Niltol'un evi !

Merhaba niltol eviniz cok guzel yatak odasina ve salonun perdesine bayildim acaba rica etsem bana perdeleri diktirdigin perdecinin adresini verebilirsen cok sevinirim bu yil kismet olursa turkiyeye geldigimde salonun perdelerini yenilemeyi dusunuyorum uzun zamandirda nette modeller bakiyordum sonunda buldum hihoyyyt allah saglik ve mutluluk icinde yasamayi nasip etsin guzel evinizde.

niltolcüm ilgin için teşekkür ederim canıma.s. ne güzel dekoratif taşlar ben de istiyorum bunlardan ama buralarda yok onlardan inci kolyeyle de süsleyince çok şık bişey olmuş bu arada çok zevklisin ya gerçekten evin o kadar büyük olmamasına rağmen dizayn süper ve çok kaliteli döşenmiş düşünerek çok gezip dolaşıp mı aldın eşyalarını yoksa ilk gördüğün hoşuna gideni mi aldın çünkü her şey o kadar birbirini tamamlamış ki ne fazlası ne eksiği var

İnşaat Teknikeri olduğunu yazmasan kesin dekoratör derdim , çok zevkliymişsin. :) Rica etsem uygun bir zamanında mutfak kapısı yerine kullandığın perdenin yakından fotosunu ekler misin. ? Benim de mutfak girişim seninki gibi ,fikir almak isterim. :)

canım tabiki adresi veririm yer Unkapanında fakat dükkan adını karta bakıp veririm, sana özel mesaj atarım şuan için acelesi varmı peki çünkü evde galiba kart anca Pazartesi yada Salı günü bildirebilirm... Yüce Rabbbim herşeyin güzelini sana nasip etsin.a.s.

tatlım sana nasıl anlatsam ki, bizim beraberliğimiz 7,5 sene oldu, evliliğe karar verdiğimiz vakitden sonra araştırmalara başladık, her cumartesi buluştuğumuzda ya mobilyacıları gezerdik yada başka birşeyleri oyüzden çok gezdik, çok fikir edindik ve sonunda evide görünce hangi eşya gider, hangi mobilya gider hemen karar verip aldık herşeyi yavaş yavaş yaptık, son dakikalara pek birşey bırakmadık... buarada yorumların çok güzel, gönlünde ne varsa Allah'ım sana daha fazlasını versin... a.s.a.s.a.s.

canım çok tatlısın keşke dekoratör olsam aslında ben lisede yapı ressamlığı okudum mimari çizimler yapıyorduk çok zevkli bir iş, daha sonra inşaat teknikerliğini okudum hepsi birbirine bağlantılı işler, eşimle hep aynı okullara gittik oyüzden evi döşerken pek sorun yaşamadık...
Hafta sonu mutfak kapısındaki perdenin resmini detaylı olarak çekerim pazartesi buraya koyarım sanada haber veririm canım... a.s.a.s.a.s.

nitolcuğum ne yaptın??? yatak odandaki kilimler için bazı bilgiler verecektin birde başka renkte resimlerde koyacaktın???? göremedinde canım??? kusura bakma...sabırsızlanıyorumda... :dance:

nitolcuğum ne yaptın??? yatak odandaki kilimler için bazı bilgiler verecektin birde başka renkte resimlerde koyacaktın???? göremedinde canım??? kusura bakma...sabırsızlanıyorumda... :dance:

canım ben seni unutmadım kilimi öğren kişiyi göremedim anneme söyledim oda arayıp öğrenip bana söyleyecek birde banyo için diyorsun krem rengini onu da bu hafta sonu çekip pazartesi söz koyacağım.

canım ben seni unutmadım kilimi öğren kişiyi göremedim anneme söyledim oda arayıp öğrenip bana söyleyecek birde banyo için diyorsun krem rengini onu da bu hafta sonu çekip pazartesi söz koyacağım.

saol canım...bir an için beni unuttun sandımda..... a.s.

Ilgin icin cok sagol canim acelesi yok yaza cok zaman var yerimseniben bu arada guzel dilegin icin cok sagol a.s.

niltol canım ALLAH nazarlardan saklasın ya..evine tekrar tekrar bakıyorum...evin küçük olmasına ragmen o kadar kullanışlı hale getirmişsinki..mutfagın düzenlemesine hayran kaldım..düzenine tertibine maşallah diyorum canım...mutfaktaki ipten yaptıgın perdeden bende düşünüyorum ve yatak odandaki halıdan da karşı komşuma ördürücem inşaallah..bu arada merak ettim canım evin kaçmetrekare?

cnm Allah mesut etsin.Bende seneye evleniyorum kısmetse yatak odan bana çok güsel fikirler verdi.

niltolcüm merhaba tekrardan..bişiy danışacaktım canım sana..bende oturma odamı ve salonumun bir penceresini senin salon perdenden yaptırmayı düşünüyorum..şu anda oturma odam 2 camlı ve perdem yeni..yeni taşınacagım evde ise oturma odasında tek cam var..sence ben bu iki perdeyi çapraz geçirerek senin perde modelini verebilirmiyim..kaşıdan bakıldıgında sanki iki perdeyi çapraz takmış gibi göüküyor...yoksa bu perde modelinin mekanizması farklımı?ve iki tarafa tutturulan kısımlarda nasıl tutturma yapılmış?
çok uzun yazım canım kusura bakma..şimdiden tşklera.s.

tasarımıyla , herşeyiyle mükemmel bir zevkle döşenmiş evinize bayıldım Allah huzur içinde sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin canım

saol canım...bir an için beni unuttun sandımda..... a.s.

tatlım, bahsettiğim model bu krem renginden banyo takımı

hem silkelenebiliyor, hem yıkanabiliyor hiçde birşey olmuyor yani tavsiye ederim canım...

nasıl örüldüğüyl eilgili hala bilgi alamadım öğrendiğim gibi sana haber vereceğim...

Son düzenleme:

canım bu hafta sonu çektim fakat resimler pek kaliteli çıkmadı umarım anlayabilirsin...

bu resim; perdenin tepesi koriş ile perdenin bağlantısı; rengi aynı normal bir iple kutucuklar yap kapının genişliği kadar, yukarı doğruda 7-8 sıra bir el kadar daha sonra ipleri kapı boyunda kes ve kutucuklar içinden bir boş bir dolu olarak geçir tepede bağla, korniş düğmelerini de en üstte ki kutucuk içinden geçir.

not: iplerin uçlarını çakmakla yak ki dağılmasın, tüylü olduğundan çok ip döker.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…