evin o kadar büyük olmamasına rağmen dizayn süper ve çok kaliteli döşenmiş düşünerek çok gezip dolaşıp mı aldın eşyalarını yoksa ilk gördüğün hoşuna gideni mi aldın çünkü her şey o kadar birbirini tamamlamış ki ne fazlası ne eksiği var
İnşaat Teknikeri olduğunu yazmasan kesin dekoratör derdim , çok zevkliymişsin. :) Rica etsem uygun bir zamanında mutfak kapısı yerine kullandığın perdenin yakından fotosunu ekler misin. ? Benim de mutfak girişim seninki gibi ,fikir almak isterim. :)
nitolcuğum ne yaptın??? yatak odandaki kilimler için bazı bilgiler verecektin birde başka renkte resimlerde koyacaktın???? göremedinde canım??? kusura bakma...sabırsızlanıyorumda... :dance:
Niltol duvar boyasının rengi nedir cnm yatak odası ve salondaki ?
canım ben seni unutmadım kilimi öğren kişiyi göremedim anneme söyledim oda arayıp öğrenip bana söyleyecek birde banyo için diyorsun krem rengini onu da bu hafta sonu çekip pazartesi söz koyacağım.
eccu biz o boyayı KOÇTAŞ'dan aldık, markasını bilmiyorum ama boyanın adı İstanbul Beji diye geçiyor. Oradan bulabilirsin.
saol canım...bir an için beni unuttun sandımda..... a.s.
ınşaat Teknikeri olduğunu yazmasan kesin dekoratör derdim , çok zevkliymişsin. :) Rica etsem uygun bir zamanında mutfak kapısı yerine kullandığın perdenin yakından fotosunu ekler misin. ? Benim de mutfak girişim seninki gibi ,fikir almak isterim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?