Niltol'un evi !

tek kelimeyle süper çok zevkli seçimler yapmışınız kutluyorum sizi :lepi:duvarlar perdeler aksesuarlar herşey çok uyumlumutluk ve huzurla oturun

eviniz bir harika... bayıldım... sağlıkla ve mutlulukla oturun inşallah... yerimseniben

evinin her köşesini çok beğendim
yatak odandaki biblolarda çok kibar
evin çok modern çok şık şıkırşıkır tarzz bi ev
RABBİM huzuru sağlığı neşeyi eksik etmesin yuvanızdan

eviniz muhteşem.hihoyyyt
yatak odası şahane :dance:
oturma odasında ki köşe takımı tam benim istediğim gibi:teytey:
çok şık,güle güle oturun

evin çok güzel, yatak odan muhteşem, Allah nazardan saklasın mutluluğunuz daim olsun..ben yatak odanızzdaki gelin-damat figürlü objelere bayıldım..nerdn aldığını öğrenebilirmiyim?

çok zevkli çok güzel bir ev.biblolara laf yok zaten süper:asigim:
güle güle oturun

evin çok güzel, yatak odan muhteşem, Allah nazardan saklasın mutluluğunuz daim olsun..ben yatak odanızzdaki gelin-damat figürlü objelere bayıldım..nerdn aldığını öğrenebilirmiyim?

tatlım gelin damat figürlerini Eminönün'den Şarkhan Pasajından aldım, ben onları kendime benzettiğim için aldım, nişanımda kırmızı, düğünümde beyaz giydiğim için çok ilgimi çekmişti ve çok şık duruyor. umarım sende bulursun, bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

valla evine bittim. Tam benim zevkim çok güzel... Bayılmak üzereyim. Ağzımın suyu akarak baktım fotolara..

çok şık bir ev gördüm gözüm gönlüm açıkdı valla
ama banyoyu tek karede gösteren foto çok zekice (tekniker oldugunda galiba bende teknikerim)
yatak odan çok güzel dizayn edilmiş
salon ve mutfak ince uzun olmasına regmen düzenin gayet iyi ayarlanmış
ev sizin mi eşyalar cuk diye oturmuş valla

nitol çok tatlısın ya yerimseniben , herkeze yaklaşımın felan güzel bi karaktere sahipsin valla. evinde mükemmel . cevabın içinde teşekkürler. koçtaştan almışsın duvar stikırını . linki bile koymuşsun senin gibi si nadir valla. ben anadolu yakasında oturuyorum . karşı tarafa geçmem güç . yani o gelin damat figürlerine bayıldım . ciddende sana benziyo yerimseniben maşallah.. allah nazarlardan saklasın. çalışan biriyim pek evle ilgilenemiyorum ama bu evleri görünce imrendim valla CADIARZU nitolcüm o stikirlar , duvar üzerinde mi yani alırken ağırmı? eşimle gitmem lazım galiba alırken. duvar gibi zemin üzerine hazır galiba.

canım ev bizim çok şükür, Allah herkese ev nasip eder inşallah, eşyaları da seçmeye giderken elimizde evimizin planını alıp gittik ki büyük eşya almamak için planıda ev boşken ölçüp Autocad'de çizdim, inan çok kolaylık oldu...

Son düzenleme:

tatlım yok ağır değil mukavva karton üzerinde, hafif yani bizde elimizde örnek olsun diye mağzadan çıkmadan önce onların plaka üzerine yapıştırdıklarını çektik, o gördüğünü mukavva üzerinde düşün, sende çok tatlı bir insansın ki çok güzel sözler yazmışsın, herşey gönlünce olsun bu hayatta!!!! a.s.

niltol süpersin sen ya resmini bile çekip koymuşsun valladelikafadulden
çok sağol canım bilgilerin için bende eminöne gittim alışverişim için ama şu kürkçühanda öyle bir şey bulamadım gerçi ben evleneli 10 ay oldu belki o zaman yoktu.:çok üzgünüm:

niltol canım evin o kadar hoş ki..defalarca kere baktım evine..ALLAH nazarlardan saklsın canıma.s.
ben de 1 ay sonra evimi taşıyacagım ve aksesuarlarımı yeniliyorum..benimde yatak odam siyah beyaz ve abajurlarını ve avizeni çokk beğendim..bir de duvar stickerini..ama denizlide koçtaş yok..internetten sipariş olanagım varmı biliyormusun? bir de duvar sticker ın fiyatı ne kadar çok tşkler canım şimdiden

canım KOÇTAŞ'ın sitesine gir bak belki sipariş verilebilir. Duvar Stickerının fiyatını 50tl ye almıştık.

harıka..
hersey uyum ıcınde..
cok zevklısınız..
huzur ve mutlulukla oturun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…