niltol canım ALLAH nazarlardan saklasın ya..evine tekrar tekrar bakıyorum...evin küçük olmasına ragmen o kadar kullanışlı hale getirmişsinki..mutfagın düzenlemesine hayran kaldım..düzenine tertibine maşallah diyorum canım...mutfaktaki ipten yaptıgın perdeden bende düşünüyorum ve yatak odandaki halıdan da karşı komşuma ördürücem inşaallah..bu arada merak ettim canım evin kaçmetrekare?
niltolcüm merhaba tekrardan..bişiy danışacaktım canım sana..bende oturma odamı ve salonumun bir penceresini senin salon perdenden yaptırmayı düşünüyorum..şu anda oturma odam 2 camlı ve perdem yeni..yeni taşınacagım evde ise oturma odasında tek cam var..sence ben bu iki perdeyi çapraz geçirerek senin perde modelini verebilirmiyim..kaşıdan bakıldıgında sanki iki perdeyi çapraz takmış gibi göüküyor...yoksa bu perde modelinin mekanizması farklımı?ve iki tarafa tutturulan kısımlarda nasıl tutturma yapılmış?
çok uzun yazım canım kusura bakma..şimdiden tşklera.s.
niltol çok tatlısın canım:1hug:özel fotograf bile koymuşsun çok teşekkür ederim canım ya..ALLAHIM daha nice güzellikler nasip etsin...ay senin perdenin uçlarında tatlı boncuklar bile varmış..bende evime yerleşicem ve fotoları koyucam canım o zaman perdelerimi görürsün sendea.s.
canım akşamada perdenin farklı açılış şeklini çekip sabah koyacağım umarım sana yardımcı olur.a.s.
herşey çok şeker canım güle güle can sağlığıyla otur nşallah...
baharatlıklarını falan çeyz bölümünde paylaşmıştın şimdi görünce hemen hatırladım...
güle güle kullan cicişlerinii... can sağlığyla eskit inşallah......
merhaba niltol oncelıkle mutluluklar dılerım sana... yatak odana bayıldım mumkunse nerden aldıgını hangı marka oldugunu ve fıyatını yazabılırmısın? sımdıden tesekkurler...
Merhabalar.Evinizi özellikle yatak odanızı çok beğendim.Allah ağız tadı ile içinde yaşamayı nasip etsin.Mutfak kapısındaki ve penceredeki iplere takıldım.Çok hoş olmuş fakat bu bizim bildiğimiz sakallı ya da saçaklı neyse, o iplere benzetemedim.Peluşu andırıyor sanki daha dolgun duruyor.Bilgi verirseniz sevinirim.
işte mutfağım a.s.
[
MERHABA EVIN ÇOK ŞIK..BEN YINE SORMUŞTUM BAŞKA BIRINE AMA BU MASADAN ARADIĞIMI MTFAK İÇİN NEREDEN ALDIĞINI TAM OLARAK HATIRLAYAMAMIŞTI,,RICA ETSEM NERDEN VE KAÇA ALDIĞINI SORABILIRMIYIM.kaydirigubbakcemile5
işte mutfağım a.s.
[
MERHABA EVIN ÇOK ŞIK..BEN YINE SORMUŞTUM BAŞKA BIRINE AMA BU MASADAN ARADIĞIMI MTFAK İÇİN NEREDEN ALDIĞINI TAM OLARAK HATIRLAYAMAMIŞTI,,RICA ETSEM NERDEN VE KAÇA ALDIĞINI SORABILIRMIYIM.kaydirigubbakcemile5
canım sağol güzel yorumun için mutfak masamı PRATİKER'den aldık ama Koçtaş dada varmış ben görmedim duydum, fiyatı tam aklımda değil ama 100tl nin altındaydı
Bu tül şeklini çok beğeniyorum Belirtmiştimde zaten
Şimdi kullanımı ile ilgili ayrıntılarıda görünce iice sevdim a.s.
Niltol ev çok güzel, bi daha baktım ama keşke mobilyalarını beyaz alsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?