Niltol'un evi !

güle güle kullanın çok güsel olmuş, özellikle yatakodasını bide bibloları çok beğendim söylemeden geçmiycem yerimseniben

tatlım sağol eğer düşünürsen ben Unkapanında yaptırdım, hatta yapan mağazanın kartını bulursam birkaç arkadaşa daha vereceğim istersen sanada veririm.

Sğl güzelim olabilir nedne olmasın Hoş henüz bede fol yok yumurta yokta olsun kaydirigubbakcemile2

canım koltuklarım kahve ve krem renklerinde oyüzden mobilyamda karamel yani salonum kahve tonlarında...

ha ben de koltukları siyah beyaz gibi gördüm. diyorum ki bu kızın bütün evi çok güzel, zevkli salondaki mobilya o renk ne alaka?kaydirigubbakcemile3

kusura bakma yav:çok üzgünüm:

niltolcuğum evin çok şık benim istediğim gibi tam:))))
güle güle otur canım, huzurlu ve mutlu günler geçirirsin umarım içinde:))))

yatak odanı nerden aldın acaba bi de fiyatını hatırlıyormusun????

canım ben bayıldım evine her sey cok güzel

cok zevklisin :1hug: bayıldım bayıldımmm

haziranda benimde düğünüm var insallah ben de böyle güzel düzenleyebilirim evimi kaydirigubbakcemile5

huuulya, MaVili_06, çawreş, gldnmz arkadaşlar çok teşekkür ederim, herşeyin daha güzelleri sizin olsun...

kızlar salon duvarıma süs yaptık bakalım beğenecekmisiniz

yastıklardaki taşlardan alıp duvarı süsledik (kocamın fikri)

Son düzenleme:
yatak odanızı bende çok beğendim,çok güzel döşemişsiniz sticker,renkler falan
salonu pek beğenmedim,ama diğer yerler güzel
güle güle oturun..

niltol canım duvar süsüne bayıldım pırıl pırıl olmuş:asigim:nasıl yaptıgını paylaşırmısın bizimle:dance:

kızlar günaydın kusura bakmayın sizlere yorum yazamadım, sorun vardı konumda cevap yazma ve alıntı butonları yokdu bugün düzeldi çok şükür...

niltol canım duvar süsüne bayıldım pırıl pırıl olmuş:asigim:nasıl yaptıgını paylaşırmısın bizimle:dance:

canım sağol fikir eşime aitdi ben olmaz dedim ama genede yaptı nede olsa ikimizin evi onunda isterine hayır diyemiyorum... beğenmene çok sevindim. taşları eminönünden aldı arkaları düz olanlardan ve farklı bir yapıştırıcı kullandı ismini bilmiyorum daha sonra tek tek yapıştırdık. çok kolay a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…