evin çok güzel, yatak odan muhteşem, Allah nazardan saklasınmutluluğunuz daim olsun..ben yatak odanızzdaki gelin-damat figürlü objelere bayıldım..nerdn aldığını öğrenebilirmiyim?
valla evine bittim. Tam benim zevkim çok güzel... Bayılmak üzereyim. Ağzımın suyu akarak baktım fotolara..
çok şık bir ev gördüm gözüm gönlüm açıkdı valla
ama banyoyu tek karede gösteren foto çok zekice (tekniker oldugunda galiba bende teknikerim)
yatak odan çok güzel dizayn edilmiş
salon ve mutfak ince uzun olmasına regmen düzenin gayet iyi ayarlanmış
ev sizin mi eşyalar cuk diye oturmuş valla
nitol çok tatlısın ya yerimseniben , herkeze yaklaşımın felan güzel bi karaktere sahipsin valla. evinde mükemmel . cevabın içinde teşekkürler. koçtaştan almışsın duvar stikırını . linki bile koymuşsun senin gibi si nadir valla. ben anadolu yakasında oturuyorum . karşı tarafa geçmem güç . yani o gelin damat figürlerine bayıldım . ciddende sana benziyo yerimseniben maşallah.. allah nazarlardan saklasın. çalışan biriyim pek evle ilgilenemiyorum ama bu evleri görünce imrendim valla CADIARZU nitolcüm o stikirlar , duvar üzerinde mi yani alırken ağırmı? eşimle gitmem lazım galiba alırken. duvar gibi zemin üzerine hazır galiba.
Arkadaşım ağzından bal damlıyor çok tatlısın, Yüce Rabbim daha güzellerine sana nasip etsina.s.
saol canım Allah evi olmayan herkese versin.. Biraz bencillik olacak ama başta ben..
niltol canım evin o kadar hoş ki..defalarca kere baktım evine..ALLAH nazarlardan saklsın canıma.s.
ben de 1 ay sonra evimi taşıyacagım ve aksesuarlarımı yeniliyorum..benimde yatak odam siyah beyaz ve abajurlarını ve avizeni çokk beğendim..bir de duvar stickerini..ama denizlide koçtaş yok..internetten sipariş olanagım varmı biliyormusun? bir de duvar sticker ın fiyatı ne kadar çok tşkler canım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?