- 12 Aralık 2008
- 2.600
- 15
- 683
canım öncelikle yorumun için teşekkürler, mutfakdaki masayı PRATİKER'den aldık, fiyatıda çok cuzi birşeydi ama hatırlamıyorum da 100tl'nin altındaydı, Mutfak daki kemerde evet yemek kokusu biraz içeriye geçiyor ama mutfağında kapı olanların çoğuda zaten kapatmıyor. hem artık aspiratör var kuvvetli çektiği sürece birşey olmuyor, ben sadece kızartma ve fırında balık yapacağım zaman mutfağımdaki küçük camımı açıyorum, aspiratörüde 3 de çalıştırıyorum, içeriye pek fazla koku gitmiyor.a.s.
canım bütün evin harika valla bakarken içim açıldı +salon perden ve koltun a-takımın çok hoşuma gitti çalıntı yapa bilirim
bu sitedeki en güzel ev diyorum..
başka da bir şey demiyorum....
niltolcum evine baktıkça bakasım geliyor çok hoşuma gitti ben de oturma odama köşe takımı almayı düşünüyorum acaba rahat oluyor mu çünkü eşimle ben şimdikiler kanepe olduğu için rahatça uzanarak bakarız da tv ye genelde ,sığmayız herhalde köşe olursa hhı canım bide yatakodasındaki incili vazo varya onun içindekiler ne kırmızı taş mı yoksa kuru yaprak mı
maşallah maşallah çok sıcak zevkle döşenmiş tertemiz bir evin var ne eksik ne fazla herşey ayarında olmuş Allah daim etsin.. bu arada benimde yatak odam böyle siyah beyaz:) oturma odandaki tablo ve banyondaki klozet takımın çok hoşuma gitti nerden aldığını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa??fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?