Niltol'un evi !

canım ya çok güzel yazmışsın sağol, Allahım herşeyin güzelini sana da nasip etsin...
ya canım ev küçük ama metre kare olarak tam bilmiyorum galiba 90 olabilir yada 95 şimdi ne desem yalan olur...

mutfak perdesinin resimlerini daha detaylı koydum umarım işine yarar

a.s.

canım aslında senin dediğin gibi de farklı olur 2 perdeyi farklı korniş sırasına takarak uçlarını da hani çıkmasın diye korniş düğmesi oluyor ya onlarla sabitleyerek kaymaması gerekli, çapraz olarak, yanlarada perde mandalları oluyor süslü onları takarak olur ama benim kinin mekanizması farklı yukarıda iplerle çekili hatta istediğin kadar indirip kaldırabiliyorsun ben sana farklı resmini çekip koyarım canım

mekanizma için aşağıdaki resme bak yanlardan yukarı doğru iplerle çekili

Son düzenleme:
niltol çok tatlısın canım:1hug:özel fotograf bile koymuşsun çok teşekkür ederim canım ya..ALLAHIM daha nice güzellikler nasip etsin...ay senin perdenin uçlarında tatlı boncuklar bile varmış..bende evime yerleşicem ve fotoları koyucam canım o zaman perdelerimi görürsün sendea.s.

canım akşamada perdenin farklı açılış şeklini çekip sabah koyacağım umarım sana yardımcı olur.a.s.

herşey çok şeker canım güle güle can sağlığıyla otur nşallah...
baharatlıklarını falan çeyz bölümünde paylaşmıştın şimdi görünce hemen hatırladım...
güle güle kullan cicişlerinii... can sağlığyla eskit inşallah......

merhaba niltol oncelıkle mutluluklar dılerım sana... yatak odana bayıldım mumkunse nerden aldıgını hangı marka oldugunu ve fıyatını yazabılırmısın? sımdıden tesekkurler...

Merhabalar.Evinizi özellikle yatak odanızı çok beğendim.Allah ağız tadı ile içinde yaşamayı nasip etsin.Mutfak kapısındaki ve penceredeki iplere takıldım.Çok hoş olmuş fakat bu bizim bildiğimiz sakallı ya da saçaklı neyse, o iplere benzetemedim.Peluşu andırıyor sanki daha dolgun duruyor.Bilgi verirseniz sevinirim.

çok saol nitolcüğüm...ellerine sağlık...ilgin içinde ayrıca teşekkür ederim... a.s.

canım akşamada perdenin farklı açılış şeklini çekip sabah koyacağım umarım sana yardımcı olur.a.s.

yellowdaisy canım, kusura bakma geç oldu,
mekanizması iple çekili yanda boncuklu ipi var onunla boyunu kısaltıp uzatabiliyoruz

arkadaşım dahada yukarı çıkıp, aşağıya inebiliyor hatta tamamen bile kapanabiliyor, umarım resimler sana yardımcı olmuştur.

Son düzenleme:

sağol iyi dileklerin için canım, artık darısı başına, herşeyin en güzelleri senin olsun tatlım

merhaba niltol oncelıkle mutluluklar dılerım sana... yatak odana bayıldım mumkunse nerden aldıgını hangı marka oldugunu ve fıyatını yazabılırmısın? sımdıden tesekkurler...

canım galiba yatak odası takımını diyorsun mobilyaları, İkitelli Masko mobilyacılar sitesinden aldık, mağazanın adı tam aklımda değil ama NVT Collection olması gerekli, fiyatı da Temmuz ayında 4000tl idi

canım saçaklı iple yapıldı, biz onları Eminönünden Kürkçühandan aldık satan adam öyle dedi.

niltol canım çok tşk ederim...benim için ayrıntılı çekmişsin...bayılıyorum bu perde şekline...çok uçuk bir fiyat çıkmazsa ben de yaptırıcam inşaallah:dance:

Bu tül şeklini çok beğeniyorum Belirtmiştimde zaten
Şimdi kullanımı ile ilgili ayrıntılarıda görünce iice sevdim a.s.

Bu tül şeklini çok beğeniyorum Belirtmiştimde zaten
Şimdi kullanımı ile ilgili ayrıntılarıda görünce iice sevdim a.s.

tatlım sağol eğer düşünürsen ben Unkapanında yaptırdım, hatta yapan mağazanın kartını bulursam birkaç arkadaşa daha vereceğim istersen sanada veririm.

ben evlerde sadeliği daha çok seviyorum pastel renkler parlak olmayan mat kumaşlar...zevkler ve renkler
güle güle sağlıkla oturmanızı teminni ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…